Monday, April 16, 2007

ΣΥΝΑΥΛΙΑ - Foxwoods Casino, Connecticut










Foxwoods βιντεακια:

Η πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση στο Foxwoods ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Το κοινό υπήρξε ιδιαίτερα Θέρμο και γενναιόδωρο τόσο απέναντι στην Άννα όσο και στον Τάκη Ζαχαράτο.

Στην αρχή τρεις κοπέλες είπαν από δυο τραγούδια η καθεμιά τους κι άμεσος μετα εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος. Το πρόγραμμα του ήταν ευχάριστο κι ο ίδιος πολύ καλός φωνητικά. Άρεσε πολύ στο κοινό το οποίο τον χειροκροτούσε θερμά.

Η Άννα βγήκε μέσα από καπνούς στους ήχους του αγάπη είναι. Στο τέλος του τραγουδιού μίλησε για την αγάπη που εισπράττει τα τελευταία 34 χρόνια από το κοινό και αμέσως συνέχισε με το Nylon. Το κοινό της πέταγε συνεχώς λουλούδια και το κέφι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο, τόσο του κοινού όσο και της ίδιας.

Το χορευτικό πρόγραμμα άρχισε με το Είσαι και πολλά άτομα σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν. Η Άννα κατέβηκε στο κοινό και για μισή ώρα γύριζε σε όλο το θέατρο τραγουδώντας με το κοινό το οποίο τις έδινε λουλούδια και φωτογραφιζόταν μαζί της. Η λατρεία του κοινού ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο μέρος του προγράμματος τελείωσε με το τραίνο του οποίου τα λόγια δυσκολεύτηκε να θυμηθεί.

Το δεύτερο μέρος του Ζαχαράτου άρχισε με μιμήσεις της Άντζελας Δημήτριου και συνέχισε με Πρωτοψάλτη-Γαλανή, Μοσχολιου, Τερζι. Το δεύτερο μέρος της Βίσση ήταν περιορισμένο λόγο χρόνου και τελείωσε με το μεθυσμένη πολιτεία και το Nylon.

Στο πρώτο μέρος η Άννα φόραγε ένα φόρεμα που θύμιζε πολύ κάτι παρόμοιο που φόραγε στο Fever με τον Πάριο, ενώ στο δεύτερο μέρος φόραγε ένα ωραίο κοστούμι άσπρο-μαύρο που την κολάκευε ιδιαίτερα.

Στη συναυλία ήταν και η Patricia Fields η οποία πολύ κεφάτη φωτογράφιζε συνεχώς την Άννα. Η συναυλία τελείωσε αναγκαστικά κατά στις 11 λόγο Αμερικάνικων συνδικάτων.

Παρόλο που η Άννα ήταν λίγο άρρωστη, και ιδιαίτερα προσεχτική με τη φωνή της. Η πρώτη συναυλία της Αννας στην Αμερική ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη και κατενθουσίασε το κοινό.

Η συναυλία της Νέας Υόρκης και η παρέλαση που θα γίνονταν 15 Απριλίου αναβλήθηκε για τις 22 Απριλίου λόγο καιρικών συνθηκών, έτσι η επόμενη συναυλία είναι στο wilshire theatre, Los Angeles Apr 18 2007.

http://www.wilshiretheatrebeverlyhills.com/calendar.html

1 comment:

Anonymous said...

Kati to opoio pareleipsa na anafero sto xthesino mou blog. Mia kapoia stigmi, peritrigyrismeni apo thavmastes, i Anna erotise to koino ti tragoudi tha ithele n'akousei. Mia neari Ellino-Americanida tis efonaxe "Ta Mavra Gyalia." Mou ekane terastia entyposi afto giati to en logo tragoudi an kai mia poly oraia dramatiki ballada, den einai ena apo ta poly gnosta tis Annas. Stin arxi antistathike alla meta apo to entono xeirokrotima apofasise na to pei, miso oxi olokliro. Itan poly kali. Krima pou to tragoudise stin mesi tou amphitheatrou ki oxi pano stin skini. To Foxwoods diathetei ena eidiko rideau diasparto apo dekades mikra fotakia ta opoia dinoun tin entyposi enos aithriou ouranou. Tha itan toso pio oraio to theama. Lypamai pou i Anna den tragouda pleon ballades, tis opoies erminevei monadika. I Ellada ehei spodaious tragoudistes alla sto sygekrimeno eidos tragoudiou, ermineftria einai mono mia, i Anna Vissi.