Tuesday, December 22, 2009

Ο Καρβέλας στην κριτική επιτροπή του Greek Idol. Δείτε την ανακοίνωση του Alpha


Ο Νίκος Καρβέλας για πρώτη φορά στην τηλεόραση! Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως ο σημαντικός Έλληνας δημιουργός, Νίκος Καρβέλας, τιμά με την παρουσία του τη νέα μεγάλη παραγωγή του σταθμού «Greek Idol».

Ως εμπνευστής και δημιουργός εκατοντάδων από τα πιο δημοφιλή τραγούδια, όπερες και μιούζικαλ των τελευταίων δεκαετιών, ο Νίκος Καρβέλας είναι, ως κριτής, επικεφαλής της αναζήτησης για ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ της ελληνικής μουσικής σκηνής, το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του μέσα από το «Greek Idol», το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων. «Για να το θέσω όπως ο Κάρολος Ντίκενς», είπε ο Νίκος Καρβέλας, «έχω Μεγάλες Προσδοκίες».

Ο Νίκος Καρβέλας είχε την πρώτη του επαφή με τη μουσική σε ηλικία 5 ετών, όταν οι γονείς του τού αγόρασαν ένα πιάνο. Τα τελευταία 30 χρόνια κυριαρχεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με τεράστιο αριθμό επιτυχιών, που οι περισσότερες από αυτές έγιναν Νo 1, με πιο σημαντικές εκείνες που προέκυψαν από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

Εκτός από την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική μουσική, που καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα, από το λαϊκό τραγούδι ως τη ροκ και την ποπ μουσική, ο Νίκος Καρβέλας απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και κοινό για τις συνθέσεις του στις ροκ όπερες «Δαίμονες» και «Μάλα».

Τα τελευταία χρόνια προσέθεσε στο πολυδιάστατο ρεπερτόριό του ποιήματα, θεατρικά έργα και βιβλία.

freegossip.gr

21 comments:

mahler76 said...

Τα τελευταία χρόνια προσέθεσε στο πολυδιάστατο ρεπερτόριό του ποιήματα, θεατρικά έργα και βιβλία...και στα αστέρια της Πάνια, Κατμαν, Γυναίκα Μαραντόνα, Μαλάμω...

Anonymous said...

Ase mas re mahler vraser. Exei grapsei toses tragoudares o Karvelas pou den ton ypovivazeis o,ti kai na les...

Anonymous said...

Ton diko sou ton pato poios tha pidiksei na ysyxaseis...

Anonymous said...

Mori fterou! ksekina pleksimo na gemiseis ti mera sou. Ki an to varetheis ki afto, vale tis velones ston kwlo sou. Poso kompleksara mporei na eisai pou den sou aresei i Vissi kai eisai olo to vrady sto site tis?

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=VaDaK_CoRD8

Anonymous said...

Site ksesite, edw vgazeis ta matia sou olo to vrady. kai pou allou na ta vgaleis etsi pou eisai kiolas kapseri...

Anonymous said...

NTROPH SAS, KOUKLI EINAI O MALHER 76. OPOION KI OPOIA THELEI TOUS EXEI KAI SERNONTAI STA PODIA TOU.

Anonymous said...

O Theos Mahler76 leei pantote tin alitheia.

Anonymous said...

...ή είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν ψάχνει σχέση?

Διότι για το γεγονός πως δεν έχω νοιώσει την παραμικρή πραγματική επιθυμία για σχέση ποτέ (άσχετα αν προσπάθησα να το δοκιμάσω πέρσι) ξέρω πως είμαι μοναδικός.

What's wrong with me? seriously λέμε.

mahler76

Anonymous said...

Mπάχαλο θα τα κάνει ο Νίκος Καρβέλας στον alpha με το νέο reality που θα είναι κριτική επιτροπή. Αυτός θα είναι Θεοφάνους χ 10. Το γερό χαρτί του παιχνιδιού θα είναι ο γνωστός συνθέτης.
Το "greek Idol" θα πετύχει και θα φέρει νούμερα τηλεθέασης. Πάντως ο Νίκος Καρβέλας βγήκε νικητής από μια μάχη που κανείς δεν σκέφθηκε ότι υπάρχει. Οι Γερμανοί δεν χαμπαριάζουν από κόντρες και...


δεν υπολόγισαν τον πόλεμο που υπάρχει με τον Λάκη Λαζόπουλο. Μην ξεχνάμε ότι ο Καρβέλας είχε πει όχι και λίγα με τις γνωστές εκφράσεις "φούστης" (αφού προκλήθηκε από τον Λαζόπουλο με τον γνωστό Μακάκα), για τον Λαζόπουλο. Άραγε ο θεατρικός συγγραφέας το έμαθε ότι στον σταθμό που δουλεύει θα είναι και ο Καρβέλας;
Γιατί αν το έμαθε θα του ανέβηκε η πίεση.

Anonymous said...

Η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς! Ο Νίκος Καρβέλας θα κρίνει το επόμενο «Greek Idol»! Ο ιδιόρρυθμος και ανατρεπτικός καλλιτέχνης είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση του Alpha. Ετσι, θα εκτελεί χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής στο νέο talent show του καναλιού της Κάντζας «Greek Idol» που κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο! Σύμφωνα με πληροφορίες από το σταθμό, ο Νίκος Καρβέλας φανερά ενθουσιασμένος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή, διευκρινίζοντας μάλιστα πως θεωρεί ότι αυτός ο μουσικός διαγωνισμός θα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Επίσης, τόνισε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους ήταν θετικός σε αυτή την πρόταση (ενώ δεν έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα σε κάτι παρόμοιο) -πέρα από το ότι θεωρεί το project τεράστια επιτυχία- είναι το γεγονός πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Alpha. «Για να το θέσω όπως ο Κάρολος Ντίκενς, έχω μεγάλες προσδοκίες», ήταν τα ακριβή λόγια του Νίκου Καρβέλα αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με το κανάλι της Κάντζας. Πρόσθεσε δε πως νιώθει πανέτοιμος να αναδείξει το επόμενο ελληνικό μουσικό είδωλο της χώρας μας.

«Πάρτι», όπως είναι φυσικό, έχουν στήσει στην Κάντζα από τη στιγμή που εισέπραξαν το ηχηρό «ναι» του ακριβοθώρητου συνθέτη. Συγκεκριμένα, στέλεχος του καναλιού μάς είπε: «Είναι τεράστια επιτυχία για εμάς να τον έχουμε στο show μας».

Αν και η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τρεις, έχει ήδη συμφωνηθεί ότι ο Νίκος Καρβέλας θα είναι επικεφαλής. Οι υπόλοιποι αυτές τις μέρες αναζητούνται. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που θα πλαισιώνουν τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με το ταλέντο των υποψηφίων. Από τις οντισιόν μέχρι τον τελικό του σόου, εκείνος θα πρέπει να δίνει το τελικό ΟΚ.

Οσο για την παρουσίαση, συνεχίζει να θεωρείται επικρατέστερη η Καλομοίρα, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα σε εκείνη και το κανάλι. Πάντως, και μόνο η είδηση ότι ο Καρβέλας θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής του παιχνιδιού τα λέει όλα. Σίγουρα μιλάμε για κάτι αλλιώτικο.

klv said...

EΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΡΙΤΗ, ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.

Anonymous said...

STO EIDOS POY ANTIPROSOPEVEI....I I STORIA TOY EINAI MEGALI....TRAGOYDARES EXEI PEI I ANNA MAS....ALLA TA TELEFTEA XRONIA REZILEVETE OLI TIN WRA....NA THYMITHOYME TA TRAGOYDIA STA ASTERIA TIS ΠΑΝΙΑ...XAXAXA 'H TA SEKATINIASMATA ME LAZOPOYLO.....DEN TOY ARMOZOYN OLA AFTA ME VASI TIN ISTORIA TOY...KRIMA....MA O ANTHRWPOS POY EXEI GRAPSEI TOYS DEMONES KAI TIN MALA...NA ASXOLITHEI ME TA REDIKOLA ? ESTW KA IGIA XAVALE? ELEOS...ELPIZW OLA AFTA NA APOTELOYN PARELTHON...NIKOLA SE GOYSTAROYME POLIIIIIIIIIIIII

Anonymous said...

esy eisai redikolo!

Aphrodite said...

o anthropos tha paei giati tha ton plirwsoun kala.
allwste ta teleutaia xronia, xwris na exoun bgei cd tis annoulas, aporw pws sintirountai.
apo to mistho tis pania i apo ta cd pou poulaei o catman?
telos pantwn, epidi akougomai kakia, to sigouro einai oti tha exei endiaferon san kritis.

Anonymous said...

exw mia aporia....pane na diagwnistoyn tragoydistes...kai pane klasika kai kana dio tragikoi....ti tha toys pei o megas kritis poy egrafe tragoydares ston catman...stin malamo..kai sta ypoloipa asteria...oti den kaneis gia tragoydistis? xaxaxaxaxaxaxagelie karvela....gia ta panigiria eisai....gyrna stin malamo...kati tetoioi san esena exoyn ftasei edw poy einai to elliniko tragoydi....kai eseis redikola kraxte...alla toylaxiston kraxte e epixeirimata...oxi an gynaikoyles....mathete na seveste tin gnwmi toy alloy epiteloys....prwsopika goystatw trela ton karvela...exw paei ston parelthon poy tragoydoyse...akoma kai stin peirews poy tragoydise teleftea..alla oxi re pedia ton karvela twn teleftewn xronwn..alla afti einai proswpikes gnwmes....na ste kala...kala xristoygennaaaaaaaaaaa

mahler76 said...

χαίρομαι που το επίσημο Vissi Fag Blog μπήκε στοκ κόπο να μου αφήσει ένα σχόλιο. Τουλάχιστον τώρα ξέρετε τι είναι μουσική.

Anonymous said...

Pali edw eisai xrysi mou mahler? Pali ksemeines..?

Anonymous said...

O Malher76 den ksemenei pote. Einai pantote swstos ki epikairos.

mahler76 said...

μόλις γύρισα από Στρέλα, να πάτε είναι τρέλα.

Anonymous said...

Merci, tha trekso giati mou to systineis esy kai mono.