Thursday, March 8, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΠΑΝΙΚΟΣ

Το όνομα Άννα Βίσση δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στο μέγαρο μουσικής. Από τότε που δημοσιεύτηκε ότι η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στο μέγαρο μουσικής στις 5,6,7 Ιουνίου, τα τηλεφωνά του μεγάρου μουσικής για πληροφορίες πήραν φωτιά. Άτομο που εργάζεται στο μέγαρο μουσικής και ανήκει στο fan club της Άννας, μας είπε ότι ένα στα δυο τηλεφωνά που καλούν τον αριθμό του μεγάρου μουσικής αφορά τις εμφανίσεις της Άννας τον Ιούνιο.

Να πούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάποιος εισιτήριο, καθώς μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα πουληθούν από τους ίδιους που διοργανώνουν τις παραστάσεις . Σκοπός τους είναι να μαζέψουν όσο πιο πολλά χρήματα γίνετε για το φιλανθρωπικό τους έργο. Κάποιες κρατήσεις εισιτηρίων που έχουν γίνει από τους διοργανωτές (προσφορές για απόχτηση εισιτηρίου) φτάνουν μέχρι και τα 1000 ευρω.

Η συμβουλή μας για τους Fans που θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις είναι να μην περιμένουν να παραγγείλουν εισιτήρια μέσο ιντερνετ γιατί πολύ απλά μάλλον δεν θα υπάρχουν. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει 3 εβδομάδες πριν τις παραστάσεις. Η προπώληση εισιτηρίων μέσο του site αρχίζει την επομένη της έναρξης προπώλησης για το κοινό από τα εκδότρια του ΟΜΜΑ. Η παραγγελία εισιτηρίων μέσο του site δεν εγγυάται απαραίτητα και την αγορά των εισιτηρίων διότι αυτό εξαρτάται από την διαθεσιμότητά.

Στηθείτε λοιπόν 3 εβδομάδες πριν τις παραστάσεις, χαράματα, σε ένα από τα εκδότρια του ΟΜΜΑ, και ίσος φανείτε τυχεροί να πάρετε στα χέρια σας ένα από τα δυσεύρετα χαρτάκια.

2 comments:

Mh Xeirotera said...

Panikos... tha kano tama sthn Panagia ths Tinou na vrethei to isitirio... Anna zume gia na se parakoluthume :) H despina, pote tha emfanistei sto megaro?

Anonymous said...

anna eisai i kaliteri anipomono mipos kai ksanaerthis sto iraklio kritis...