Friday, May 18, 2007

Άννα Βισση - Αθήνα








Η Άννα Βισση επέστρεψε επιτέλους στην Αθήνα, και παρόλη την πίεση των τελευταίων δυο μηνών, δείχνει ξεκούραστη και ανανεωμένη. Αυτές τις λίγες μέρες μετά την επιστροφή, δεν έχει τίποτα προγραμματισμένο και έτσι τις αφιερώνει στον εαυτό της, πηγαίνοντας βόλτες με το αυτοκίνητο και πίνοντας καφέ σε καφετέριες ήσυχες.

Από εβδομάδας θα συναντηθεί και πάλι με το Νίκο Καραβέλα για να ακούσει την δουλεία που έκανε ο Νίκος ενόσω η Άννα βρισκόταν στο εξωτερικό, και να βγάλουν πρόγραμμα για το πως προχωρούν.

Όσο για τις εμφανίσεις στο μέγαρο μουσικής, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι ημερομηνίες δεν θα είναι όπως είχαν προγραμματιστεί στην αρχή (δηλαδή 5,6,7 Ιουνίου). Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για αυτό το θέμα.

Για αυτούς που θέλουν να δουν την Άννα από κοντά, αυτό το σαββατοκύριακο πολύ πιθανόν να κάνει τη βόλτα της στο Pomodoro, ενώ για την πέμπτη βράδυ μάλλον θα βρίσκετε σε γνωστές κινηματογραφικές αίθουσες, όπου συνηθίζει να πηγαίνει η Άννα.


1 comment:

Mh Xeirotera said...

Efxome na emfanistei telika sto Megaro mias ke einai gia toso kalo skopo. Persi tis sinavlies autes tis eixe kanei h Merinela sto Irodio.