Thursday, October 23, 2008

Η Πάνια φέρνει κοντά Άννα και Νίκο - loipon.gr

Όταν η Αννίτα Πάνια βάλει κάτι στο μυαλό της, ο κόσμος να «χαλάσει» θα το φέρει εις πέρας. Στην προκειμένη περίπτωση έβαλε στόχο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο σύζυγό της Νίκο Καρβέλα και την πρώτη του σύζυγο Άννα Βίσση, και όλα δείχνουν ότι τα καταφέρνει μια χαρά!

Μπορεί να ακούγεται παράλογο η νυν να επιδιώκει να έχει καλές σχέσεις ο καλός της με την πρώην του, όμως Αννίτα είναι αυτή και όλα είναι πιθανά! Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν μονάχα στα βιβλία και στις ταινίες, αλλά και στην πραγματικότητα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σε ρήξη Νίκος και Άννα, η Αννίτα αισθάνθηκε άβολα, αφού το τελευταίο που θέλει να έχει στη ζωή της είναι γκρίνιες και παρεξηγήσεις. Ωστόσο, δεν πήρε ποτέ θέση. Το τελευταίο διάστημα, όμως, που όλα έχουν καταλαγιάσει, θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία να έρθει σε επαφή με την Άννα Βίσση. Μέσω τηλεφώνου έδωσαν ραντεβού και την περασμένη εβδομάδα οι δυο γυναίκες έπιναν παρέα καφέ στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη.

Όπως μάθαμε από άνθρωπο του περιβάλλοντος της Βίσση, η Αννίτα έμεινε εκεί σχεδόν δύο ώρες. Η συζήτηση των δύο γυναικών ήταν γύρω από τον Νίκο και το παιδί που απέκτησαν με την Αννίτα, το οποίο η Άννα αγαπάει σαν δικό της. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Πάνια είναι ικανή να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να εξομαλύνει τις όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στον Καρβέλα και τη Βίσση, των οποίων η σχέση δυστυχώς έπειτα από τόσα χρόνια περνάει κρίση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν ανταλλάσσουν καλημέρα. Πιθανότατα το επόμενο ραντεβού των δύο γυναικών να πραγματοποιηθεί στο σπίτι της οικογένειας Καρβέλα - Πάνια, ώστε να έρθει σε επαφή η Άννα με τον Νίκο. Ελπίζουμε η Αννίτα να πετύχει τελικά αυτή την επανασύνδεση, όπως το έχει καταφέρει τόσα χρόνια με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους μέσω των εκπομπών της.

womenonly.gr

5 comments:

Anonymous said...

tin aoantisi tin dini i anna ston kenourgio tis disko me to tragoudi...

makria ke agapimena

Anonymous said...

o kathenas kani tin zoi tou pia...

den nomizo i anna na exi kapio provlima. i anna pleon ine allou pleon kallitexnika. dokimazi nea pragmata xoris na diagrafi vevea tin istoria ths (to parelthon ths) me ton Nikola.

(nikola mou. otan xasoume kati katalavenoume tin aksia tou)

Anonymous said...

makari na ta kataferoun gt mazi megslourgisan oi dyo tus ...o karvelas me ta teleia tragudia kai i anna me ti 4yxi kai ti ermineia kai tin fwni tis mas edwsan teleiotita!!!! o karvelas prepei na einai kai sto mellon tis annas...gt anikun mazi... makari i anna na petyxei sto neo tis disko...den simainei pws tha ekdikithei ton karvela...apla 4axnei kati diaforetiko....min 3exnate omws pws kai me ton niko tragudise prwtoporiaka trsgoudia kai o nylon diskos itan oti pio neo eixe na dwsei i anna kai o nikos kai se enorxistrwsi kai se eidos musikis..pali ekane diafora estw kai an den ektimithike oso tha eprepe....anna perimenume na se apothewsoume...!

Leopold said...

Exw ksanapei ti gnwmi mou gia to thema! Tous thelw mazi oso tipota allo! Fisika kai thelw na dokimazei ki allous synthetes i Anna, alla thelw kai Karvela mesa sto paron kai to mellon tis! Allwste exei perasei sto DNA tis aftos o anthrwpos!

Anonymous said...

Όσοι γράφουν αρνητικά για τον Νίκο Καρβέλα αποδεικνύουν πόσο λίγο γνωρίζουν και αγαπούν την Άννα Βίσση. Αν νομίζουν ότι η Άννα νιώθει όμορφα για τον χωρισμό της με τον Νίκο είναι γελασμένοι. Τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, η Άννα Βίσση έχασε ένα μεγάλο κεφάλαιο.