Sunday, June 19, 2011

Nikos Karvelas @ Gagarin 205





Υπερασπιζόμενος πάντα την δική του αλήθεια, αυτά που πραγματικά ”γουστάρει” και την ιδιαίτερη προσωπική του μουσική σφραγίδα, μετά από τρεισήμισι χρόνια που είχε να εμφανιστεί σε δικό του live set, ο Νίκος Καρβέλας έπαιξε ζωντανά το βράδυ του Σαββάτου στο Gagarin τα καινούργια του τραγούδια και πολλές από τις παλιές του επιτυχίες! Παρέα με 10μελή ορχήστρα και την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στα φωνητικά, παρουσίασε ένα δυνατό perfomance με αφορμή το καινούργιο του CD και κυρίαρχο μότο το… ”Όλα είναι μες στο μυαλό”, δηλαδή το ντουέτο του με τον Λάκη Παπαδόπουλο που αποτελεί μια ευχάριστη μουσική έκπληξη!

Το Gagarin ήταν γεμάτο από νωρίς, ενώ από την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Άννα Βίσση, η Αννίτα Πάνια και η μητέρα του Νίκου Καρβέλα που τον απόλαυσαν από τις διακεκριμένες θέσεις! Μάλιστα η ”απόλυτη” είχε κλείσει από νωρίς θέση, καθώς όλη την εβδομάδα έγραφε στο twitter της ότι περιμένει πως και πως να δεί τον Καρβέλα live!

Η Άννα Βίσση λοιπόν, που το πρωί της ίδιας ημέρας επέστρεψε από το Βουκουρέστι όπου βρισκόταν για συναυλία, έφτασε στο Gagarin μαζί με την συνεργάτιδα και στενή της φίλη Cristine Crokos. Εκεί συνάντησε την παρέα της που αποτελούσαν η Αννίτα Πάνια, ο Χρύσανθος Πανάς, η Βέρα Μπούφη και άλλοι φίλοι και συνεργάτες της με τους οποίους κατευθύνθηκε στο τραπέζι της! Η Άννα, που είναι ίσως και η μεγαλύτερη fun του Καρβέλα, ήταν απλά ντυμένη με ένα σκούρο jean και ένα μαύρο t-shirt, ενώ ήταν πολύ ευδιάθετη και χαρούμενη, και παρακολουθούσε το πρόγραμμα με μεγάλο ενδιαφέρον εμψυχώνοντας θερμά τους συντελεστές καθ όλη τη διάρκεια του live!

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν ο Νίκος Καρβέλας ερμήνευσε το ”Αγάπη είναι εσύ”, ενώ η βραδιά έκλεισε με τις ”Καλοκαιρινές Διακοπές”! Αμέσως μετά η παρέα της Άννας Βίσση και η Αννίτα Πάνια αποχώρησαν, ενώ η Άννα με την Cristine Crokos παρέμειναν στο Gagarin και στο καμαρίνι του Νίκου Καρβέλα!



No comments: