Tuesday, December 1, 2009

Άννα Βίσση – Στο «Διογένης Studio» για τον Αντώνη Ρέμο




Στο «Διογένης Studio» βρέθηκε η Άννα Βίσση την Κυριακή το βράδυ. Άλλωστε και ο Αντώνης έχει διασκεδάσει αρκετές φορές στο Αθηνών Αρένα το τελευταίο διάστημα.




yupi.gr
gossip-tv.gr

5 comments:

Anonymous said...

piga ston antoni remo tin kiriaki to vradi, den mporo na po oti sigkrinete kathoudena logo me afto pou kani fetos i vissi, alla den itan kakos.

me ksenerose ligo to otiotan ise stin skini ke thes na parousiasis ke esi show, prepi na kanis ke esi kati, mia kinisi ena xoreftiko.

den mpori piso sou na ginonte diafora ke esi na ise sto diko sou kosmo ke apla na tragoudas.

kata ta alla kalos tragoudistis

Anonymous said...

kouklara i annoula :)

www.gayworld.gr said...

h annoula kanei kati entelos diaforetiko apo ton remo. den einai gia na syggrinei kaneis tis emfaniseis tous.

www.gayworld.gr

agapame Angella said...

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε έσωσαν οι γιατροί του Metropolitan τη ζωή της κόρης της Άντζελας Δημητρίου, Όλγας. Η κοπέλα μεταφέρθηκε τα ξημερώματα από την μητέρα της στο θεραπευτήριο του Νέου Φαλήρου σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρότατη δηλητηρίαση...

της νεαρής κοπέλας από φάρμακο. Πιθανότατα κάποιες παρενέργειες λίγο έλειψε να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία της Όλγας. Οι γιατροί όμως κατάφεραν να την επαναφέρουν και τώρα όπως μάθαμε νοσηλεύεται σε δωμάτιο του Metropolitan με την κατάσταση της να μην εμπνέει πλέον καμία ανησυχία. Το panoramapress.gr επικοινώνησε με την Άντζελα Δημητρίου, το τηλέφωνο της οποίας σήκωσε ο σύζυγός της Γιώργος Τρούπης, ο οποίος διεύψευσε ότι η δηλητηρίαση έγινε από φάρμακο ενώ δήλωσε: «Έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση, δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο, αλλά αναρρώνει. Όλα καλά ευτυχώς».

Anonymous said...

To feteino programma tou Remou einai katapliktiko. Xairesai na ton akous. Katharo tragoudi. Bravo tou gia mia akomi fora.