Friday, February 25, 2011

Άννα Βίσση, Jean Paul Gaultier στο Madame Figaro! - fannatics.gr

From : Άννα Βίσση & Jean Paul Gaultier στο Madame Figaro! - fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

Επιτέλους κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού "Madame Figaro", που φιλοξενεί τη fashion φωτογράφηση, που έκανε η Άννα Βίσση με τον Jean Paul Gaultier στο Παρίσι...












Η Άννα και ο Jean Paul φωτογραφήθηκαν σε μια σουίτα του "Plaza Athenee" με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με την Άννα πιο sexy από ποτέ φορώντας μοναδικά κομμάτια υψηλής ραπτικής του διάσημου σχεδιαστή!...

Η Άννα μίλησε στο "Madame Figaro" για τα στηρίγματά της τις δύσκολες στιγμές: "Στα δύσκολα παίρνω δύναμη από τους δυο - τρεις αληθινούς φίλους που έχω ξεχωρίσει στη ζωή μου, ύστερα από ουσιαστικές δοκιμασίες. Αλλά και από κάποιους άγνωστους ανθρώπους που κάποια στιγμή μπαίνουν στον κόπο να μου γράψουν ένα γράμμα για να μου πουν πόσο τους έχουν βοηθήσει τα τραγούδια μου στις δικές τους δύσκολες στιγμές".

Και αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία στη ζωή της: "Το μεγαλύτερο θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι να δω την κόρη μου, Σοφία, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη σε αυτό που της αρέσει να είναι και να κάνει. Και να με πηγαίνει βόλτες πού και πού στα όνειρά της για να την καμαρώνω".

Ενώ για το αν θα άλλαζε κάτι από όσα έχει ζήσει, είπε: "Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα με ξανάβρισκα μάλλον εδώ ακριβώς που είμαι τώρα. Θα έκανα τα ίδια λάθη, τις ίδιες επιλογές, θα μου άρεσε η ίδια μουσική, θα γέλαγα με τα ίδια πράγματα και θα φοβόμουν τους ίδιους λόγους. Με δύο λόγια, θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος".

Εξήγησε τι τη δένει με φίλο της Jean Paul Gaultier: "Αυτό που μας δένει με τον Jean Paul είναι η αλληλοεκτίμηση. Είμαστε περίπου της ίδιας γενιάς, με πολλά χρόνια εμπειρίας και σκληρής δουλειάς στις πλάτες μας, κατακτήσεις με κόστος, ups and downs. Προσγειωμένοι άνθρωποι, χωρίς να χάνουμε τον ενθουσιασμό και την τρέλα για τη δουλειά μας. Τολμηροί, ρισκάρουμε γιατί πιστεύουμε σ' αυτό που φωνάζει μέσα μας. Αισιόδοξοι, ακούραστοι, αλλά όχι κουραστικοί, όπως λένε οι φίλοι μας τουλάχιστον. Το μεγαλύτερο προσόν του Jean Paul είναι η αμεσότητα και η απλότητά του. Δεν είναι ψώνιο, παρότι είναι διάσημος και δεν του αρέσουν οι διάσημοι που είναι ψώνια".

Και ανέφερε τους λόγους, που τον ξεχωρίζει ως σχεδιαστή: "Ο Jean Paul Gaultier ήταν ο πρώτος σχεδιαστής μόδας που λάτρεψα και εξακολουθεί κάθε φορά να κερδίζει το θαυμασμό μου με το ατελείωτο ταλέντο του και τις καινοτομίες που τολμά να εφαρμόζει και να επιβάλλει στο δύσκολο πια κόσμο της μόδας. Για 'μενα είναι ο πιο προχωρημένος εν ζωή κλασικός σχεδιαστής".

Στο "Madame Figaro" μίλησε και ο Jean Paul Gaultier για την Άννα και θυμήθηκε την πρώτη φορά, που την είδε να τραγουδάει live: "Όταν είδα για πρώτη φορά την Άννα στη σκηνή, ήθελα να ανέβω πάνω και να χορέψω μαζί της. Αυτό κάνει η Άννα, σε κερδίζει, σε παίρνει μαζί της, σε κρατάει. Είναι ανεξάντλητη, ακούραστη σαν μικρό παιδί. Δυνατή σαν γνήσιο αρσενικό και τρυφερή σαν απόλυτο θηλυκό".

5 comments:

Anonymous said...

Η ΑΝΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
ΑΝΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.ENDLESS LOVE......................

Anonymous said...

Αιτία για να ξαναβρεθεί η Άννα Βίσση με τον Νίκο Μουρατίδη ήταν μια 2ωρη ραδιοφωνική συνέντευξη που θα μεταδοθεί στην εκπομπή του Νίκου Μουρατίδη στον POLITIA FM την ημέρα της γυναίκας, Τρίτη 8 Μαρτίου.

Anonymous said...

Τι λατρεμένο σκηνικό:

http://www.youtube.com/watch?v=XBud11vP5Xk&feature=related

Anonymous said...

3eri kaneis pote 8a vgei to kainourgio videoclip den 8a iparksi allo?? den ixan pi oti eginan ta gurismata?????? to song ine telio anipomono g to clip:)

Anonymous said...

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΝΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΑΝΝΑ+ΠΑΡΙΣΙ=ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ!!!