Friday, October 14, 2011

Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου


Αφορμή ήταν η φράση που ακούσαμε στο ριάλιτι ότι η Άννα Βίσση έχει πέσει στα πατώματα για τον Απόστολο Γκλέτσο και ο δήμαρχος Στυλίδας μιλά για την σχέση του με την τραγουδίστρια!...

«Κι εγώ έχω πέσει στα πατώματα για την Άννα. Ήταν αμοιβαίο 100%» είπε στην «Πρωινή Μελέτη».
Και συνέχισε: «Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου». Όσο για το τι του άρεσε στην Άννα Βίσση είπε: «Θα μιλάω πολύ ώρα. Θέλετε να σας πω τι δεν μου άρεσε που είναι σύντομο; Τίποτα»!

3 comments:

Anonymous said...

«Γιατί Άννα, γιατί» έλεγε και ξανάλεγε η Άντζελα Δημητρίου ενώ παρακολουθούσε σοκαρισμένη, όπως η ίδια δήλωσε πολλάκις, το ριάλιτι της Άννας Βίσση που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν περίμενε κάτι τέτοιο από την Άννα Βίσση, η Λαίδη απάντησε ότι «δε νομίζω ότι είχε ανάγκη να κάνει αυτό το πράγμα αυτή τη στιγμή. Έχω μείνει χαζή. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με το θέμα της Άννας».

Τέλος, αναφερόμενη στα όσα είπε η Άννα Βίσση στο ριάλιτι για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά, η τραγουδίστρια δήλωσε σοκαρισμένη. «Αυτό το πράγμα εμένα με σοκάρει. Είναι σοκαριστικό για μένα. Εγώ παθαίνω σοκ.



gelasame ki simera

Anonymous said...

Ε,βεβαια,οταν πληρωνεις νονους της νυχτας για να σπασουν στο ξυλο καποιον,μετα σοκαρεσαι απο το ριαλιτι της Αννας...

Asxetos said...

Ρε Άντζελα, καλή, χρυσή, αφελής, αλλά κάνε μας τη χάρη.Δεν έχεις περάσει ούτε μία φάση της ζωής σου χωρίς να είναι το star παραμάσχαλα.Τι να θυμηθώ...Στην εκκλησία, στα νεκροταφεία, σε live τσακωμούς, se πλαστικές, στα χρέη, σε νοσοκομεία, σε γάμους, σε διαζύγια, ή τις ιστορίες με τους νονούς και τους μπράβους? Μια ζωή όλα στην κάμερα. Και σε πείραξε η Άννα? Κι επειδή νομίζω ότι είσαι αντράκι στο φινάλε, αν έχεις τα κότσια βγες και πες ότι σ'εψησε το star να τα πεις για τηλεθέαση.Γιατί τελικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο έγινε...