Wednesday, September 10, 2008

Βισση - Δεν Αγωνιά για τις προσωπικές της στιγμές!

Με το άγχος των παπαράτσι πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η βάφτιση του Καρβέλα junior στην Καλαμάτα, με νονά την αδελφή του Σοφία. Όχι βέβαια των φωτογράφων, που ενδεχομένως να «έκλεβαν» έστω και ένα στιγμιότυπο του μικρού, καθώς οι γονείς του είχαν φροντίσει όλα να γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Μία απροσεξία της νονάς, ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ενδέχεται να τους στοιχίσει πολύ ακριβά...
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Σοφία μαζί με φιλική της συντροφιά έκανε ανέμελη καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή όμως η χαλαρότητα της στοίχισε, καθώς έχασε τη φωτογραφική της μηχανή. Η αξία της είναι φυσικά μηδαμινή μπροστά σ' αυτά που περιείχε μέσα: Δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο του Νίκου Καρβέλα, της Αννίτας Πάνια, του νεογέννητου αδελφού της και, φυσικά, της μητέρας της Άννας Βίσση! Το χόμπι της νεαρής ηθοποιού έγινε αφορμή για μεγάλη στενοχώρια και γκρίνια. Εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί πως σε όποιου τα χέρια και αν έχει πέσει, ακόμη και αν δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz, μπορεί να αποκομίσει μεγάλα χρηματικά οφέλη. Πρώτη ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός η Άννα Βίσση, η οποία και αντέδρασε πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους, καθώς εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και πολιορκείται από δεκάδες παπαράτσι ακόμη και στις πιο προσωπικές της στιγμές. Στη φωτογραφική μηχανή υπάρχουν βέβαια και στιγμιότυπα που δεν την κολακεύουν καθόλου, καθώς είναι τελείως άβαφη και ατημέλητη, όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος στον ιδιωτικό του χρόνο. Η αντίδραση του Νίκου Καρβέλα ήταν σαφώς πιο έντονη. Ο μουσικοσυνθέτης εδώ και χρόνια αποφεύγει όπως ο «διάολος το λιβάνι» τα φώτα της δημοσιότητας, πολύ περισσότερο τώρα μαζί με την Αννίτα Πάνια και το μικρό τους γιο. Ήταν, λοιπόν, φυσικό να αναστατωθεί και να επιπλήξει την κόρη του για την επιπόλαιη συμπεριφορά της.

Από την πλευρά της, η Αννίτα με το κλασικό black χιούμορ της προσπάθησε και κατάφερε τελικά να ηρεμήσει τα πνεύματα. Όχι πως και η ίδια δεν έχει ταραχθεί, καθώς δεν της αρέσει να ασχολούνται πόσο μάλλον να απεικονίζουν την προσωπική της ζωή, την οποία από τις πρώτες της κιόλας εκπομπές προστατεύει ομολογουμένως πολύ καλά.

Αυτονόητο είναι πως στη Σοφία απαγορεύτηκε στο εξής να τραβάει την παραμικρή φωτογραφία που αφορά την οικογένειά της.

Απο womenonly.gr

13 comments:

Anonymous said...

protos...........makari na exei pesei se kala xeria.............

Anonymous said...

thimaste paliotera mia sizitisi poy eixame kanei gia tin xaroula alexiou??????????deite ayto....www.youtube.com/watch?v=MWwCMmLb_RA

Anonymous said...

aprosexti i sofia :P

ti agonia na exi i anna :P
tosa xronia sinithise

o karvelas ton vlepo na kani fono an vgi tipota stin dimosiotita :P

Anonymous said...

agonia isos gia tin mitera tis...........

Anonymous said...

Bravo zwo Sofia! Kai atalanti kai ilithia! Makari na einai psema to dimosievma! Ti na pw...

Thimomeni Katina

Anonymous said...

Grafei oti den einai available! Ti eixe kai spefsane na to vgaloune Carvi? Pes! Pes!

Thimomeni Katina

Anonymous said...

Kala, kakasximi den ti les.... Twra gia to allo, exw ypopsies...

Anonymous said...

mia xara kopela einai kai mou aresei poli kai opos paizei alla kai emfanisiaka exei mia somatara.............

Anonymous said...

Pragmatika kormara. Anoreksikia kai kokaliara. Oso gia ti mouri, me make up kati leei, xoris mpogia omos einai san kseplymenos skeletos. Fae xryso mou kati, kai o mpampas kai i mama exoun na se taisoun. Kalo tha sou kanei.

klv said...

anonymous οι χαρακτηρισμοι σου ζωο και αταλαντη, ειναι απαισιοι. Εσυ ποτε δεν εχεις κανει λαθη;

Anonymous said...

Ο χαρακτηρισμός "ζώο" είναι όντως λίγο απρεπής αλλά συμφωνώ ότι είναι ατάλαντη. Και, carvi, για άλλη μια φορά θα σου θυμίσω ότι είναι ηλίθιο να μην παραδέχεσαι ποτέ έστω και την πιθανότητα ύπαρξης κάποιου ελαττώματος σχετικά με την Άννα, τον Καρβέλα και τη Σοφία. Καταντάει σπαστικό.

Anonymous said...

SYMFONO ME TON KLV,
POIOS DEN EXEI KANEI LATHI STI ZOI TOU. TO NA XASEIS ENA ANTIKEIMENO DEN EINAI KAI TOSO DYSKOLO. YPARXOYN KAI OI KLEFTES.

Anonymous said...

Δεν την θεωρω αταλαντη, απειρη ναι, πιστευω οτι θα γινει πολυ καλη ηθοποιος.