Thursday, June 23, 2011

Τι γίνεται με την εκπομπή - «Anna Vissi Όσο έχω φωνή» - newsit.gr

Βρίσκεται για πολλά χρόνια στην κορυφή και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως η «απόλυτη ελληνίδα σταρ». Η Άννα Βίσση είναι από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της χώρας μας.

Πριν από έναν περίπου χρόνο λοιπόν έγινε γνωστό ότι η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να πρωτοτυπήσει και να προβληθεί μία τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη ζωή της. Η «Anna Vissi Όσο έχω φωνή» είναι μία εκπομπή που προβάλλει τις ιδιαίτερες στιγμές της τραγουδίστριας τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή και ήταν να προβληθεί από τον ALPHA τη σεζόν που διανύουμε. Τελικά όμως, το πρόγραμμα μπήκε στον… πάγο. Ή, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μπήκε στο… συνεργείο προκειμένου να ανακατασκευαστεί, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, παρά τα πολύ ωραία πλάνα και δουλειά της σπουδαίας ελληνοαμερικανίδας σκηνοθέτιδας Κριστίν Κρόκος, έπρεπε να υπάρξει κάποια ροή στην εκπομπή.

Έτσι, αποφασίστηκε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει τον Οκτώβριο του 2011. Τι γίνεται λοιπόν με την εκπομπή; Θα κάνει πρεμιέρα ή θα πάρει κι άλλη αναβολή;
...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όλα πάνε καλά και η «Φωνή» της Άννας Βίσση πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κανονικά τον Οκτώβριο. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι σύμβουλος στην εκπομπή ανέλαβε η Μυρτώ Κοντοβά. Η σεναριογράφος και στιχουργός που έχει συνεργαστεί με την «απόλυτη», ανέλαβε να… σεναριοποιήσει την εκπομπή ώστε να υπάρξει δομή και ροή. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα πρώτα επεισόδια παραδόθηκαν ήδη στον ALPHA και αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε φάση εξέτασης και τελικών ρυθμίσεων. Όλοι όμως, είναι ικανοποιημένοι από τη «Φωνή», τη σκηνοθεσία της Κριστίν Κρόκος και τη δουλειά της Μυρτώς Κοντοβά. Συνεπώς η «Anna Vissi Όσο έχω φωνή» θα προγραμματιστεί κανονικά από τον ALPHA να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2011 και να μας δώσει το backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής ζωής της «απόλυτης ελληνίδας σταρ».

newsit.gr

No comments: