Monday, September 15, 2008

"Το παρελθόν" της Άννας Βίσση - fannatics


Νέο CD single θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη με την Άννα Βίσση για το Soundtrack της ταινίας Bank Bang. Το τραγούδι λέγεται «το παρελθόν» και είναι γραμμένο από τους Soumka και Γιάννη Κυφωνιδη (μουσική) και Γιώργο Μιτσιγκα (στίχοι).

English
A new CD single will be released in October with Anna Vissi, for the soundtrack of the movie “Bank Bang”. The song name is “To Parelthon” and music was written by Soumka and Yiannis Kifonides and lyrics by Giorgos Mitsigkas.

"Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ήρθε το…BANK BANG, η νέα ταινία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που θα ταράξει για τα καλά τα νερά του ελληνικού κινηματογράφου! Παραγωγός της ταινίας είναι ο Γιάννης Ιακωβίδης και την εκτέλεση παραγωγής κάνει η Black Orange. Η διανομή της θα γίνει από την Village.
Το BANK BANG είναι μία κωμωδία, έξω από τα συνηθισμένα, με πανέξυπνο σενάριο και all star cast. Τα γυρίσματά της - που ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο - πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Αττικής. Φιλοδοξία όλων των συντελεστών είναι να αποτυπώσουν στο σελιλόιντ με φρέσκο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις πιο αστείες στιγμές της ελληνικής καθημερινότητας.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν αγαπημένοι ηθοποιοί της μικρής και μεγάλης οθόνης. Πριν από όλους και για ευνόητους λόγους θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε «ρόλο – κλειδί» εμφανίζεται ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς (Ερμόλαος).Μαζί του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Μιχάλης), ο Δημήτρης Ήμελλος (Νώντας), η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Λένα), η Κατερίνα Μαυρογεώργη (Μίνα), ο Μιχάλης Ιατρόπουλος (Μάκης), ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Κώστας), ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (Μπαζούκας), η Τζένη Μπότση (Κάτια), ο Θάνος Σαμαράς (Δούκας), ο Σκώτης Δρόσος (Σαμ), ο Ιερώνυμος Καλετσάνος (έμπορος όπλων). Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ελένη Ράντου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Φάνης Μουρατίδης .
Σκηνοθέτης της ταινίας ΒANK ΒANG είναι ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και το σενάριο έχει γράψει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Τη διεύθυνση φωτογραφίας αναλαμβάνει ο αναγνωρισμένος στον κινηματογραφικό χώρο Χρήστος Καραμάνης, το μοντάζ ο βραβευμένος Γιώργος Μαυροψαρίδης, την καλλιτεχνική διεύθυνση ο Βαγγέλης Κυρώζης και τα κοστούμια ο Δημήτρης Παπαθωμάς ενώ τη μουσική της ταινίας θα γράψει ο Soumka.

H υπόθεση
Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή. Όμως, ο Νώντας έχει μπλεξίματα με την ελληνική μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα, διόλου ευκαταφρόνητο, ποσό. Έτσι, προτείνει στον Μιχάλη να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες.
Όμως, για κακή τους τύχη, ο αρχηγός της αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας έχει αρχίσει να τοποθετεί μυστικούς αστυνομικούς στα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, κάνοντας τη ζωή των δύο αδερφών ακόμα δυσκολότερη.

Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου όταν ο Μιχάλης γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο μία τραπεζικής υπάλληλου με ιδιαίτερα «γραφική» οικογενειακή ζωή…
Το BANK BANG είναι μία θεότρελη κωμωδία που κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει, κανείς δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει και που τις συνέπειες όλων των παραπάνω δεν θα τις ευχόσασταν ούτε στο χειρότερο εχθρό σας! Είναι να τη χάσετε; ".


Το επόμενο βήμα της Village στις ελληνικές παραγωγές, θα "ντυθεί" όπως λένε οι πληροφορίες μας όλο αυτό τον καιρό με την φωνή της Απόλυτης Ελληνίδας Star. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης της ταινίας Beyond Borders ακούγεται ότι είχε κάνει πρόταση στην Άννα Βίσση για να ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας, ευγενικά αρνήθηκε και θα συνεχίσει το project με την εταιρεία κολοσσό. Καμία αμφιβολία και κανένας δισταγμός.

Όλοι γνωρίζουμε τη δύναμη της Village στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και όχι μόνο. Η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες τον Δεκέμβριο και λογικά το τραγούδι θα αρχίζει να παίζεται στα ραδιοφώνα ή τέλη Σεπτεμβρίου ή Οκτώβρη.

11 comments:

Anonymous said...

poli oreo akougete olo afto.

O oktovris ine poli konta :P

Anonymous said...

ego to exo ksanapei ayti i tainia exei aroma hollywood..........

Anonymous said...

PERIMENOUME NA TO AKOUSOUME FANTAZOMAI OLOI!!!!!
FHMES LENE OTI EINAI POP KAI ALLOI LENE OTI EINAI BALLANTA.........THA MATHOUME SUNTOMA......

Anonymous said...

E fantazomai pop kai grigoro tha einai afou prokeitai gia kommwdia... kati san "to provlima mou eisai esy" tis Tsaligopoulou kai to "fili tis zwhs" tis Paparizou alla sigoura pio wraio ki ap ta dyo!!!

Anonymous said...

...Etsi einai opos ta lete...k go pisteyo oti tha kanei epityxia ...alla thelo na toniso k to eksis: To kommati DEN einai tou Soumka alla toy Yianni Kyfonidi (mousiki) k stixoi toy giorgou Mitsiga...To ksero apo sigouri pigi

Anonymous said...

empistevomai to gousto tis annas ki etsi den anisixo..........na kano mia erotisito mikro videaki pou einai kato apo to gallop ti rolo varaei........nice song

Anonymous said...

tha varesi to rolo tou sintoma...

na thimase tin melodia :P

Anonymous said...

xereis kati kai den to les........

Anonymous said...

sto treiler pou topothetithike sto anna vissi news sto telos akougetai mia mousiki!!LETE na einai apo to tragoudi>>>>>??????

Anonymous said...

pedia sto telos to trailer einai i musiki tou kommatiou parelthon tis annas mas

Anonymous said...

kali tainia fainetai alla ligo "mavra mesanyxta"