Wednesday, September 24, 2008

Η Σοφία Καρβέλα στη Fox

Η... fox Σοφία Καρβέλα στη Fox! Oχι, δεν πρόκειται για τη συνεργασία της χρονιάς με τη Samantha Fox. Η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έπιασε δουλειά στην πασίγνωστη αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών του ελληνικής καταγωγής Τζιμ Γιαννόπουλος!

Η Σοφία Καρβέλα είναι στη Νέα Υόρκη. Και δεν σκοπεύει να το κουνήσει ρούπι από το Big Apple για πολύ ακόμα καιρό. Μπορεί τώρα να δουλεύει ως... βοηθός σκηνοθέτη στον αμερικανικό κινηματογραφικό κολοσσό, όμως δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα να κάνει πράξη το όνειρό της: να παίξει σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή με τη σφραγίδα της Fox Broadcasting Company. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως, μεταξύ άλλων υπερπαραγωγών, από τη Fox έχει προκύψει το οσκαρικό αριστούργημα του Mάρτιν Σκορσέζε «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις και την Κάμερον Ντίαζ! Τι καλύτερο για τη Σοφία απ' το να δουλεύει εκεί;

Κι αν τώρα δεν ασχολείται ακριβώς με το αντικείμενό της (την ηθοποιία), η θέση της σε αυτή τουλάχιστον τη φάση της ζωής της την καλύπτει απόλυτα. Ισως πέρσι να αηδίαζε βλέποντας τον εαυτό της στο σίριαλ «Στους 21 δρόμους», που κόπηκε άρον-άρον (το 'χε πει, άλλωστε, και η ίδια σε συνέντευξή της), όμως δεν το βάζει κάτω. Ανοιξε τα φτερά της στην Αμερική και πλέον βλέπει την υπόθεση «υποκριτική» από διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που την εξιτάρει.

Tην απόφασή της να φύγει ξανά από την Ελλάδα τη συζήτησε πρώτα με τους γονείς της, αφού πάντα ζητάει τη συμβουλή τους. Αννα και Καρβέλας τη στήριξαν, όπως άλλωστε και ο αγαπημένος της Θανάσης Πανουργιάς. Ετσι, «την έκανε» πατ κιουτ για New York, New York, που 'λεγε κι ο Σινάτρα. Βέβαια, ο Θανάσης αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται Αθήνα - Νέα Υόρκη, όμως αξίζει τον κόπο μια και πρέπει να είναι δίπλα στο κορίτσι του και να το σττηρίζει εμπράκτως. Οσο για τα χρήματα, επίσης είναι πολύ ικανοποιητικά. Η Σοφία βλέπει την τωρινή της θέση ως ορμητήριο για να κάνει καριέρα στην Αμερική και να γνωριστεί με τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα του αμερικανικού star system, αποδεικνύοντας πως και εκείνη είναι... fox!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
espressonews.gr

14 comments:

Anonymous said...

lete na epekse kapio rolo pou o Τζιμ Γιαννόπουλος ine prosopikos filkos tis Apolitis?

Anonymous said...

MPRAVO STH 8EA JUNIOR!!!!!


NA GINEI MIA STAR GIATI TS AKSIZEI,S'AGAPW SOFAKI!!!!!

Anonymous said...

NA KAI MIA ALLI SYNTARAKTIKI PLIROFORIA. BRAVO SOFIA, THA PROODEFSEIS STIN AMERIKI. OLOS O KOSMOS GNORIZEI TO POSO SPOUDAIO KAI AKRO-DEKSIO KANALI EINAI TO FOX NEWS. OLA TA FASISTOMOUTRA EKEI MESA EXOUN MAZEYTEI. ANTE KAI S'ANOTERA.

Anonymous said...

fox den to pisteyo kala tha skisei i sofoula.........

Anonymous said...

i fotografia tis anne hathaway pou kolaei??

Anonymous said...

Ypotheto oti o kyrios dipla stin Anne Hathaway einai o Jim Giannopoulos. Profanos kapoia sxesi tha exei me to akrodeksio kai emetiko Fox Channel.

Anonymous said...

APO TA KOKALA VGALMENI TOY KARVELA TA IERA. GIATI AFTI I KOPELA EINAI TOSO ADYNATI; TO MPRATSO TIS EINAI ETOIMO NA SPASEI. MIPOS EINAI ANOREKSIKIA;

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ... ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ 'ΝΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ, ΑΠΛΥΤΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

Anonymous said...

Agapite Anonyme.
Den yparxei tipota pou na apexthanomai perisotero apo ton Kommounismo. Alla oso den pao tous kommounistes, alla toso den pao kai tous akrodeksious.

Anonymous said...

den mas endiaferoun ta politika edo...........

Anonymous said...

Carvi, den mas paratas leo ego. Kai papse na xoneis tin miti sou pantou giati ginesai eknevristikos, os synithos. To blog den einai abeloxorafo sou. Ase ton kosmo na ekfrazei tin gnomi tou.

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΟΤΙ ΑΚΡΟ-, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!

Anonymous said...

mpravo re sophia

Anonymous said...

ajra tou kosmou de3ia kai meis`oloi mazisou