Tuesday, December 22, 2009

Συνέντευξη με την Βίσση έχει σήμερα ο Φώτης

Φωτιά θα πάρουν σήμερα τα μηχανάκια της AGB για την εκπομπή “Φώτης και Μαρία LIVE” γιατί έχουν συνέντευξη της Βίσση. θα έχει ενδιαφέρον γιατί…

ο συνδυασμός Βίσση με Φώτη πρέπει να βγάζει πολύ γέλιο.

troktiko.blogspot.com

9 comments:

klv said...

Ανυπομωνω να την δω.

Anonymous said...

po po o fwtis me ta poupoula

mou thimizi tin fterou stin eolou.

gnorizi kanis pia ine i fterou?

ftera ke poupoulaaaaaaaaa

Anonymous said...

exw mathima kai to xanw... to kerato mou!

troktiko said...

"Βρίσκομαι σε μια από τις πύλες του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, απ'όπου πετάω για Μιλάνο. Προ λίγων λεπτών επισκέφτηκα ένα από τα καταστήμα του αερολιμένα, μέχρι να έρθει η ώρα για την πτήση μου. Καθώς περίμενα στην ουρά να πληρώσω κάτι σοκολάτες, είχα μπροστά μου δύο όμορφα κοριτσάκια που αγόραζαν τσίχλες. Η πωλήτρια ζήτησε να δει την κάρτα επιβίβασης όπως έκανε και με τους προηγούμενους πελάτες. Τα κορίτσια σάστησαν και η κοπέλα τους εξήγησε πως δε θα μπορούσε να ξεκινήσει συναλλαγή χωρίς το εισιτήριό τους. Η μεγαλύτερη κοπέλα με άσχημο -για την ηλικία της- ύφος έστειλε τη μικρότερη αδερφή της στους γονείς της να φέρει...
το εισιτήριο. Περιμέναμε λοιπόν την κάρτα επιβίβασης ώσπου κατέφτασε ο πατέρας των κοριτσιών με το εισιτήριο. Ο πατέρας δεν ήταν άλλος από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αν και 8 το πρωί φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Η πωλήτρια επανέλαβε το αίτημα επίδειξης του εισιτηρίου και ο κος Κωστόπουλος είπε αυτολεξεί: "Πάτε καλά που θέλετε και εισιτήριο; Για τις τσίχλες;''με ιδιαίτερα αγενή τρόπο. Η πωλήτρια εξήγησε ότι αυτό γίνεται πάντα ανεξαιρέτως προϊόντων για τελωνειακούς λόγους και μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά ''μην τα βάζετε μαζί μου΄΄. Η απάντηση του μεγαλοεκδότη ήταν: '' Τί να μην τα βάζω μαζί σου κοπελιά, σάμπως θα μου κάνεις και έκπτωση;'' Περιττό να σας πως ότι έβαλε την κόρη του να πληρώσει και βλέποντάς την να κρατά χαρτονόμισμα των 20 ευρώ έχω την εντύπωση ότι μουρμούρισε:'' Ωχ, θα μας γεμίζουν με βλακείες κέρματα'' ή κάτι τέτοιο. Είπα να ρωτήσω την πωλήτρια τί ακριβώς μουρμούρισε αλλά ήταν τόσο αποσβολομένη με την συμπεριφορά του που είχε γίνει κατακόκκινη και είχε χάσει τα λόγια της. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο, που διαμορφώνει ιδεολογίες και συνειδήσεις και λυπάμαι γιατί από την ολιγόλεπτη παραμονή μου στην ουρά, πίσω του, κατάλαβα ότι έχει μεταδώσει τον επιθετικό χαρακτήρα και στα παιδιά του. Αν ήταν μια στάλα πιο έξυπνος θα κρατούσε τον αχαλίνωτο και οξύθυμο χαρακτήρα του στο σπίτι του και τουλάχιστον στον έξω κόσμο θα πλάσαρε το illustartion image που μας ταΐζει τόσα χρόνια στα πολυτελή περιοδικά που δυστυχώς (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) πλουτίζουμε μηναίως! Αμφιβάλλω αν θα ξαναγοράσω περιοδικό του ώστε να χρηματοδοτήσω το επόμενο trendy κινητό στο παιδάκι του!

Anonymous said...

o kostopoulos enas apo ta pio ksina prosopa tis ellinikis showbiz.

Anonymous said...

poli oreos o fotis me ti ftera...


ine san tin tsatsa

Anonymous said...

Ypervoles tou proktikou. O Kostopoulos akrivws afto einai kai akrivws afto plasarei kai sta periodika tou. Tou gerontoepanastatotsampouka antra! Katholou ekpliksi den mou kanei to gegonos me tis tsixles. Ki oute otan agorazw periodiko tou to agorazw epeidi ton exw se ektimisi. alla epeidi pithanws na me endiaferei kapoio thema sto sigekrimeno tefxos.

Anonymous said...

simfwnw me ton prolalisanta.enas vlakas kai misos einai o kwstopoulos. diladi i kaimeni pwlitria ti eprepe na kanei? ante pia me to kathe gourouni pou tin exei dei kapws kai nomizei oti mporei na leei oti thelei!

Anonymous said...

Ean to gegonos alithevei tote o Kostopoulos einai ena akros anagogo atomo.