Saturday, April 28, 2007

Με SOLD OUT Τορόντο – Συναυλίες Αμερική,Καναδάς ΤΕΛΟΣ

Με μια πανηγυρική συναυλία στο Τορόντο πέφτει η αυλαία των απόλυτα επιτυχημένων συναυλιών της Άννας Βίσση στην Αμερική και στον Καναδά.

Η συναυλία του Τορόντο είναι από χτες SOLD OUT, και για άλλη μια φορά οι διοργανωτές αναγκάζονται να στήσουν ειδικούς χώρους για να παρακολουθήσουν περισσότερα άτομα την συναυλία αφού η ζήτηση των εισιτηρίων είναι αρκετά μεγάλη. Μάλιστα σε αυτή την τελευταία συναυλία η Άννα εισηγήθηκε το τελευταίο μισαωρο της συναυλίας να ανοίξουν οι πόρτες της αίθουσας για τον κόσμο που θέλει να δει από κοντά την Άννα και δεν βρήκε εισιτήρια.

Πάντως τα πρόσωπα τόσο της Άννας όσο και της υπόλοιπης ομάδας που πήγε Αμερική για αυτές τις συναυλίες, είναι ιδιαίτερα χαμογελαστά αφού οι συναυλίες τελειώνουν με μεγάλη επιτυχία. Παρόλο που η Άννα έδωσε μεγάλο αριθμό συναυλιών σε αρκετά μεγάλους χώρους, όλες οι συναυλίες ήταν SOLD OUT.

Να πούμε ότι η εταιρία που έφερε στην Αμερική την Άννα για αυτές τις συναυλίες, μιλά για μεγάλο θρίαμβο της Άννας δηλώνοντας ότι αυτή την στιγμή από τους καλλιτέχνες που υπάρχουν στην Ελλάδα μόνο η Άννα θα μπορούσε να γεμίσει τόσες αίθουσες στην Αμερική και Καναδά.

PS: Πολύ σύντομα, θα έχουμε εδώ, τις εντυπώσεις και τα σχόλια τις Άννας για τις συναυλίες της, στην Αμερική και Καναδά.

1 comment:

Anonymous said...

anna perimeno pos kai pos na akouso tis kenourges soy epitixies...
Giati me tin anna einai kalitera!!!
>>>mas lipeis<<<