Tuesday, December 22, 2009

Άννα Βίσση – Συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο - Star [22/12/2009]

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «τρύπωσε» στα παρασκήνια του νέου videoclip της Άννας Βίσση για το τραγούδι «Fabulous» και έφερε πραγματικά τα πάνω κάτω…

Ο Φώτης και η απόλυτη ελληνίδα star τραγούδησαν παρέα, γέλασαν με τη ψυχή τους ενώ ο παρουσιαστής δε δίστασε να υποδυθεί την Άννα Βίσση φορώντας μάλιστα μερικά από τα ρούχα της!

Συνέντευξη της Άννας Βίσση star.gr

===============================================


Η Άννα Βίσση υποδέχτηκε το φίλο της Φώτη Σεργουλόπουλο στο καμαρίνι της στο "Αθηνών Αρένα" για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Του μίλησε για την απουσία της στην Αμερική και για το πώς ένιωσε επιστρέφοντας αλλά και για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τη μελλοντική τους συνεργασία. Εξήγησε, ακόμη, γιατί σε αντίθεση με άλλους διάσημους ανθρώπους της Ελλάδας, εκείνη δεν έχει σωματοφύλακα.

Για την απουσία της: «Όχι, δεν μου φάνηκαν πολλά (τα χρόνια) γιατί έκανα κάτι. Έκανα κάτι που το είχα και εγώ ανάγκη να με "ξαναεπιθυμήσω". Τον πρώτο μήνα που επέστρεψα αισθάνθηκα αμηχανία. Αισθάνθηκα ότι πρέπει αυτό που είχα να το ξαναβρώ, την άνεση του live. Μου έπαιρνε 5-10 λεπτά να συνηθίσω πάνω στη σκηνή, τώρα μου πήρε πιο πολύ και μου άρεσε, ήταν αυτό ακριβώς που έχασα. Ήξερα ακριβώς τι θα κάνω, τι θα βάλω, τι θα πω εδώ και εκεί. Τα ταξίδια που έκανα μου έμαθαν πολλά. Τα ταξίδια σε ανανεώνουν».

Για τον Νίκο Καρβέλα: «Με τον Νίκο εδώ και καιρό ξέραμε και οι δύο, και κυρίως ο Νίκος ότι δεν θέλει να κάνει ποπ τραγούδια. Ήθελε πιο θεατρικά πράγματα και όπερες. Απλά εγώ ήθελα να κάνω και αυτά που κάνω τώρα — αλλά τελικά συνέχισε για λίγο μαζί μου, δεν ήθελε να με προδώσει. Τον πρώτο καιρό ένιωσα ανασφάλεια και ήταν όμορφο».

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη απάντηση της Άννας, ο Φώτης τη ρώτησε αν της έχει ήδη γράψει τραγούδια ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα είπε «όχι». Ξέσπασε όμως σε γέλια κάνοντας ακόμη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην την πιστέψει. «Όταν είμαι έτοιμη να πω κάτι θα σε φωνάξω πρώτο. Αυτή η σχέση δεν γίνεται να μην ξαναυπάρξει όσο και αν την αρνηθήκαμε και οι δυο. Υπήρξε ένα γλυκό reunion και μια στιγμή της αλήθειας που ήταν υπέροχη και έμαθα, κυρίως εγώ γιατί εγώ ήμουν η κακομαθημένη, ότι ένα τέτοιο διαμάντι δεν το αφήνεις να φύγει από τα χέρια σου. Έμαθα να σέβομαι τον καινούριο του χώρο, τον καλλιτεχνικό. Κατάλαβα ότι ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει τις στιγμές του, τις ώρες του που θέλει να γράψει κάτι. Έχει πολλά άλλα να κάνει και πρέπει να τα κάνει. Δεν θα τον πίεζα να μου γράψει κάτι» πρόθεσε.

Για το γεγονός ότι δεν έχει σωματοφύλακα, αν και αυτό συνηθίζεται από τόσο διάσημους ανθρώπους όπως η Άννα Βίσση, η απάντησή της ήταν σαφής: «Δεν φοβάμαι την υπερβολική αγάπη και την εκδήλωση αυτής, μπορώ και μόνη μου να το χειριστώ».

Όσο για το νέο της βιντεοκλίπ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Πέμπτη στο Αθηνών Αρένα, το Yupi γνωρίζει αποκλειστικά ότι πρόκειται να δούμε ουσιαστικά την έναρξη του «The Fabulous Show» μαζί με κάποια backstage πλάνα της Άννας. Υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία είναι, φυσικά, η Κριστίν Κρόκος.

yupi.gr

16 comments:

Anonymous said...

Μίλησε η Άννα Βίσση σήμερα στον Φώτη και φυσικά αναφέρθηκε και στον Καρβέλα για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Φώτης: "Πως αισθάνθηκες μακρυά από τον Νίκο; Με τον Νίκο αισθανόσουνα μια ασφάλεια..."
Βίσση: "Φυσικό δεν ήτανε; Βεβαίως και το αισθάνθηκα και δεν φοβάμαι να το πω.
Φώτης: "Σου έχει γράψει κανένα τραγούδι;" ......


Βίσση: (γελάκια) "Κοίταξε όταν είμαι έτοιμη να πω κάτι θα σε φωνάξω πρώτο, δεν πιστεύω πως αυτή η σχέση δεν θα ξανα-υπάρξει. Δεν είναι δυνατόν, όσο και αν οι δυο την αρνηθήκαμε"

Anonymous said...

Gamati i synentefksi! Toso aneti i Annoula mas!!! Tin koitousa ki aporesa "poso kakos mporei na nai o kosmos? pws ginetai afti i gynaika na xei exthrous..?"

Tin l a t r e v w . _

Anonymous said...

Ax nai, pws einai dynaton na exei exthrous; Peste mou pws; Eimai toso aganaktismeni kai thymwmeni pou mou erxetai na valw ta klamata. Giati to kanoun ayto stin Annoula mas, giati, giati, giati;

Anonymous said...

KAI MONO POU SKEPTOMAI OTI H ANNOULA MAS EXEI EXTHROUS ME PIANEI TO PARAPONO KAI SPARAZO STO KLAMA. GIATI, PESTE MOU GIATI, OLOS O KOSMOS DEN VLEPEI TO MEGALEIO THS PSYXIS TIS; GIATI; GIATI; GIATI;

Anonymous said...

Mπάχαλο θα τα κάνει ο Νίκος Καρβέλας στον alpha με το νέο reality που θα είναι κριτική επιτροπή. Αυτός θα είναι Θεοφάνους χ 10. Το γερό χαρτί του παιχνιδιού θα είναι ο γνωστός συνθέτης.
Το "greek Idol" θα πετύχει και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης. Πάντως ο Νίκος Καρβέλας βγήκε νικητής από μια μάχη που κανείς δεν σκέφθηκε ότι υπάρχει. Οι Γερμανοί δεν χαμπαριάζουν από κόντρες και...


δεν υπολόγισαν τον πόλεμο που υπάρχει με τον Λάκη Λαζόπουλο. Μην ξεχνάμε ότι ο Καρβέλας είχε πει όχι και λίγα με τις γνωστές εκφράσεις "φούστης" (αφού προκλήθηκε από τον Λαζόπουλο με τον γνωστό Μακάκα), για τον Λαζόπουλο. Άραγε ο θεατρικός συγγραφέας το έμαθε ότι στον σταθμό που δουλεύει θα είναι και ο Καρβέλας;
Γιατί αν το έμαθε θα του ανέβηκε η πίεση.

Anonymous said...

Μουσική Ακαδημία με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους πρόκειται να ανοίξει σύντομα στην Αθήνα. Ο μουσικοσυνθέτης σε μερικές εβδομάδες από σήμερα (στις αρχές του 2010) κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και...

ανοίγει το δικό του X Factor. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso Κύπρου ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του X Factor ανοίγει όχι μία αλλά δύο μεγάλες μουσικές ακαδημίες με σκοπό ταλέντα (από Ελλάδα και Κύπρο) να μπορούν να φοιτήσουν σε αυτό και να γίνουν οι επόμενοι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου. Οι σχολές αυτές δεν θα διαφέρουν καθόλου από τις ευρωπαϊκές αφού σημαντικοί δάσκαλοι φωνητικής, κινησιολόγοι αλλά και γνώστες της μουσικής θα βρίσκονται εκεί με σκοπό να διδάσκουν όλες τις τεχνικές που χρειάζεται κάποιος για να γίνει ένας σωστός τραγουδιστής.

ameli said...

ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ DIVA ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΣΚΟ ΔΕ.

Anonymous said...

Deeeeeemoneeeeeeeeeees

comming

Hovig - said...

poli oreo to programa sto Arena. Mpori kapios na diaskedasi ke na min pliksi opos stis perisoteres skines pou exo di fetos stin athina.

GOOD LUCK BABY

klv said...

Μου αρεσε η Αννα ειληκρινης και αληθινη.

Anonymous said...

KALA KAI TO FABULOUS SKINES APO TO MAGAZI KAI BACKSTAGE THA EINAI? EXEI SKOPO NA VHGALEI KATI ALLO EKTOS APO VINTEOCLIP ME BACKSTAGE??ELEOS PIA!!!!!!!!!!

Anonymous said...

re paidia mipws mporeite na anevasete ti si8nentefxi tis annas sto fwti ean tin exete pls?

Anonymous said...

Simfwnw apolyta me tin aporia sou anonyme pio panw. Diladi gia to pws ginetai na xei exthrous i Vissi.
I apantisi erxetai omws apo kapoion allo ligo pio katw. Afton pou se eirwnevetai ki esena kai tin Anna. Oso loipon yparxoun kompleksikoi pou par oti tin antipathoun i den tin goustaroun alla ksimerovradiazontai edw mesa, oso diladi yparxei psyxopatheia, tha yparxei kai antipatheia gia tin Annoula mas...

Anonymous said...

Na mou ziseis Sigmund Freud.

Anonymous said...

POLY MALAKAS O PARAPANW PSYXOLOGOS. AGORI MOU, I EIRWNEIA DEN EINAI PROS THN ANNA, ALLA PROS WRISMENES PANXAZES KATINES EDW MESA.

Anonymous said...

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD THΣ ΑΝΝΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΒΕΛΑ-ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ!!!