Wednesday, February 17, 2010

Ποια διάσημα ζευγάρια διασκέδασαν στην Άννα Βίσση;





Η Άννα Βίσση ετοίμασε μια και μοναδική συναυλία βασισμένη στις ερωτικές μπαλάντες, που έχουν αφήσει εποχή, και όλες τις μεγάλες επιτυχίες, που την έχουν αναδείξει και όπως ήταν λογικό την συναυλία της την παρακολούθησαν άνθρωποι από την Ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο. Η Αγγελική Νικολούλη μπορεί να είναι μόνη της, άφησε για λίγο της επαγγελματικές της υποχρεώσεις και διασκέδασε μαζί με την Βάσια Λόη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία ήταν μαζί με τον σύντροφό της, Γεράσιμο Αλέξη στο “Αθηνών Αρένα”. Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέον Πατίτσα απόλαυσαν τα ερωτικά τραγούδια της Άννας Βίσση μιας και σε λίγους μήνες πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια εκεί ήταν και η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, όπου έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη.

gossip-tv.gr
---------------------------------------------------------------------------------
Την παλιά της συνεργάτιδα πήγε να απολαύσει η Κρίστυ Τσολακάκη με το σύζυγό της, Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Κρίστυ, η οποία πριν από λίγα χρόνια ήταν μάνατζερ της Βίσση, κρατάει ακόμη άψογες φιλικές σχέσεις με την τραγουδίστρια.

Δέχτηκε λοιπόν την πρόσκληση του Love Radio και της ίδιας της τραγουδίστριας και την τίμησε με την παρουσία της.

Διασκέδασε και σιγοτραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες της μαζί με το Νίκο της. Το ζευγάρι (φτου φτου) είναι ακόμη πολύ ερωτευμένο και όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει...

Άλλωστε και ο Χατζηνικολάου το είχε πει... Όταν την είδε να μπαίνει για πρώτη φορά στο γραφείο του, είχε πάθει πλάκα!

panoramapress.gr
----------------------------------------------------------------------------------
Ήταν όλοι εκεί!

Ακόμη και άνθρωποι που ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα δούμε σε μια συναυλία της Άννας Βίσση!

Ακόμη και η Αγγελική Νικολούλη!

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή συναυλία ήταν ο Τρύφων Σαμαράς, η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου», η Εύη Δρούτσα, με τη Βάσια Λόη και την Αλεξάνδρα Τσόλκα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η άρτι αφιχθείσα από New York, Νίκη Κάρτσωνα, ο Τάκης Ζαχαράτος και άλλοι πολλοί!

panoramapress.gr

3 comments:

Anonymous said...

uparxei zoi

Anonymous said...

Μια μαγευτική βραδιά χάρισε η απόλυτη ελληνίδα star στους ακροατές του Love Radio 97,5!

Το Love Radio 97,5 για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνίστησε γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο αφού διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία την μεγαλύτερη ερωτική συναυλία της χρονιάς με την Άννα Βίσση στο «Αθηνών Αρένα».

Η απόλυτη star Άννα Βίσση ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ερωτικής συναυλίας του Love Radio 97,5 με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, αφού ετοίμασε ένα μοναδικό πρόγραμμα αποκλειστικά με ερωτικά τραγούδια.

Χιλιάδες ακροατές και ακροάτριες του Love Radio 97,5 άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα στο «Αθηνών Αρένα». Ο χώρος είχε διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι διάχυτη η ατμόσφαιρα μιας ερωτικής συναυλίας.

Την συναυλία άνοιξαν οι παρουσιαστές της βραδιάς, το επιτυχημένο «απογευματινό δίδυμο» του LOVE RADIO 97.5, Τάσος Τρύφωνος και Μαργαρίτα Δρούτσα που υποδέχτηκαν τους χιλιάδες ακροατές του ερωτικού σταθμού της πόλης και θαυμαστές της Άννας Βίσση που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το χώρο.

Η Βέρα Μπούφη και ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσαν δικές τους επιτυχίες για να «ζεστάνουν» το κοινό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση απογείωσε τους χιλιάδες θαυμαστές της που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το «Αθηνών Αρένα» για τρεις ολόκληρες ώρες αφού σίγουρα ήταν μια πολύ μοναδική βραδιά για την ίδια και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Ήταν μια υπέροχη συναυλία από αυτές που μόνο το LOVE RADIO 97.5 ξέρει να προσφέρει στους ακροατές του και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όσους την έζησαν.

Δίπλα στην Άννα Βίσση και στο LOVE RADIO 97.5 βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι και εκπρόσωποι των media.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγο του Κρίστη Τσολακάκη, η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγο της Ανδρέα Φωτόπουλο, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βάσια Λόη, η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Λέοντα Πατίστα, ο Τάκης Ζαχαράτος με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η παρουσιάστρια της εκπομπής Life Style Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγο της Νίκο Χατζή, η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ο Γιώργος Αλκαίος πριν τη συμμετοχή του στον ελληνικό τελικό της Eurovision, η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Εύα Αντωνοπούλου, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πολλοί άλλοι

Χορηγός της βραδιάς ήταν τα Ασιατικά εστιατόρια Yum Yum.

Anonymous said...

itan iperoxa. polis kosmos, ke oli na tragoudane ta tragoudia mazi me tin Anna.