Wednesday, October 15, 2008

Τα νέα της Άννας Βισση - yupi.gr

Επέστρεψε η Άννα Βίσση στην Ελλάδα, επτά κιλά πιο αδύνατη παρακαλώ (μα πόση έμεινε), μετά από πολύμηνη απουσία. και αυτή τη φορά μάλλον για να μείνει. Μάθαμε όλες τις πληροφορίες για τα μουσικά σχέδιά της από το φαν κλαμπ της.

Πρώτα απ' όλα, η Άννα ετοιμάζει πέρα από το ελληνικό της άλμπουμ και αγγλόφωνο, το οποίο θα περιέχει μια διασκευή τραγουδιού της Κριστίνα Αγκιλέρα αλλά και ντουέτο με τον Τζέιμς Μπλάντ. Θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα στα τέλη Ιανουαρίου και τελικά δίπλα της δεν θα είναι guest djs και γνωστοί τραγουδιστές από το εξωτερικό, όπως σχεδίαζε, αλλά το ελληνικό συγκρότημα C Real και ίσως και οι Όναρ.

Όσο για το ελληνικό της CD, πήραμε ήδη μια γεύση, αφού τη Δευτέρα το βράδυ στα ανεπίσημα εγκαίνια του Pomodoro έπαιξε το τραγούδι της "Παρελθόν", το οποίο είναι στο στυλ του "Beautiful Night" που είχε τραγουδήσει για τον τελικό της Eurovision. Το ίδιο τραγούδι θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό σε πιο dance εκδοχή, την οποία εμείς μάλλον θα αργήσουμε ακόμα να ακούσουμε. Επίσης μάθαμε ότι τώρα που δεν συνεργάζεται πια με τον Νίκο Καρβέλα έχει γράψει και η ίδια στίχους σε μερικά τραγούδια όπως στο "Από μακρυά και αγαπημένοι" και στο "Ρίσκο". Λες να απευθύνεται σε κάποιον;

Εμείς περιμένουμε με αγωνία πάντως να τη δούμε live, όχι μόνο γιατί μας αρέσει, αλλά και γιατί όλες οι άλλες κυρίες της πίστας φέτος αποφάσισαν να καθίσουν σπίτι τους.

yupi.gr

1 comment:

Anonymous said...

oti graftike gia ton elton john den alithevi.
i anna tha tragoudisi moni tis sto Londino...