Thursday, May 3, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΚΥΠΡΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2007


05/05/2007
Και ενώ άτομο που δουλεύει στη Γαλαξίας παραγωγές μας είπε ότι προγραμματίζονται συναυλίες της Άννας τον Ιούλιο, διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας με τον πιο επίσημο τρόπο, διαψεύδει την είδηση, λέγοντας ότι για φέτος, δεν υπάρχει στα σχέδια της Άννας η Κύπρος προς το παρόν. «Η Άννα πολύ πιθανόν να βρίσκετε στην Κύπρο κάποιες μέρες τον Ιούλιο, αλλά δεν έχουμε προγραμματίσει οποιαδήποτε συναυλία». Προς το παρόν όπως μας λέχθηκε διοργανώνονται συναυλίες της Άννας στο εξωτερικό. Για την Ελλάδα και την Κύπρο προς το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε.
02/05/2007
Με αφορμή πληροφορίες που πήραμε από το Κυπριακό Φαν Κλαμπ της Αννας (www.annavissisuperstar.tk), που έλεγαν ότι ίσως η Άννα θα είναι στην Κύπρο τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου για συναυλίες, πήραμε την ευκαιρία να ψάξουμε λίγο καλύτερα το θέμα.

Επιβεβαιώνετε ότι αυτή την περίοδο άτομα από την ομάδα της Γαλαξίας Παραγωγές, δουλεύουν για την διοργάνωση των εμφανίσεων της Αννας στην Κύπρο. Το άτομο που μας μίλησε, εργάζεται για αυτό το σκοπό και μας είπε ότι οι συναυλίες προγραμματίζονται για τον Ιούλιο, και ότι προσπαθούν να είναι περισσότερες από μια.

Όταν ζητήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την Αντρη Ορφανίσου την Managing Director της Γαλαξίας Παραγωγές, η απάντηση ήταν ότι η Αντρη βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι σε Αίγυπτο και Ισραήλ.

Παρόλο που δεν καταφέραμε να συναντηθούμε με την κ. Ορφανιδου η απάντηση που πήραμε ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική, αφού οι συναυλίες σε Αίγυπτο και Ισραήλ ετοιμάζονται.

1 comment:

Mh Xeirotera said...

Opote mpo se aeroplano pros h' apo Athina einai ke h Antrh mesa...

Mathe gia na vgalo ki ego isitirio... gia th sinavlia. Oxi, gia to psixiatrio einai hdh kommeno.

Evlogia kyriu ke eleos.

Amhn!