Monday, May 13, 2013

Η Άννα Βίσση στις Φοινικούδες της Λάρνακας

Η Άννα Βίσση ύστερα από συζήτηση που είχε με τον δήμο Λάρνακας, θα εμφανιστεί στις 27 Μαίου στη Λάρνακα για ιερό σκοπό, αφού θα συμμετέχει στη συναυλία αγάπης για τους άπορους «Μαζί για τη Λάρνακα και τον συνάνθρωπο». Η συναυλία αγάπης θα πραγματοποιηθεί στις Φοινικούδες Λάρνακας.
Ο Δήμος Λάρνακας μαζί με τους Δήμους Αραδίππου, Αθηένου, Λευκάρων, Λιβαδιών, Δρομολαξιάς - Μενεού, κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας, την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου και εθελοντικές οργανώσεις διοργανώνουν τη Συναυλία «Μαζί για τη Λάρνακα και τον συνάνθρωπο μας», η οποία θα γίνει την Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013, στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η Συναυλία θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα με μουσικές επιλογές γνωστών DJ ενώ από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυκτα γνωστοί και καταξιωμένοι Ελλαδίτες και Κύπριοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα μοιραστούν μαζί μας την αγάπη και την πρόσφορα στο συνάνθρωπο».

Στη συναυλία «συμμετέχουν μέχρι στιγμής οι Άννα Βίσση, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλέξια, Ευριδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Πέτρος Γαϊτάνος, Ραλλία Χρηστίδου, Σταύρος Σιδεράς, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Παπαδόπουλος, Λούκας Γιώρκας, Χριστίνα Αργύρη, Ανδρόνικος Λευκαρίτης, Σαλίνα και πολλοί άλλοι».

Το κοινό, προστίθεται στο δελτίο Τύπου «αντί εισιτηρίου θα προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά προτίμηση τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας όπως όσπρια, κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, κουλούρια, ζαχαρούχο γάλα, παιδικό γάλα, παιδικές τροφές, πάνες και άλλα. Τα τρόφιμα θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων της Επαρχίας Λάρνακας για να διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη».

Η επιτυχής της Συναυλίας βασίζεται κυρίως στη δική σας εθελοντική προσφορά και βοήθεια, για αυτό λοιπόν, όσοι επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή και να βοηθήσετε στα ειδικά σημεία συλλογής τροφίμων, παρακαλείστε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 αποστέλλοντας email: ethelontes@larnaka.com   
Η εθελοντική προσφορά θα διαρκέσει από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυκτα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλ:99817979 με την κα Γιάννα Νικολάου ή στο email: ethelontes@larnaka.com

No comments: