Thursday, June 16, 2011

Αννα Βισση - Breeze Summer Club - Limassol 15/06/2011













3 comments:

Anonymous said...

afieromenes sto agori tou Bo Concept

Anonymous said...

ayta ta xazoblouzakia ths korhs ths poy to mono poy alazei einai to xrwma den ta barethike toso kakogoysth pia kai h anna ? eipame na bohthiseis alla esy pia to parakanes annoyla moy///

Anonymous said...

1. Έναρξη με Δώδεκα.
2. Τραγούδησε απ' τις 1 παρα μέχρι τις 4 το πρωί, το κέφι στα ύψη, έλαμπε, η ενέργειά της αστείρευτη.
3. Είπε τραγούδια ολόκληρα όπως "Μαύρα Γυαλιά", "Εκεί", "Υπερβολές".
4. Είσαι ο τελευταίος μου σταθμός (Πόσο καιρό είχε να τ' ακούσουμε live μετά απ' το fabulous show με τη φωνή κρύσταλλο?)
5. Κορώνες...?Όχι απλά χτύπησε κορώνες, αλλά και θρόνους και στέμματα κι ότι άλλο φαντάζεστε!Φ Ω Ν Α Ρ Α!!Το Γκάζι ειδικά το ΞΕΣΚΙΣΕ!
6. Είπε 2 φορές τις τσούλες και τη 2η έβγαλε ένα fan πάνω, ο οποίος την εντυπωσίασε και στη συνέχεια τραγούδησε το "Δεν θέλω να ξέρεις" με την ορχήστρα!!
7. ΘΕΟΤΗΤΑ η Νίκη!Είδατε και το βίντεο! Η Άννα είχε πεθάνει στο γέλιο μαζί της, πραγματικά κι εκείνη ήταν σ' απίστευτο κέφι και όταν την έβγαλε η Άννα, αν και στην αρχή κόμπλαρε λίγο, έδωσε ρέστα!!( Ναι, Νίκη,ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!)!! :1hehe: :1hehe:
8. Πείραζε συνέχεια τους μουσικούς!Είπε στον Χ.Ολύμπιο ότι η μεγαλύτερή του αδυναμία είναι εκείνη και συνέχεια τους ρωτούσε πράγματα και γελούσαμε όλοι μαζί, σαν μια παρέα!
9. Εμπλουτισμένο λαϊκό πρόγραμμα, με τραγούδια διαφόρων καλλιτεχνών, που ανέβασαν πάρα πολύ το κέφι στο μαγαζί!!
10. Της άρεσε το breeze, αν και το κοινό δεν ήταν ΤΟΣΟ ένθερμο, θεωρώ ότι τους διστακτικούς τους κέρδισε και ούτως ή άλλως το κέφι της καθρεφτιζόταν σε κάθε της κίνηση!
11. Είπε ότι θα δώσουμε ραντεβού (Στην Κύπρο) τον Σεπτέμβρη με κάτι διαφορετικό!! :wink:
12. Στο τέλος φωνάζαμε "ΑΝΝΑ,ΑΝΝΑ,ΑΝΝΑ" ρυθμικά και απάντησε:"Η Άννα είναι εσείς" χωρίς να παραλείψει να μας πει ευχαριστώ επειδή είμαστε κοντά της πάντα και την ακολουθούμε!