Monday, February 8, 2010

Άννα Βίσση – Στην πρεμιέρα της Patricia Kaas


Ένα διαφορετικό Kabaret παρουσίασε η Ντίβα της γαλλικής μουσικής σκηνής Patricia Kaas, στην πρώτη της εμφάνιση στο αθηναϊκό κοινό! Cabaret με "k", δηλαδή καμπαρέ α-λα-Patricia Kaas σε ένα show που συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών επώνυμων οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν την διεθνούς φήμης show-woman, σε μια ιδιαίτερη παράσταση που μεταφέρει στη σκηνή όλη τη μαγεία της εποχής του Μεσοπολέμου. Γοητεία, πάθος και μουσική κυριάρχησαν στην μοναδική παράσταση που συμπληρώνει 16 μήνες περιοδείας, 150 παραστάσεις και 500.000 θεατές σε περισσότερες από 20 χώρες! Ολόκληρη η σκηνή αποτέλεσε το “πεδίο δράσης” για τη Γαλλίδα Ντίβα, η οποία παίζει, χορεύει, τραγουδάει και ερμηνεύει μοναδικά τα 23 τραγούδια του σόου "Kabaret" με την αισθησιακή φωνή της, συνοδευόμενη από πέντε ταλαντούχους μουσικούς και μία εξαιρετική χορεύτρια. Φυσικά πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο τίμησαν την πρεμιέρα του show, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τα πιο θετικά σχόλια.


5 comments:

Anonymous said...

I Tsoulia Aleksandratou tragoudaei sto Themo to "Yparxei zwi" kalytera ap ti Vandi...

Anonymous said...

H KAAS HTAN YΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!Η ΑΝΝΑ,ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ DIVA,ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ!2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΑ!ΤΟ ''ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝΜΑΜΑ'' ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΑΛΛΙΔΑ''LES HOMMES QUI PASSENT'' KAI UA KATALABETE!!!

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

ΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΑ
ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ.

H KAAS ΥΠΕΡΟΧΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

Anonymous said...

Ela vre agapi mou pou to katestrepse i Aleksiou! To tragoudise me entelws diko tis tropo kai to ekane diko tis kommati! Mi leme o,ti theme pia!

Anonymous said...

Οντως τα μαλλια της Αννας πιασμένα είναι τελεια.Όπως τέλεια ήταν και σε μια συναυλία (δεν θυμάμαι πια)πριν λίγα χρόνια πιασμένα αλογοουρα με άσπρη γούνα και έλεγε το "ΠΡΑΓΜΑΤΑ".Αυτή η μαλλούρα που έχει και τα extensions την μεγαλώνουν.Πότε θα καταλάβουν οι άνθρωποι που την φροντίζουν ότι η Άννα έχει φυσική ομορφιά?