Thursday, April 26, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΚΑΝΑΔΑΣ






Ξεκούραστη, ευδιάθετη, πανέμορφη και πανέτοιμη αναχωρεί σήμερα το απόγευμα απo Νέα Υόρκη, η Άννα Βισση και ο Τάκης Ζαχαράτος για το Μόντρεαλ του Καναδά, για την συναυλία που θα δώσουν εκεί στις 27 Απριλίου 2007, στο The Palace Theater.

Να πούμε ότι τα εισιτήρια για την συναυλία του Μόντρεαλ έχουν είδη εξαντληθεί, και οι διοργανωτές προσπαθούν να κάνουν διευθετήσεις ώστε να εκδοθούν περισσότερα εισιτήρια για να παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος τη συναυλία.

Αναμένετε ότι οι συναυλίες του Καναδά θα είναι πολύ ιδιαίτερες αφού και σε παλαιότερες συναυλίες της Άννας γινότανε χαμός, από λουλούδια, από ανθρώπους να βγαίνουν στη σκηνή, να τραγουδούν, να χορεύουν με την Άννα, και να γίνετε ένα μεγάλο ελληνικό γλέντι.

Όσο για αυτούς που μένουν στον Καναδά και θέλουν να δουν την Άννα ζωντανά να τραγουδά, θα πρέπει να προμηθευτούν σήμερα τα εισιτήρια τους για την συναυλία του Τορόντο, αφού και εκεί τα εισιτήρια που έμειναν μέχρι σήμερα (26/04/2007 η ώρα 9 το πρωί) ήταν μόνο στο κάτω διάζωμα η τελευταία σειρά (45 με 50 εισιτήρια).

Apr 27 2007 The Palace Montreal
Apr 28 2007 Roy Thomson Hall Toronto, Ontario
http://www.roythomson.com/eventInfo.cfm?P=3665&YearMonth=2007,2

1 comment:

YO!Reeka's said...

μπράβο στην ηλικία της :) :)