Wednesday, February 16, 2011

Ένα τραγούδι για την Άννα από… Κοντοβά-Μουρατίδη


Εδώ και αρκετούς μήνες η Άννα Βίσση έκανε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό τραγουδιού μέσα από το προσωπικό της site. Η τραγουδίστρια, είχε ζητήσει από θαυμαστές και απλό κόσμο με ταλέντο όμως στη μουσική, να της στείλουν τραγούδια (στίχο και μουσική), ώστε να διαλέξει το καλύτερο και αυτό το ένα να το συμπεριλάβει στο νέο της άλμπουμ.
Η όλη διαδικασία τελείωσε χθες το βράδυ, με την Άννα Βίσση να έχεις στα χέρια της πάνω από 500 τραγούδια συνολικά...

Από αυτά, αφού τα ακούσει όλα με πολύ μεγάλη προσοχή, θα ξεχωρίσει τα 5. Στη συνέχεια, μια επιτροπή που θα αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μουρατίδης και η Μυρτώ Κοντοβά, θα ακούσαν τα τραγούδια ερμηνευμένα από την ίδια τη τραγουδίστρια και θα αποφασίσουν ποιο θα είναι το ένα τυχερό που θα κερδίσει. Παρόντες στη βραδιά θα βρίσκονται και οι δημιουργοί των τραγουδιών.

Πηγή: gossip-tv

1 comment:

Anonymous said...

Δεν μου αρέσει το ότι θα συμπεριλάβει μόνο ΕΝΑ από τα ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ περίπου τραγούδια που της έστειλαν. Ας κερδίσει ένα, αλλά αν είναι παραπάνω τα ωραία τραγούδια, γιατί να μην πει περισσότερα. Χαίρομαι για Μουρατίδη και Κοντοβά, επειδή είναι πρόσωπα με άποψη και ποιότητα.