Monday, October 17, 2011

Όλοι έχουν άποψη

6 comments:

Anti-Christos said...

Θεωρώ τη Βίσση πανέξυπνη και το ριάλιτι έγινε ακριβώς για να τη συζητάνε και να είναι συνέχεια στην επικαιρότητα όσο αυτό προβάλλεται.

Κατά τα άλλα, εμείς οι σκληροπυρηνικοί φανς ξέρουμε τα πάντα, δεν περιμέναμε το ριάλιτι για να ξεστραβωθούμε. Απλώς απολαμβάνουμε το γεγονός ότι όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε τη συζητάνε και ξαναζούμε εποχές μεγαλειώδεις.

Anonymous said...

Αν το πρώτο επεισόδιο σας άρεσε, ετοιμαστείτε στο δεύτερο μέρος του ''Όσο έχω φωνή'' στον ALPHA να ζήσετε μεγάλες συγκινήσεις...

Η Άννα Βίσση ξεδιπλώνεται και ''ανοίγεται'' όσο ποτέ άλλοτε...Τσαλακώνεται, συγκινείται, αγαπά, αγκαλιάζει αλλά και βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και όλα αυτά με φόντο την καλοκαιρινή της περιοδεία στις ΗΠΑ... Όλο το καλοκαίρι της Άννας Βίσση αποτυπώνεται σχεδόν σε αυτό το επεισόδιο που αναμένεται να σπάσει καρδιές, αρχής γενομένης από το ''USA tour'' της τραγουδίστριας που ξεκίνησε τις πρώτες μέρες του περασμένου Μαΐου και ολοκληρώθηκε στα τέλη του, με μεγάλη επιτυχία. Δεν ήταν και λίγες οι πόλεις της Βόρειας Αμερικής που επισκέφθηκε η Άννα : Βανκούβερ, Σικάγο, Ατλάντα, Λας Βέγκας ήταν μόνο ελάχιστοι από τους μουσικούς προορισμούς της ερμηνεύτριας. Δύο κάμερες την ακολουθούν συνεχώς στα καμαρίνια, την ώρα που κάνει τις πρόβες της, όταν χαλαρώνει, καταγράφουν την επαφή της με το κοινό που την αποθεώνει πάνω και κάτω από τη σκηνή. Ενα μοναδικό μουσικό ταξίδι με οδηγό την Αννα Βίσση... Μετά την περιοδεία καιρός για ξεκούραση αλλά και θεραπεία. Η Άννα επιστρέφει στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της που βρίσκεται εκεί, ενώ θα κάνει και την περίφημη εγχείριση στις φωνητικές της χορδές. Η κάμερα της εκπομπής θα είναι μαζί της λίγο πριν την επέμβαση αλλά και μέσα στο χειρουργείο για να καταγράψει τις στιγμές και όλα τα συναισθήματα της ερμηνεύτριας που προσεύχεται να πάνε όλα καλά...Και πηγαίνουν. Η ανάρρωση της λίγες ημέρες μετά συνδυάζεται με τη συνάντησή της με την εκκεντρική Ελληνοαμερικάνα Πατρίτσια Φιλντ, τη διάσημη ενδυματολόγο-σχεδιάστρια της αμερικάνικης σειράς Sex and the City που λάτρεψαν -και λατρεύουν-εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και θα είναι το πρόσωπο που θα παίξει μεγάλο ρόλο στο επεισόδιο

Anonymous said...

ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ''ΡΙΑΛΙΤΙ''.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΑΛΙ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ....ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-CHRISTO ΕΜΕΙΣ ΟΙ FANNATICS ΔΕ ΜΑΣΑΜ,,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----STELLA ΑΠΟ FANNATICS!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΝΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ!!!!

Anonymous said...

Καλά, δεν περιμέναμε την άποψη του Χαικάλη. Αυτό που πάει να πει είναι σωστό, αλλά τελικά του βγαίνει κομπλεξικά, μέσα στη χρόνια μετριότητα απ' την οποία δεν μπόρεσε ποτέ του να ξεκολλήσει.

Επίσης μεγαλειώδεις εποχές δεν ξαναζούμε... Θα ζούσαμε αν συζητούσαν για τα τραγούδια που έβγαλε η Βίσση, αν ακουγόταν τα τραγούδια της στα ραδιόφωνα και στην TV και όχι το ποιον γκόμενο είχε πέρυσι, πριν 10 και πριν 20 χρόνια.

Αν θέλετε να είστε fans κάποιου που τον συζητούν και τον σχολιάζουν όλη μέρα, απλά για να τον κράζουν δικαίως ή αδίκως, ε τότε γίνετε fans του Γιωργάκη...

Anonymous said...

Καλά, όλοι αυτοί που λένε "εγώ δεν θα το 'κανα, και δεν είναι σωστό κλπκλπ" γιατί δεν αναρωτιούνται αν κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να μάθει οτιδήποτε παραπάνω από ό,τι κάνουν? Θα βγει τώρα κι η κουτσή Μαρία να πει τη γνώμη της.Ασε οι πρώην...Ευκαιρία για μια 2η καριέρα.

Anonymous said...

Μάλλον η πολλή μπογιά στο μαλλί εμπότισε τον εγκέφαλο κι άρχισε τα κομπλεξικά του...