Tuesday, June 14, 2011

Άννα Βίσση - "Leap of Faith": το video clip θα κυκλοφορήσει Φθινόπωρο του 2011!

Αν και εχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τα γυρίσματα της Άννας Βίσση και του Dave Stewart στη Θεσσαλονίκη για την οπτικοποίηση του "Leap of Faith", το video clip δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Η σκηνοθέτιδα του clip, Christine Crokos μιλώντας αποκλειστικά στο fannatics.gr αποκάλυψε ότι το video clip του ερωτικού ντουέτου της Άννας Βίσση και του Dave Stewart είναι εξαιρετικό και θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2011!

Ενώ για τους λόγους, που έχει καθυστερήσει τόσο πολύ η προβολή του είπε ότι είναι έτοιμο εδώ και καιρό, αλλά προτεραιότητα τους ήταν η κυκλοφορία του album "Αγάπη είναι εσύ".

fannatics.gr

4 comments:

Anonymous said...

Εγώ λέω να περιμένει λίγα χρόνια ακόμα...Δεν έχει κλείσει 5ετία το τραγούδι.

Anonymous said...

e ma nai ...giati ena to agapi einai esu eprepe na proothithei oposdipote.....mn paei xameno tetoia kommatara....!!tespa oti na nai ....2 xronia meta tha kukloforisei to official clip....!!!!klasiki vissi fwnara men alla panta i protereotita ta bouzoukia.....!!!na dw re annoula pote tha vgaleis ayta ta agglofona songs 3 xronia ta xeis etoima ..pote ??se kamia 10aria??????

Anonymous said...

Ακόμα τα αγγλόφωνα καλέ περιμένετε;;; Ποτέ δεν πρόκειται να βγουν. Ούτε κι αν δεν είχε χαθεί ο παραγωγός της θα έβγαιναν... Αυτά τα έγραψε, έτσι για να κάνει το χόμπυ της. Της ήρθε η βίδα, της πέρασε, αυτό ήταν και πάει. Εις άλλα με υγεία.

Η εν Ελλάδι καριέρα, να σας πω την αλήθεια, με ενδιαφέρει. Και έξω όταν πηγαίνει, θέλω να κάνει ωραίες συναυλίες να τη χαίρονται οι Έλληνες και όσοι ξένοι είναι φίλοι της ελληνικής μουσικής. Τα "Ela moro mou kai pes sagapo" είναι αστειάκια για μικρά παιδιά...

Anonymous said...

nai simfono apolita ......an dn mporei na diaxiristei mia katastasi kalitera n mn kanei anakoinoseis gia agglofona !!!!apla einai adianoito na rixei akuro s ena dave stewart (an k to leap of faith dn m trelane)k na thelei na proothisei to agapi einai esu...!!!as poume to get out pou exe diarepsei ena sample ti to kako eixe???????annoula vale milao k allakse sinergates...!!!!!