Thursday, February 25, 2010

Η Άννα Βίσση γίνεται Θέμα στο ταξί της Βίκυς Σταυροπούλου - "Taxi girl"


Ανανεωμένο και κεφάτο ξεκινά ξανά τις κούρσες του στους δρόμους της Αθήνας : Ο λόγος για το ''Taxi girl'' του Mega, τη Βίκυ Σταυροπούλου δηλαδή, η οποία θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι από το Σάββατο 6 Μαρτίου μοιράζοντας μετρητά. Αυτή τη φορά δεν θα είναι, όμως, μόνη της αλλά θα τη συνοδεύουν επώνυμοι, τα κέρδη των οποίων θα πηγαίνουν στο Ειδικό Οικοτροφείο Νοητικά Υστερούντων Ατόμων "Οι Άγιοι Ανάργυροι".

Η διαφορά του με τον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού είναι ότι πλέον κάθε επεισόδιο του "Taxi Girl: Special Edition" θα είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα και όλες οι ερωτήσεις σχετίζονται με αυτό. Οι θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθεί η εκπομπή είναι:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Eurovision, Άννα Βίσση, Cult ελληνικές ταινίες , Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, Καψουροτράγουδα, Sex symbols, Πατριδογνωσία, Αστεία βίντεο, Σάκης Ρουβάς, Εθνική Ελλάδος

Οι παίκτες που θα παίρνουν μέρος θα είναι γνώστες της θεματικής του κάθε επεισοδίου π.χ. φαν της Βισση, οπαδοί κάποιας ομάδας ή φαν της Eurovision κ.λ.π.

Για όσους λάβουν μέρος στο ''Taxi girl'' το TIMELINE Anna Vissi θα τους φανεί χρήσιμο.




tvzapping.gr

4 comments:

Anonymous said...

Δήλωσε συμμετοχή στο 210.6853628 και απάντησε σε ερωτήσεις για την αγαπημένη σου τραγουδίστρια!

Anonymous said...

Ακούγεται πως έδωσαν τα χεριά ο Σάκης Ρουβάς με την Άννα Βίσση, και έτσι με την νέα σεζόν θα τους δούμε να τραγουδάμε μαζί στο Αθηνών Αρένα...

Οι φήμες λένε ότι μετά από συζητήσεις έγιναν δεκτά τα αιτήματα των δυο καλλιτεχνών και ότι συμφωνήσαν και στο οικονομικό ζήτημα και έτσι το νυχτερινό κέντρο ετοιμάζεται να τους φιλοξενήσει από τον Οκτώβριο του 2010.

Οι υπογραφές είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, έτσι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το απόλυτο σχήμα με τους απόλυτους σταρ.

Anonymous said...

Den to pistevw. Kathe xrono akougontai tetoies fimes! Perisi legane Vissi-Galani, meta Vissi-Protopsalti meta allo kai de symazevetai. I Anna kanei strofi, den tha piswgyrize sto Saki, para tin ektimisi pou tou exei. Vevaia exei allaksei o Sakis apo tote, allakse ki i Anna, isws loipon na ekanan kati diaforetiko apo to Xaos, alla kai pali de nomizw...

Anonymous said...

piga stin thatriki parastasi tis vikis stin Alexandras, sto theatro lambeti.

ine katapliktiki. poli gelio....