Monday, June 13, 2011

Anna Vissi Live - Η Άννα Βίσση στη συναυλία του Καρβελα

# AnnaVissiLive: ke....to savato 18 leo epitelous na pao na akouso Karvela sto Gagarin (PS : Δεν θα ακούσει μόνο . . . . )

# AnnaVissiLive: kali vdomada pedia...emena the me vri tetarti sti Lemesso gia mia xalari beach sinaulia sto Breeze ke paraskeui sto Voukouresti sto Bamboo

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ τραγουδιστής ετοιμάζεται να δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Gagarin 205 το Σάββατο 18 Ιουνίου, κ η απόλυτη σταρ ανακοίνωσε ήδη ότι θα βρίσκεται εκεί για να τον απολαύσει.

4 comments:

Anonymous said...

Ο Νίκος Καρβέλας για μια μοναδική συναυλία।

Στο Gagarin 205 το Σαββατο 18 Ιουνίου

Τιμή Εισιτηρίου 15 ευρώ

Προπώληση TicketHouse, ticketpro.gr

Anonymous said...

Θέση στην συναυλία του αγαπημένου της μέντορα Νίκου Καρβέλα "κλείδωσε" η Άννα Βίσση. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ τραγουδιστής ετοιμάζεται να δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Gagarin 205 το Σάββατο 18 Ιουνίου, κ η απόλυτη σταρ ανακοίνωσε ήδη ότι θα βρίσκεται εκεί για να τον απολαύσει. H Άννα θα σκάσει μύτη εκεί με την Αννίτα Πάνια, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβει στην σκηνή & να ερμηνεύσουν μαζί σπουδαίες ντουέτο επιτυχίες των δύο όπως "Βρε κουτό, βρε κουτό", "Αντίστροφη μέτρηση", "Ένα χρόνο το περισσότερο.." κ πολλές άλλες... Εμείς θα πάμε, εσείς πήρατε tickets?


apla na enimeroso ta pedia pou grafoun tis "apoklistikotites" sto showtime-cy....

thane ke i krokos eki me ti camera ke to kani stines gia to rockumentary...

Anonymous said...

ta post tou site showtime-cy agkizoun ti geliotita kapies fores... ke malista apoklistikes geliotites

o xronos tha tous dosi empiria...

Anonymous said...

Έλεος με τα γκρίκινγλις... Κι επειδή είναι σίγουρο ότι δεν γράφει η ίδια η Βίσση (pedia - ke - vri - savato) αλλά κάποιος άλλος, μην το ξανακάνετε παιδιά, παραείναι ξεπερασμένα και μάλιστα γίνονται κάπως παρεξηγημένα. Κρίμα να βλέπουμε εδώ αυτή τη γραφή... Δεν καταλαβαίνετε όσοι γράφετε αυτά τα μηνύματα ότι είναι άσχημη εικόνα για τη Βίσση; Και διπλό κρίμα διότι φαίνεται σαν να τα γράφει η ίδια.