Friday, July 1, 2011

Anna Vissi @ Central - Sunday July 3rd,2011

Μια μοναδική βραδιά ετοιμάζει η Άννα Βίσση για τους fans της στη Νέα Υόρκη, την
Κυριακή, 3 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ. - 04 Ιουλίου στις 4:00 π.μ.

Join us Sunday July 3rd,2011: 4th Of July Weekend
For a Special Performance By ANNA VISSI @ Central.....

Music Also By Dj Jus Jack & Dj Dimitri
Hosted By Jimbabway

For Tables & Info Please Call 718 726-1600

Central Lounge
20-30 Steinway Street
Astoria, NY

Η Άννα Βίσση θα βρεθεί για ακόμα μία φορά στη Νέα Υόρκη για μία μοναδική εμφάνιση στο διάσημο CENTRAL CLUB!

To party θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Αμερικής, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.

Η Άννα θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά θα κάνει και εμφάνιση έκπληξη πίσω από τα dexx!

Μαζί της στην κονσόλα, η επίσης αγαπημένη των ομογενών και όχι μόνο, dj Aντζελα Παντελή η οποία τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αμερική και εργάζεται παίζοντας μουσική στα πιo γνωστά clubs σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Βοστώνη, Καλιφόρνια.

Τη βραδιά συμπληρώνει ακόμα μια σούπερ εμφάνιση, αυτή του Jus Jack, του παραγωγού των επιτυχιών που εκτοξεύτηκαν στα παγκόσμια charts και στο Billboard, ‘Smoke’, ‘Here comes that sound’, ‘Clap your hands’. Ο διάσημος dj μάλιστα θα βρεθεί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι για μία σειρά από parties.

11 comments:

Anonymous said...

Μπορεί να την γνωρίζουμε ως την απόλυτη Ελληνίδα star, από σήμερα όμως μπορούμε άνετα να αποκαλούμε την Άννα Βίσση απλά... κοσμογυρισμένη. Δεν εξηγείτε αλλιώς! Η τραγουδίστρια πριν από μερικές ημέρες ήταν στην Κύπρο, στην συνέχεια έφυγε και πήγε Ρουμανία για μία εμφάνιση, μετά γύρισε Αθήνα προκειμένου να δει την συναυλία του Νίκου Καρβέλα και τώρα ετοιμάζει βαλίτσες για μια μοναδική βραδιά για τους fans της, την Κυριακή, 3 Ιουλίου, στη Νέα Υόρκη.

Anonymous said...

η άννα για μένα πρέπει να επιστρέψει στη φάση που βρισκόταν πριν 5 χρόνια επί εποχή ναυλον.τη βλεπουμε λιγο πεσμενη και γενικα παρατηρειτε ΟΛΟΙΙΙΙ οτι δεν έχει την ενέργεια στις συναυλίες της όπως αυτή την ενέργεια που είχε 3 χρόνια πριν ή ακόμα και πιο παλιά.. βλέπε apagorevmeno summer tour την ενέργεια τη φρασκάδα και τη νεανικότητα που είχε όσο ποτέ. πρέπει να φύγει απ αυτό το μαλλί το φτωχο και να το κάνει ακριβώς όπως τότε στο ναυλον χωρίς το ξύρισμα στο κεφάλι για να μην είναι το ίδιο.. όπως για παράδειγμα ήταν ωραίο στη γιουροβίζιον και ακόμα πιο μακρί. αυτό που έχει τώρα τη γερνάει είναι η γνώμη μου.όπως και τα βαψίματα που κάνει. νομίζω είναι χάλια.δε σημαίνει ότι αν κάνει πολύ και έντονο βάψιμο θα μοιάζει μεγάλη και αφύσικη. π.χ. στα mad στην πυρά που είπε είδατε πως ήταν ωραία.και τέλος, πρέπει να βγάλει ένα τραγουδάκι hitακι απ' αυτά που μόνο ο ΘΕΟ-καρβέλας μπορεί να γράψει στη βίσση. οπως πχ το ναυλον ή η πυρά(η τελευταία δεν είναι του καρβέλα, αλλά είναι πολύ μαμάτο τραγουδάκι και είδατε τι τρρρρρρελη επιτυχία έκανε).

αννα επεστρεψε στη ναυλον εποχή!δείξε νέα! φέτος, όπως σε βαφανε στο face to face show η γνώμη μου είναι ότι πιο όμορφη θα έβγενες αν είσουν ΤΤΕΕΛΛΕΕΙΙΩΩΣΣ άβαφη!!

Anonymous said...

Kalos irthe to DOLARIO

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση μάλλον δεν ξέρει τι θα πει κούραση αφού δεν σταματά να ταξιδεύει για τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις.

Πριν λίγο καιρό, κι ενώ βρισκόταν στην Κύπρο, ταξίδεψε μέχρι τη Ρουμανία για να πραγματοποιήσει μια συναυλία κι από εκεί γύρισε στην Αθήνα κατευθείαν για να παρευρεθεί σε εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα.

Τώρα λοιπόν, ετοιμάζει πάλι τις βαλίτσες της γιατί σε λίγες μέρες, στις 3 Ιουλίου, θα τραγουδήσει live για τους φίλους της στη Νέα Υόρκη.

Anonymous said...

PW PW PW TI KOYSASH E ? EXEI GYNAIKES POU KANOYN AYTHN THN DOYLEIA ODHGWNTAS FORTHGA ...GI AYTES TI THA LEGATE ....KAI EPITELOYS AS KANEI KAI KATI STHN ELLADA AN TOLMAEI PROS THESSALONIKH....

Anonymous said...

Δεν μας ενδιαφερει ρε φιλε "να γίνει" τίποτα η Άννα. Ποιος είσαι εσύ κι όλοι οι υπόλοιποι επιστήμονες της βλεφαρίδας και του μανό που θα ορίσει πως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει η Βίσση;

Κι αν θες "πλούσιο" μαλλί, κρέμασε 50ευρα στο δικό σου.

Άι σιχτίρ όλες σας!

ΑΝΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ!

Anonymous said...

Μας εχει ληψει η Αννα, να περασει καλα στην Ν. Υορκη

Anonymous said...

γιατι να μην ερθει θεσ/κη??? ηταν στην πυλη αξιου και εγινε χαμος!!!!! εδω ερχονται αλλες και αλλες και δεν αντεχουν ουτε 2 μερες!!! φιλακια πολλα!!!!!

Anonymous said...

και οσο για τις γυναικες που λες φυσικα και ειναι δυσκολο αλλα μιλαμε για την Αννα οτι σε λιγο καιρο εκανε πολλα ταξιδια!! οτι απλα ειναι κουραστικο!!! αυτο μεχρι εκει!!! δεν θα λυσουμε εδω το προβλημα των ταξεων

Anonymous said...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΙΜΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΧ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΙΑ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ Ε ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΑ ΕΚΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ... ΑΝΝΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΒΓΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ....

Anonymous said...

ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΛΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ . ΕΙΣΑΙ Ή ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ . ΕΛΕΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ . ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ . ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ .