Wednesday, December 16, 2009

Με Αννα Βίσση το finale του X-Factor

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο αποφάσισε να χαιρετήσει τον παλιό τον χρόνο το “X-Factor” στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του ANT1. Στην σκηνή του talent show την βραδιά της Πρωτοχρονιάς, εκτός από τα παιδιά του παιχνιδιού, θα βρεθεί η Άννα Βίσση για κλείσουν όλοι μαζί τόσο την χρονιά όσο και τον κύκλο του X-Factor. O ΑΝΤ1 φαίνεται πως εξασφάλισε ένα πολύ ισχυρό χαρτί για το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα, και μάλιστα σε μια εκπομπή η οποία κάθε Παρασκευή βράδυ χτυπάει κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης. Όπως ακούσαμε, η Άννα Βίσση εκτός από τις δικές της ερμηνείες, θα τραγουδήσει με τους παίκτες του παιχνιδιού σε ντουέτα και συνεργασίες έκπληξη. Λέτε να δούμε επί σκηνής, εις ανάμνησηn των περασμένων, την Άννα Βίσση με τον Σάκη Ρουβά στα παλιά κομμάτια της τραγουδίαστριας;

gossip-tv.gr

23 comments:

X-factor said...

"Η πωλίνα φέρνει στην χροιά της Παπαρίζου η είναι ιδέα μου?Όσο για το σχόλιο του θεοφάνους,μην ξεχνάμε πως το x factor είναι ένα παιχνίδι που συμπεριλαμβάνει και το στοιχείο της πρόκλησης και του εντυπωσιασμού.Πρέπει πάντα να πετάνε μια χοντράδα για να κάνουνε ντόρο.Αυτές οι ατάκες γίνονται ξεκάθαρα για λόγους εντυπωσιασμού ακόμα και στις περιπτώσεις που αυτό που λέγεται δεν ισχύει 100%.Υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο...Σχετικά με την Άννα Βίσση για άλλη μια φορά χρησιμοποιείται...
το όνομα της μέσω τρίτων για να διαφημιστούν και να κρατήσουν εν προκειμένου τις θεαματικότητες του παιχνιδιού.Φαντάζομαι πάντα φέρνει νούμερα και πάντα ιντραιγκάρει το κοινό το να γίνονται τέτοιου είδους σχόλια που μια ερμηνεία η εναν καλλιτέχνη.Σε σοβαρά talents show αυτο δεν θα γινόταν ποτέ(βλέπε να η ευκαιρία).Τέτοια κριτική αποκαλύπτει την λογική του ανταγωνισμού και της αδηφαγιας που διέπει αυτά τα παιχνίδια αλλά και την λογική που έχουν οι κριτές για την μουσική και τους καλλιτέχνες.Αποκλειστικό μέλημα των κριτών όπως φαίνεται είναι να πάει καλά το παιχνίδι και μόνο(Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες άστοχες συγκρίσεις)Τέτοιες κρίσεις το μόνο που κάνουν είναι να μπλοκάρουν τους συμμετέχοντες αφού προς στιγμήν νοιώθουν πως έφτασαν στην κορυφή(χωρις καν να εχουν βγαλει ενα τραγουδι η να εχουν εμφανιστει καπου).Η πτώση(η ψυχικη κυριως) θα είναι μεγάλη και η βλάβη ανεπανόρθωτη.Τα shows αυτα ειναι καλοστημένα φυτώρια όπου επιδιώκεται μέσα σε 3 μηνες να φτιαχτούν εφήμερες σταρλέτες..μα εξάλλου ο στόχος δεν είναι η διαχρονικότητα και η επιτυχια των παιδιών αλλά τα κέρδη που θα φέρουν οι διαφημίσεις..."

Anonymous said...

Αlex-saιddd.μακαρι να ειναι αλιθεια οτι καλιτερο να κανουμε πρωτοχρονια με την αννουλα δεν θα το χασο αν ειναι αλιθεια αλλα και για περσι ετσι ελεγαν και δεν εγινε τελικα. ΚαλημεραΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

kyriakos said...

kalimeraa..!!
kai persi etsi elegan gia tin anna kai telika ola itan mal!kies..
makari na isxiei alla poli amfivallo.. einai kai o antenna sti mesi, o theofanous... :S

Anonymous said...

kalimera se olous, tha gini eksalos o theofanous an i paragagi feri tin vissi sto x-factor. tha pi ke aftos to gnosto

..."ego den ipa tipota, ipa oti ise Ekseretiki Tragoudistria"
:)

Kωνσταντίνος Χριστοφόρου said...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυπριακού καναλιού ΡΙΚ,ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα διαγωνιστεί με άλλους 9 καλλιτέχνες στα προκριματικά για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Εurovision του 2010.

Με το νέο του τραγούδι «Αngel» (τους στίχους έγραψε ο Ζήνων Ζηντίλης) εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει για τέταρτη φορά τη συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Η πρώτη του επαφή με τη Eurovision ήταν το 1999, όταν ήταν ακόμα μαθητής. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. To 2002, ως μέλος των One, με το τραγούδι «Gimme» και το 2005 -μόνος του πια- με το τραγούδι «Come baby».

Ο προκριματικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία, ενώ το στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου εκτιμά ότι το νέο του τραγούδι θα αποτελέσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία του διάσημου τραγουδιστή.

Anonymous said...

ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΕΦΥΡΟΣ

Anonymous said...

pos kanete etsi kale, i anna tha itan ke pernouse apo rodo

Anonymous said...

XALARWSTE OXI KAI XTYPAEI KAI KOKKINO I EKPOMPI.....OPOIOS PARAKOLOYTHEI THEAMATIKOTITES GNWRIZEI.....ANNA EISAI THEA...AFFEVALA POLI OTI THA EDENE TO FETINO SOY SXIMA....PIGA...EIDA...AKOYSA....EFXARISTITHIKA...NA SAI KALA....

Reporter said...

"Tin protoxronia sigoura tha vriskome sto Athinon Arena" afto ipe i anna prin apo ligo.

Prepi na ine ginoun girismata prin apla tha ta diksoun tin protoxronia.

VissoBlog Addicted

Anonymous said...

paraskevi ine i protoxrnia, lete na afisi to arena ke na trexi ston theofanous ke ston mouratidi ?.... lol

Nikolas said...

tha giristoun kapia video apo prin ke tha ine ke inna zontana gia kapia efanisi kapos pio noris dioti tha prepi na vrethis to Arena to idio vradi.

Malista sto X-factor tha pi ta kenourgia tis tragoudia ke tha kani doueto me ola ta pedia tou telikou.

Anonymous said...

E kala pantws. Den eipe kai tipota frixto ki o theofanous. min eimaste ypervolikoi. ithele na tonisei poso kali itan i mikri kai petakse afto... Exei kai genikws mia aerologa tasi, opote na to apotelesma...
Pantws, ontws thymizei Paparizou i Polina...

Anonymous said...

Ας κάνουμε Πρωτοχρονια με την Άννα, όπως παλιά στην Πλατέια Συντάγματος, κι ας είναι και κονσέρβα, no problem!!!!!!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο: ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με τη σελίδα των fannatics ? Προσπαθώ εδώ και ώρα και δεν μου ανήγει !

Anonymous said...

apla apofasis i eteria pou exi to server na diafimisti ligo i idia... na vgoun ta eksoda.

afti pou katalavan ti enoo as doun ti ginete ke epiteloun as alaksoun taxtiki.

cheers

Anonymous said...

Κάτσε, γιατί είμαι και ξανθιά και αργώ να πάρω στροφή χμμμμ!!!! είναι προσορινό ή μόνιμο; γιατί έχει ξαναγίνει!!

Anonymous said...

kathe ligo kero afto ginete... gia kapies meres ores.

plirononte se idos fenete

Anonymous said...

Μμμμμμ, αυυή τη προσέγγιση δεν την είχα σκεφτεί ομολογώ!!!!!!! βΤο θέμα είναι ότι μετά αλλάζει κια η διεύθυνση! από fannatics.gr έγινε ammavissi.gr. Αντε να δούμε τώρα!!!

Anonymous said...

annavissi.gr oxi ammavissi.gr

Anonymous said...

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=33909

Anonymous said...

Αλεξ (ναι χορις το μαστερ χεχε ναι ναι σκετο αλεν απο δο και περα).said αφτη η ετερια που εχει τον serber βλαπτι την αννα . Η να σταματιση να το κανη φτο η η αννα πρεπι να βρι κενουριο sερβερ ψιφιζο το δευτερο : )/ κανα νδο της απολιτης κανης? Αντε καληνυχταΑΑΑΑΑΑΑ.

Anonymous said...

ante na xa8ei opousths kaneis den moiazei sthn anna

Anonymous said...

tou X-FUCKtor tha gini tin protoxronia

Anonymous said...

na min paei sto xfactor!me ton geleoio to theofanous!