Friday, October 14, 2011

Anna Vissi - Oso Eho Foni, Episode 2, Trailer, 26/10/2011

2 comments:

Anonymous said...

Οι διάσημοι φίλοι της Άννας μας είπαν:
Κατερίνα Ζαρίφη: Την αγαπώ, σκίζω τα μπλουζάκια μου, είμαι Βισσική του κερατά, ουρλιάζω γι αυτήν, πεθαίνω! Είναι η ΆΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και μετά οι υπόλοιποι είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι ΘΕΑ!
Νίκος Γκάνος: Θέλω πολύ να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση και θέλω να γίνει το συντομότερο,την ακούω απο 15 χρονών
REC: Είναι ο πιο αληθινός άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει ποτέ, τη...ν αγαπάμε, τη λατρεύουμε, είμαστε fans της 100%
Νίκος Γεωργιάδης: Η Άννα για μένα είναι η πιο σημαντική καλλιτέχνης στο χώρο της, είναι ένας άνθρωπος που αν βρισκόταν στην Αμερική θα ήταν καλλιτέχνης παγκοσμίου μεγέθους. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μιλήσεις κανονικά μαζί του! Μ΄αρέσει η Άννα γιατί έχει μια μαγκιά και ένα αέρα που δεν τα συναντάς συχνά και ενώνει την ανατολή με τη δύση μέσα της!
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Το "ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ" είναι οτι καλύτερο έχει κάνει τα τελευταία 10 χρόνια, είναι απλό, ανθρώπινο, αληθινό και πάνω απ'ολα αυτό που είναι η Άννα. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα αυτές τις ανθρώπινες στιγμές, συγχαρητήρια σε όλους και στην ίδια! Συγκινήθηκα, έκλαψα γιατί την Άννα τη ζω απο μέσα εδω και 15 χρόνια και πιστεύω πως είναι οτι καλύτερο μπορούσε να της συμβεί! Η Άννα Βίσση είναι μεγάλη υπόθεση!

Anonymous said...

«Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι χορτάτος», λέει η Άννα Βίσση μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για την στιγμή που το χειροκρότημα θα σταματήσει! «Είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι, δεν στερήθηκα το χειροκρότημα. Τα έχω ζήσει όλα λεπτό προς λεπτό», λέει στο Down Tοwn και καταλήγει: «Επιθυμώ να συνεχίσω το πάρτι με νέα επεισόδια».