Sunday, December 27, 2009

Αννα Βισση - talks to Themis Georgantas [ MadTv 25/12/09 ]



Anna Vissi talks to Themis Georgantas 'OK' [ MadTv 25/12/09 ]

Την ροκ όπερα "Δαίμονες" θα ανεβάσει ξανά η Άννα Βίσση στα αθηναικά θέατρα. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad και δήλωσε ότι σκέφτεται και πάλι να κάνει τους Δαίμονες. Η ίδια απευθυνόμενη στον παρουσιαστή είπε: "Δεν θα ήταν ωραίο να γίνουν ξανά οι Δαίμονες; Λες να αρέσει; Να κάνουμε ένα γκάλοπ στον κόσμο"¨. Ο Θέμης δεν πίστευε στα αυτιά του την αποκλειστική δήλωση που έκανε στην εκπομπή του η Άννα και την ρώτησε ξανά αν το εννοεί. Εκείνη του είπε ότι το σκέφτεται εδώ και καιρό και συζητάει με διάφορους παραγωγούς,ηθοποιούς και συντελεστές για να ανεβάσει και πάλι τους "Δαίμονες". Τέλος ανέφερε πως αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο φυσικά θα συνεργαστεί και πάλι με τον Νίκο Καρβέλα.
Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν ανέβουν ξανά οι "Δαίμονες" στο θέατρο; Θα θυμηθούν οι παλιοί και θα μάθουν οι νεότεροι. Άλλωστε ήταν μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα. Ανυπομονούμε....

panoramapress.gr

13 comments:

Anonymous said...

telia !!

Anonymous said...

Perimenoume kai tin ypolipi synentefksi!

Anonymous said...

Paidia tin ida oli tin synentefksi kai i ginaika itan foveri opos aloste panta.
Eipe pos skeftontai me ton Karvela na anevasoun ksana tous DEMONES se nea paragogi. An ginei kati tetoio nomoizo pos den tha to antekso tha patho anakopi. fantastite pos tin eixa dei tin parastsh to 90 kai to 91 kai apo tote kolisa me tin Annoula , alla tote eimoun 15 xronon antexe i kardia mou tetoies siginiseis. Tora sta 34 tha paro 3 ipoglosia gia na pao. AX!!! MAKARI NA GINEI!

Leopold said...

Χα χα χα χα! Γαμάτο το από πάνω σχόλιο!!! Όλοι οι 30 και άνω με τα υπογλώσσια στο τσεπάκι θα πάμε! :D Θα είναι απίστευτο αν το τολμήσουν τελικά! Κάτι θα κάνει ο Καρβέλας πάντως για να εκμεταλλέυτεί και την "επάνοδό" του στη δημοσιότητα! Μακάρι να 'ναι κάτι τόσο πρωτοποριακό όπως οι Δαίμονες! Ίσως κι ο κόσμος είναι πιο έτοιμος απ' ότι τότε αλλά και η Άννα ακόμα καλύτερη ερμηνευτικά από τότε!

media said...

omg h gynaika exei aera star tu ekswterikou. o tropos ths h aura ths o hxos ths fwnhs ths!!!! einai thea apolyth...telos!

Anonymous said...

Παιδια αληθευει οτι η Αννα εχει δεσμο με την Chris Crocos; Ξερει κανεις να μας πεί;

Anonymous said...

oxi den isxi kati tetio,
ine poli kales files.

Anonymous said...

e tha tis to hreosun ke afto den bori....vissi crocos zevgari...
eho warethi pleon me afta....
oti theli as kani..den mas afora opos den afora ke tin anna to ti kanume oli emis i kutsobolides....ai siktir

Anonymous said...

Όντως θα είναι φοβερό να ξαναγίνουν οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ! Θυμάμαι τότε που είχα πάει ξαθ ελθδα την παράσταση ο τρελοΚαρβέλας είχε παρκάρει την κόκκινη Σεβρολέτ που είχε τότε έξω ακριβώς από το ΑΤΤΙΚΟΝ στη Σταδίου! Πάνω στο πεζοδρόμιο! Τρελές εποχές! Όταν πήγα στο καμαρίνι και την είδα, ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα από κοντά, έπαθα σοκ! Από το άγχος έτρεμα! Πολύ καλύτερα τέτοια πράγματα από τραγουδάκια τύπου fabulous που προσωπικά πιστεύω ότι δεν της πάνε καθόλου.Αυτά είναι χορευτικές σούπες που αρμόζουν σε άβγαλτες άφωνες νέες τραγουδιστριούλες.Όχι ότι η Άννα δεν μπορεί να πει χορευτικά τραγούδια.Αλλά όχι τέτοια.Ειδικά το fabulous έχει μέσα τόσα εφφέ, τόσα "πειράγματα", η φωνή της Άννας δύσκολα αναγνωρίζεται, και γι'αυτό μάλλον είναι δύσκολο να το πει Live.Aπ'ότι είδα στην τηλεόραση τουλάχιστον, το λεει playback.Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρεί τη φωνή της με τραγουδάκια τέτοια.Ό,τι κι αν κάνει πάντως η Άννα, την αγαπώ τρελά! Φιλιά!

Anonymous said...

Eida dyo fores to show kai tis dyo fores to Fabulous i Anna to eipe playback.

Anonymous said...

KATHOLOY APITHANO NA YPARXEI DESMOS. ANTITHETWS TO VLEPW SAN POLY PITHANO.

Anonymous said...

TI ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ
PATRICIA FIELD,ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CROCOS...ΕΛΕΟΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,
ΟΝΤΩΣ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-''FABULOUS''
K ''ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΑΩ'' ΕΙΝΑΙ PLAYBACK
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΨΟΓΗ Η ΕΝΑΡΞΗ.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Κ ΓΙΑ 3,5 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ
ΟΛΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ 'Η ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ LIVE.

Anonymous said...

H ANNA DEN EINAI OUTE H PRWTH ALLA OUTE KAI H TELEYTAIA POU TRAGOUDAEI PLAYBACK STHN SKHNH EPANW. AYTO OMWS DEN SIMAINEI OTI EINAI KAI SWSTO. GIA NA EIMAI EILIKRINHS MONO STO TELEYTAIO MEROS EIXA THIN ENTYPOSH OTI TO PROGRAMMA HTAN 100% LIVE. PISTEYW OTI PARAPANW APO DYO TRAGOUDIA EINAI PLAYBACK. EYXOMAI NA EXW LATHOS.