Wednesday, December 30, 2009

Άννα Βίσση - Η εμφάνιση στο X-Factor και η αλήθεια για τη θεατρική της επιστροφή με τους "Δαίμονες"


Άννα Βίσση
Η εμφάνιση στο X-Factor και η αλήθεια για τη θεατρική της επιστροφή με τους "Δαίμονες"


Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi που προέρχονται από τους στενούς συνεργάτες της Άννας λένε ότι υπάρχει, όντως, περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο Άννα Βίσση
(η θεατρική της επιστροφή με τους "Δαίμονες") στο μέλλον αλλά σε καμία περίπτωση άμεσα γι' αυτό και δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.

Οι γιορτινές μέρες για την Άννα περιλαμβάνουν εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα αλλά και μια εμφάνιση στο εορταστικό X-Factor, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σήμερα, Τετάρτη, η Άννα έχει πρόβες στο στούντιο του X-Factor μαζί με τα παιδιά του talent show και απ' ότι φαίνεται θα απολαύσουμε ντουέτα της Ελληνίδας σταρ με τους διαγωνιζόμενους. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά. Μαζί με τους συνεργάτες της, η Άννα έχει προετοιμάσει κάτι άκρως εντυπωσιακό για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Μεταξύ των τραγουδιών που θα παρουσιάσει είναι τα "Fabulous", "Στην Πυρά" και "Κόντρα" σύμφωνα με πληροφορίες του Yupi.

Επίσης, το "Αθηνών Αρένα" δεν θα ανοίξει όπως συνήθως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου αλλά την Τρίτη, στις 5 του μήνα.

yupi.gr

4 comments:

Anonymous said...

MA DEN NOMIZO OTI KANENAS ESTO KAI ME LIGO MYALO EPISTEYSE TIS ILITHIOTITES TOU ESPRESSO. PROKEIMENOU NA GEMISOUN TIS SELIDES TOUS, TA PAROMOIOU TYPOU GELOIA PERIODIKA GRAFOUN OTI TOUS KATEYEI. MIN DINETE SIMASIA SE SAXLAMARES.

Anonymous said...

Ara dikio eixan Leop kai Loucas... Enoeite mpourdes tis espresso gia na poulisoun fylla. Epiasan kati pou eipe sti sinedefksi kai to trabiksan ap ta aftia... Makari sintoma na ginei ki afto pantws.

Anonymous said...

Ποιον είχε συμφοιτητή στην Νομική σχολή όπου είχε περάσει, η Άννα Βίσση;

Είναι πολύ γνωστός. Μα πάρα πολύ γνωστός και λέγεται...



Γιώργος Αυτιάς.

Anonymous said...

Pou to ksereis kale?