Friday, May 4, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – Συναυλία Sun City, Super Bowl




Οι ετοιμασίες άρχισαν για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει η Άννα Βίσση στο Sun City, Super Bowl, σε μια τεράστια αίθουσα χωρητικότητας 6230 ατόμων, πολυτελέστατη. Το Sun City βρίσκεται σχετικά κοντά στις μεγαλουπόλεις της Pretoria και το Johannesburg, και είναι μια τουριστική όασης στην Αφρική αποτελούμενη από πολυτελέστατα ξενοδοχεία και χώρους διασκέδασης. Για το ιστορικό του χώρου που θα εμφανιστεί η Άννα, να πούμε ότι εμφανίστηκαν στην ίδια αίθουσα ο Elton John και Queen.

Η διάρκεια της συναυλίας θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 45 λεπτά, και η τιμή των εισιτηρίων αρχίζουν από $60 μέχρι $70.

Η πωλήσεις των εισιτηρίων άρχισαν και πανε πάρα πολύ καλά αφού υπάρχει καλή διαφήμιση της συναυλίας και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από ομογενείς και ξένους που θέλουν να δουν την Άννα.

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι ήθελαν την Άννα να τραγουδήσει σε ένα χώρο μεγάλο, ένα χώρο που να της αξίζει. Βέβαια μόνο με την Άννα θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, αφού δεν έχουν κανένα φόβο για το αν θα γεμίσει η τεράστια αίθουσα του Super Bowl. Για την Άννα η λέξη που πάντα ακολουθεί τις συναυλίες τις είναι «SOLD OUT».

1 comment:

Mh Xeirotera said...

Efxome na einai sold out... diaforetika na eidopoihthei h Kyria Sofia na parei to proto aeroplano ke na apograsei ta enapominanta (eisitiria), kathoti to leei h psixi ths... ego otan thn vlepo sto supermarket pantos, allazo diadromo. Gia kalo ke gia kako :)