Thursday, June 30, 2011

Αννα Βισση - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - 29/06/2011 - Επιτυχημένη βραδιά

AnnaVissiLive: Euxome pia etsi opos ginan ola sto topo mas na kanoume kinisis allileggiis na kaliterepsoume oti boroume.. I Ellada ine omorfi ke aksizi




Και ενώ χθες στο κέντρο της Αθήνας έξω από τη βουλή γινότανε χαμός, στη Θεσσαλονίκη κάποιοι άλλοι άνθρωποι οργάνωναν κάτι πολύ σημαντικό, μιας και η κρίση έχει χτυπήσει ακόμα και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η Άννα Βισση διοργάνωνε ένα φιλανθρωπικό δείπνο για την Κιβωτό του Κόσμου στο Bungalow White όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό που πάντα στηρίζει.

Η Άννα φοβερή, χαιρέτισε ΌΛΑ τα τραπέζια, όλους όσους ήρθαν να την τιμήσουν, και με την παρουσία τους βοήθησαν στο να μπορεί η Κιβωτός να συνεχίσει τη λειτουργία της.



fannatics:
Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Bungalow White στη Θεσσαλονίκη η φιλανθρωπική εκδήλωση, που οργάνωσε η ομάδα του Gastronomy με την Άννα Βίσση για την ενίσχυση του έργου της "Κιβωτού του Κόσμου".

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Anevaseto" του TV Makedonia, η Άννα Βίσση εξέφρασε την αγανάκτισή και την απογοήτευσή της για την κατάσταση, που επικρατεί στην Ελλάδα.

"Είναι αντίξοες οι συνθήκες για να χαρεί κανείς ένα ωραίο φαΐ. Εγω συμβολικά διάλεξα να μαγειρέψω ένα φαγητό που έρχεται από την πατρίδα μου την Κύπρο. Ένα φαΐ που μου μαγείρευε η μάνα μου, που έχει στιγματίσει τα παιδικά μου χρόνια... Μεγάλωσα με τις μυρωδιές και τις γεύσεις του μέχρι, που άρχισα τις δίαιτες".

Η Άννα πήρε θέση και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, η ψήφιση του οποίου δημιούργησε το χθεσινό χάος στο κέντρο της Αθήνας και η εφαρμογή του αναμένεται να επιφέρει ακόμα περισσότερα προβήματα στους Έλληνες.

"Πίσω απ' όλη αυτή την προδοσία, γιατί μιλάμε για προδοσία μιας και κρατάει από μακριά όλο το πρόβλημα, μοιάζει να είναι άλυτο, μοιάζει να είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κανείς δεν ξέρει ποιά είναι η σωστή απόφαση και αυτό είναι το πράγμα που μας φοβίζει όλους μας.

Είμαι φοβισμένη, είμαι λυπημένη και θα είμαι από τους πρώτους που θα βοηθήσουν στο ξεκίνημα μιας κίνησης αλληλεγγυης. Κανείς δεν μπορεί να μπεί στα παπούτσια κανενός. Όλοι υποφέρουμε με τον τρόπο που υποφέρουμε. Άλλοι πάρα πολύ και άλλοι... πάρα πολύ. Όλοι υποφέρουμε, όλοι χάνουμε πράγματα, χάνουμε την διάθεση μας και την όρεξη μας για ζωή.

Θέλω να ευχηθώ σε αυτούς που πραγματικά υποφέρουν και είναι οι πιο άδικα, που πληρώνουν όλη αυτή την προδοσία, να λήξει γρήγορα το πρόβλημα. Επικαλούμαστε... Τι να πω; Το Θεό!".

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν μια στάρ του μεγέθους της Άννας Βίσση μπορεί να αντιληφθεί την κρίση.

"Συμπάσχουμε όλοι και λυπάμε πάρα πολύ σαν πολίτης αυτού του τόπου, αυτού του πλούσιου τόπου, το λέω και ανατριχιάζω γιατί η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που δε θα έπρεπε να ανησυχούμε. Θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα του πλούτου, γιατί έχουμε πλούτο, είμαστε διαμάντι, παράγουμε υπέροχα πράγματα, original πράγματα και όπου ταξιδεύω στον κόσμο λέω την λέξη "Ελλάδα" και όλοι στέκονται εκστασιασμένοι".

Τέλος, ρωτήθηκε για την επιλογή της κόρης της, Σοφίας να ζήσει στο εξωτερικό αλλά και χιλιάδων άλλων Ελληνόπουλων, που φεύγουν στο εξωτερικό λόγω κρίσης.

"Κοίταξε, Ελληνόπουλα φεύγουν εδώ και πολλά χρόνια για να γυρίσουν ελπίζω με γνώσεις και να στηρίξουν αυτόν τον τόπο. Εγώ επειδή ταξιδεύω πάρα πολύ, είτε Αυστραλία πάω και έρχομαι σε επαφή με τον ελληνισμό σας λέω πως όλοι θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αγαπάνε την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι αναντικατάστατη, είναι υπέροχη και πιστεύω ότι τα παιδιά της οταν γυρίζουν πίσω και μοιράζουν αυτό που μάθανε ειναι ότι πιο αισιόδοξο".

9 comments:

Anonymous said...

ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ Π.Χ. ΤΟ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ, 'Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ?

Anonymous said...

kale oli me ta kinita ke tis cameres itan :P toso apo periodika oso ke apo alla mesa. opou pai i anna akolouthi sinodia lolol. na po tin alithia ego krivomoun. opou evlepa cam apofevga

Anonymous said...

mpike ke to video :)

Anonymous said...

to mali to alakse :P

Anonymous said...

Πραγματικά πανέμορφη σε αυτό το βίντεο και πολύ όμορφα τα όσα λέει.

Anonymous said...

PIO MAKRI MALLI PREPEIIIII!!!!!!

Anonymous said...

8α δειχνει πολυ πιο νεα με πιο μακρυ μαλλί

ΑΝΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑΥΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ του 2005-2006 που ειχες

Anonymous said...

πρεπει επειγοντως να βγαλει ενα κλιπ σαν το στην πυρα μεσα στο φθινοπωρο πριν τις εμφανισεις με ενα αναλογο τελειο τραγουδακι!!

Anonymous said...

Ένα φιλανθρωπικό δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η Άννα Βίσση.



Η ελληνίδα σταρ μίλησε στην κάμερα του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» για τις εξελίξεις στη χώρα μας, εξηγώντας πως τίποτε από αυτά δεν την αφήνει αδιάφορη ή ανεπηρέαστη: «Μοιάζει να είναι άλυτο, μοιάζει πολύ δύσκολο, και κανείς δεν ξέρει ποια είναι η σωστή απόφαση και αυτό είναι που μας φοβίζει όλους μας. Είμαι φοβισμένη, είμαι λυπημένη και θα είμαι από τους πρώτους που θα βοηθήσω να ξεκινήσουμε μια κίνηση αλληλεγγύης» είπε αρχικά.



«Κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια κανενός. Όλοι υποφέρουμε, με τον τρόπο που υποφέρουμε. Όλοι υποφέρουμε, όλοι χάνουμε πράγματα, και χάνουμε τη διάθεσή μας και την όρεξή μας για ζωή» συνέχισε. «Θέλω να ευχηθώ σε αυτούς που πραγματικά υποφέρουν να λήξει γρήγορα το πρόβλημα. Συμπάσχουμε όλοι και λυπάμαι πάρα πολύ σαν πολίτης αυτού του τόπου, αυτού του πλούσιου τόπου. Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που όχι απλά δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε, αλλά θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα του πλούτου -γιατί έχουμε πλούτο, παράγουμε υπέροχα πράγματα... Όπου ταξιδεύω στον κόσμο, λέω τη λέξη “Ελλάδα” και όλοι στέκονται εκστασιασμένοι».