Sunday, October 12, 2008

Μανόλης Κονταρός -"Ονειρό μου ένα ντουέτο με τη Βίσση"

Αγαπάει το κρητικό τραγούδι και γι' αυτό άφησε την ταχυδρομική τσάντα και έπιασε το λαγούτο! Για εκείνον είναι τρόπος έκφρασης και φυγής. Ο Μανόλης Κονταρός πιστεύει ότι θα έρθει και η ώρα της Ντόρας Μπακογιάννη να πάρει το τιμόνι της ηγεσίας του τόπου, είναι φίλος με την Αννα Βίσση, αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει ντουέτο. Θεωρεί ότι Ζωνιανά «υπάρχουν και στο κέντρο της Αθήνας» και «στηρίζει» τις μπαλοθιές της Κρήτης του!

Ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θαυμάζει και θα ήθελε να συνεργαστεί; «Θαυμάζω τον Γιάννη Πάριο και την Αννα Βίσση. Θα ήθελα να κάνω ντουέτοο με την Αννα, που άλλωστε είναι φίλη μου, όπως και ο Νίκος Καρβέλας. Νομίζω πως είναι το όνειρο κάθε καλλιτέχνη να κάνει ντουέτο με τη Βίσση. Τη γνώρισα μέσω κοινού μας φίλου, του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, και μ’ έχει παρακολουθήσει τόσο σε αθηναϊκά όσο και σε κρητικά κέντρα. Την έχω φιλοξενήσει μάλιστα και στο σπίτι μου στην Κρήτη κι έχουμε τραγουδήσει παρέα σε συναυλίες της στο νησί».

espressonews.gr

6 comments:

Anonymous said...

oli exoun dikeoma na onirevomaste

Anonymous said...

oxi kai i mpakogiani prothipourgos tis xoras....einai i kori tou gantemi tou mitsotaki... afto tha itan katastrofi!!!!! Anna thea opos panta!!!!

Anonymous said...

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ Α.Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ....................................

Anonymous said...

SYMFONO ME TON ANONYMO FILO. TI MAS NOIAZEI EMAS TO TI EIPE O MANOLIS KONTAROS GIA TIN ANNA. (ALITHEIA POIOS ENAI AFTOS;) AFTO POU MAS ENDIAFEREI EINAI TO CD KAI OI LIVE EMFANISEIS TIS ANNAS. POTE THA EINAI ETOIMO KAI POTE THA PRAGMATOPOIITHOUN. TA YPOLOIPA EINAI GELOIOTITES. EINAI TOSO ADYNATO NA MAS DOSETE MIA PIO SYGKEKRIMENI PLIROFORIA; ELEOOOOOOS!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

EMENA PALI ME NOIAZEI NA DW TI NTORA PROTHIPOURGARA! :p SWSTOS O KRITIKAROS!

Anonymous said...

Ο Κονταρός ηλίθιε ειναι ενας διασημος στη Κρήτη λυράρης και απιστευτα καλος μαντιναδολόγος. Ειναι καλοι φιλοι οι 2 τους και οταν η Αννα ειχε κανει τη συναυλια στο Ηρακλειο,το 2006 ο Κονταρος ειχε αρπαξει το μικροφωνο και ειπε "Αποψε το Παγκρητιο εχει επαναστατησει,γιατ'ήρθε και τραγουδισε η Αρχοντησσα η Βισση" και φυσικά εγινε πανικός απο κατω!!! Ειμουν εκει.