Sunday, November 29, 2009

Και ο Δάντης πήγε στην Βίσση


ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΏΝ"

Μετά από Ρέμο, Παπαρίζου, Βέρτη, Θεοδωρίδου, Κοκκίνου και Άντζελα που τραγούδησε μάλιστα και ο Δάντης πήγε Βίσση και ανέβηκε στη σκηνή.

Η Άννα Βίσση ανέβασε τον Χρήστο Δάντη στη μικρή σκηνή που βρίσκεται στο κέντρο του Αθηνών Αρένα και μέσω της γέφυρας πήγαν στην πίστα. Μόλις έφτασαν η Άννα ζήτησε από τον Χρήστο να τραγουδήσει το «Παλιό μου Παλτό», όπως και έγινε. Μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες, η Άννα γονάτισε και τον κοιτούσε όση ώρα εκείνος τραγουδούσε.


more photos
yupi.gr

12 comments:

Anonymous said...

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστή του λαϊκού πενταγράμμου στο καλωσόρισμα του στον κόσμο μέσα στο γεμάτο από ομογενείς στο συναυλιακό χώρο Αλτάντικ Σίτι (στην Αμερική) είπε τα οποία κατέγραψε με την camera του κινητού του τηλεφώνου ένας ομογενης που ήταν παρευρισκόμενος:"Καλώς ήρθατε στη παρέα μας, χαρά μας μεγάλη που...
έπειτα από 10 χρόνια ξαναβρισκόμαστε σε κάποιες πολιτείες στην βόρεια Αμερική, για να τραγουδήσουμε μόνο για τους Έλληνες. Δεν κάνουμε διεθνή καριέρα, κάνουμε ελληνική καριέρα. Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες τραγουδιστές που κάνουν παγκόσμια, διεθνή καριέρα... Βίσση" Ο Σφακινάκης δεν περιορίστηκε στο να τα χώσεi στην Άννα Βίσση, αλλά πήρε φόρα με προσβλητικά λόγια για τον Μπούς, ενώ απαγόρευσε στου παρευρισκομένους να χορέψουν στην πίστα. Τα λόγια του τραγουδιστή έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των e-mails. Επίσης ο τραγουδιστής είπε << Τώρα έρχεται η σειρά σας. Βλέπω στα μάτια σας ότι είναι η διάθεση διασκεδάσεως, δηλαδή περισσότερο θα χορέψουμε. Όμως απαγορεύεται κατηγορηματικά στην πιστά εννοεί) γιατί χθες ανέβηκαν ορισμένα κορίτσια επάνω και χόρεψαν και δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ασφάλεια, με τον χώρο για την ασφάλεια. Τί να κάνουμε, δεν ξέρουν τον τρόπο που διασκεδάζουμε εμείς δεν το καταλαβαίνουν φοβούνται. Γενικά φοβούνται, γενικά φοβούνται, εδώ φοβούνται πάρα πολύ, του πάει νααα.[...]>> Αυτές η δηλώσεις του έχει προκαλέσει οθκ ολίγη οργή σε ομογενείς οι οποίοι από ό,τι φένεται δεν είδαν με κάλο μάτι την κίνηση του Νότη και για αυτόν τον λόγο είναι σαν αέρα η επόμενη συναυλία του επί αμερικανικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας. Πηγές μας μιλούν για μικρό αριθμώ εισιτηρίων μέχρι και για ακυρώσεις.

http://tvland-gr.blogspot.com/

Anonymous said...

Όλοι έχουμε δει την Άννα Βίσση αλλά κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια τι πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει.

Την έδωσε στεγνά ο πλαστικός χειρουργός Γ.Λύρας που είπε:"Έχει κάνει ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην βιολογική αντιγήρανση. Πολλές μικρές επεμβάσεις και ενέσιμα που έχουν αποφέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα"!

Αυτά έχει κάνει η Άννα Βίσση. Βέβαια για να τα κάνει κάποια θέλει και χρήματα. Μην ξεχνιέστε...

............................


o idios o Γ.Λύρας simera dilose oti oudepote ekane epemvasi stin Anna Vissi.

Anonymous said...

e kai ti?magkia tis...

klv said...

Το ντουετο της Αννας με τον Δαντη ηταν πολυ ωραιο, μακαρι να συνεργαστουν καποτε.

Anonymous said...

Thewrw ws prwto sxolio to akrivws apo panw. Ta ypoloipa, asxeta ara anyparkta.
Makari na tis grapsei ki ena dyo tragoudakia kapote, apo ta kala pou grafei pou kai pou. Twra synergasia, de tha lega pws tha itan to kalytero mou... De nomizw oti tha polytairiazan. Vevaia me tin Anna pote mi les pote! Exei kataferei ta akatorthota...

Anonymous said...

Η επιτυχία του "The Fabulous Show" συνεχίζεται με το Αθηνών Αρένα γεμάτο κόσμο και δεκάδες διάσημους καλλιτέχνες να μοιράζονται τη σκηνή με την Άννα Βίσση!

Μετά την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου πριν μερικές μέρες στο πλάι της αγαπημένης τραγουδίστριας, ήρθε η σειρά για μια μεγάλη ανατροπή μιας και η Άντζελα Δημητρίου πήγε να διασκεδάσει στο Fabulous Show.

Η Lady Άντζελα βρέθηκε στη σκηνή με την Άννα και της αφιέρωσε τα κομμάτια "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" και "Ποια θυσία", ενώ η οικοδέσποινα με τη σειρά της τραγούδησε ειδικά για τη συνάδελφό της, το κομμάτι "Αλήτισσα ψυχή", προκαλώντας το χειροκρότημα του κοινού!

Την ίδια βραδιά όμως στη σκηνή του Αθηνών Αρένα βρέθηκε και ο Χρήστος Δάντης, τον οποίο επίσης η Άννα Βίσση κάλεσε να τραγουδήσει, με αποτέλεσμα να αποθεωθούν από τον κόσμο!

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ:ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ!

Anonymous said...

O Marinos enantion tis Vissi??? E oxi! Aftos stantar sto spiti tou, an oxi ki allou, foraei peroukes kai takounia kai prodpathei na tis moiasei...

Anonymous said...

paleotera o merinos elege...


Oloi exoume mia VISSI mesamas

Anonymous said...

I Marinella ki o Giorgos Marinos einai oi dyo prwtergates tou ellinikou show. Kala tha kanete na min vrizete ton Marino epeidi katekrine to Stin Pyra kai tis Tsoules. Ex allou se poion arese o ilithios aytos stixos; Mono se kapoious anegkefalous.

Anonymous said...

Aytous tous kakomoirides ki apelpismenous san tin Dimitriou kai ton Danti ti tous vazete sto blog; Den prokeitai gia kati to aksiologo.

Anonymous said...

Κακομοιρης ο δαντης? Οτι ναναι!