Sunday, September 28, 2008

Άννα Βίσση από Λος Άντζελες μιλά στο Σίγμα -Βίντεο

Βίντεο με την Άννα Βίσση από το στούντιο στο Λος Άντζελες, μιλά για την μητέρα της Σοφία Βίσση.


«Δεν έχω τρεις κόρες, αλλά τέσσερις». Με αυτή τη φράση-εξομολόγηση για πρώτη φορά η μητέρα της Άννας Βίσση, Σοφία, αποκάλυψε ένα τρυφερό μυστικό ζωής, που σημάδεψε όλη την οικογένεια της απόλυτης ντίβας.

Με μια κατάθεση ψυχής η Σοφία Βίσση έριξε στην κυριολεξία βόμβα. Ανοίγοντας την καρδιά της στο κυπριακό κανάλι Σίγμα και στην Ελίτα Μιχαηλίδου, μίλησε για την τέταρτη «υιοθετημένη» κόρη της, τη Δώρα Μιχαηλίδου, η οποία είναι κόρη της διαζευγμένης αδερφής της, δηλαδή ανιψιά της. Σε εκείνο το σημείο της συνέντευξης, μάλιστα, η Σοφία Βίσση βούρκωσε, όταν είδε σε βίντεο την «υιοθετημένη κόρη» της, όπως την αποκαλεί.

Η συνέντευξη έγινε στο σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στα Περβόλια της Λάρνακας. Η μητέρα της απόλυτης Ελληνίδας ποπ σταρ μίλησε για τα παιδιά της και, φυσικά, για την Άννα, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

«Από εγωισμό δικό μου η Άννα έμεινε στην Ελλάδα και δεν την έστειλα εξαρχής στο εξωτερικό. Και λυπάμαι γι αυτό», παραδέχτηκε η κυρία Σοφία, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έκρινε την Άννα, απάντησε: «Είμαι σκληρός κριτής. Ακόμα και ο Καρβέλας ζητούσε την άποψή μου».

Επίσης, έδειξε την ευαισθησία της απέναντι στα παιδιά της και ομολόγησε ότι πάντα πρόσεχε όλη την οικογένειά της. «Η προσοχή ήταν στραμμένη στα παιδιά μου, αλλά ποτέ δεν παραμέλησα ούτε τον άντρα μου ούτε το σπίτι μου. Ομολογώ ότι ήμουν αυστηρή μάνα και θυμάμαι πως τα πρώτα χρόνια που η Άννα ήταν με τον Καρβέλα ο πατέρας της, ο Νέστορας, πήγαινε πάντα κοντά της».

Όσον αφορά το θέμα του διαζυγίου της Άννας με τον Καρβέλα, η μαμά Βίσση ομολόγησε ότι δεν το ήθελε αυτό για την κόρη της. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει και προσπαθούσε με τον καιρό να το ξεπεράσει, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως όταν ήταν μικρή, πεινούσε και προσπαθούσε να επιβιώσει. Παραδέχτηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής για τον κεραυνοβόλο έρωτά της με τον Νέστορα, πώς γνωρίστηκαν και πώς αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Τέλος, η Άννα Βίσση έστειλε από την Αμερική το δικό της μήνυμα στη μητέρα της αναφέροντας: «Η μάνα μου είναι η πιο καλή μάνα του κόσμου και χρωστάω πάρα πολλά σε αυτήν. Επίσης, μαγειρεύει υπέροχα». Η εκπομπή θα προβληθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο κανάλι Σίγμα και στην εκπομπή «Με την Ελίτα». Α.Ζ.

womenonly.gr

14 comments:

Leopold said...

Latremeni mou Annoula, poso xairomai pou se vlepw! Eisai sketi zaxari! Toso, toso, toso ma toso glykia!!!!! Na se exei panta o Theos kala ki esena ki aftous pou agapas!

Anonymous said...

kouklara

ananeomeni pliros tin vrisko

Anonymous said...

http://rapidshare.com/files/148593802/
Anna_Vissi-Milaei_gia_tin_mitera_tis.avi.html

Anonymous said...

Αχ Αννουλα γλυκεια...Καιρό είχα να σε δω και να σ' ακούσω! Πραγματικά χαζεύει κανείς να την κοιτά και να την ακούει...Πανέμορφη όπως πάντα! Απίστευτο ότι αυτή η γυναίκα είναι σχεδόν 51 χρονών! Αννούλα να είσαι πάντα καλά κι εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς!

Anonymous said...

RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

panemorfi....................isos kai pio omorfi apo pote......!

Anonymous said...

Οχι ισως carvi, πιο ομορφη απο ποτε!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ti perimeneis, gia ton Carvi prokeitai. Ta apofthegmata einai i zoi tou. Ola prepei na einai ston yperthetiko vathmo.

Anonymous said...

den to sxoliazo kan................!

Anonymous said...

I opoiadipote apantisi einai sxolio. Min eisai aploikos.

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ?????

Anonymous said...

....................................!

Anonymous said...

To video einai apo to www.fannatics.gr kai anevike sto youtube apo allous. Opoios thelei na to katevasei to original se kaliteri poiotita mporei na to katevasei apo edo:


http://www.fannatics.gr/forum/
viewtopic.php?t=5305

Anonymous said...

ti mania sepiase me to video...

to idame mas arese ok...

theloume neo CD Original