Wednesday, June 29, 2011

Άννα Βίσση, Patricia Field, Cristine Crocos: Διακοπές στη Σαντορίνη - τέλος.

Στην Σαντορίνη βρισκόταν η Άννα Βίσση μαζί με την διεθνούς φήμης ενδυματολόγο Patricia Field και την σκηνοθέτη Cristine Crocos.

Η Άννα, πέρασε τις μέρες της ήρεμα, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα, και θέλοντας να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μετά τις εμφανίσεις της σε Αμερική, Ρουμανία και Κύπρο! Παράλληλα ωστόσο, τη περίοδο αυτή, συζητάει με τους συνεργάτες της τα επόμενα σχέδιά της και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στον νέο χώρο που φτιάχτηκε ειδικά για την ίδια στο Γκάζι, όπου και θα κάνει πρεμίερα τον Νοέμβριο!

Η ”απόλυτη” λοιπόν, γέμισε τις μπαταρίες της και απόψε θα βρεθεί στην Θεσσαλονική, αφού πρόκειται να ετοιμάσει ένα φιλανθρωπικό δείπνο για την Κιβωτό του Κόσμου στο Bungalow White! Πιο συγκεκριμένα, η Άννα θα προτείνει το δικό της μενού και τα αγαπημένα της πιάτα, σε μία βραδιά όπου θα πρωταγωνιστήσει η γεύση και τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό που πάντα στηρίζει!

8 comments:

Anonymous said...

mesimeri vradi astakomakaronades

Anonymous said...

FANTAZOME TA KAIMENA TA GAIDOYRAKIA AKOMA XYNOYN APO GKAVLA

Marinos said...

Άλλοι κατεβαίνουν Σύνταγμα και άλλοι τρώνε αστακομακαρονάδες. Να τις φας αλλά δεν υπάρχει λόγος να το γράψεις κιόλας. Άλλοι δεν έχουν να φανέ καν ένα καλαμάκι...

Anonymous said...

Synfono me ton filo Marino. Edo i Athina kaigetai ki orismenoi prokaloun me paromoia geloia sholia.

Anonymous said...

ουτε απ το μυαλό μου περνάει ότι η βίσση κάποτε θα γεράσει..
κάτι πρεπει να κανει επειγοντως με προσωπο και μαλλια!! καποιοι ειναι κατα αυτου που λεω αλλα αν θελει να λεει ακομα τραγουδια που γουσταρει οπως τυπου ναυλον και νυχια πρεπει να δειξει παλι νεα! οπως τοτε με το κλιπ στην πυρά.

τη θελουμε παλι τριανταοχτάρα!!

ΑΛΑΞΕΕΕΕΕ

Anonymous said...

για παράδειγμα τετοια εμφάνιση !!!!!



http://www.youtube.com/watch?v=L2rBeUBX-UA

Anonymous said...

Πάντα υπήρχε κόσμος και μάλιστα πάρα πολύς που δεν είχε να φάει. Τώρα είναι αργά που τους θυμήθηκες εσύ, επειδή ο daddy σου δεν έχει να σου δώσει να πας 15 μέρες Μύκονο. αλλά θα περιοριστείς στις 10.

Είναι εντελώς ηλίθια μόδα αυτή να κράζετε τους celebrities, λες κι αυτοί φταίνε για την κατάντια του τόπου. Ως εκεί φτάνει το μυαλό σας;

Στην τελική η Βίσση για φιλανθρωπικό σκοπό κάνει ό,τι κάνει τη συγκεκριμένη βραδυά.

Anonymous said...

NY is waiting for you ...

Pathouse