Wednesday, October 15, 2008

Ζαχαράτος, Μπάρμπα stand up comedy στην Ciro's Pomodoro



Ακόμα δεν άρχισε και ταράζει τα νερά το stand up comedy το οποίο θα παρουσιάζουν στο Ciro's Pomodoro, oi πολύ καλοί φίλοι της Άννας Βισση, Τάκης Ζαχαράτος και Βάνα Μπάρμπα.

Δύο «σιδηρές κυρίες» της showbiz κι ένας showman στα χαρακώματα! Τη Δευτέρα, η Βάνα Μπάρμπα ξεκινά να παρουσιάζει stand up comedy στην πιτσαρία της Αννας Βίσση στο Κολωνάκι, ενώ την ίδια βραδιά θα αρχίσει τα performances του και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ομως, έχει γίνει ολόκληρη ιστορία που αφορά μέχρι και μελλοντικά... εξώδικα με παραλήπτη τον γνωστό μίμο. Από ποια; Από τη Μιμή Ντενίση! Ο λόγος; Οτι εκείνος σκοπεύει να τη μιμείται -ως νύφη, «Αννα Καρένινα» και «Μπουμπουλίνα»- στη διάρκεια του show του (μια πρώτη γεύση πήραμε στον «Καφέ με την Ελένη» όπου είδαμε τον Τάκη με νυφικό α λα Μιμή και μάλιστα με λουλούδι στο μαλλί όπως εκείνο που επέλεξε η ηθοποιός στο γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο).

Οι φήμες οργίαζαν ότι η πρωταγωνίστρια έστειλε εξώδικο στον συνέταιρο της Αννας Βίσση Χρύσανθο Πανά, με σκοπό να μην ενταχθεί το συγκεκριμένο κομμάτι στο πρόγραμμα του Ζαχαράτου. Τελικά, αυτό δεν συνέβη, ωστόσο ενδέχεται να «κοπεί» το βίντεο όπου ο Τάκης μιμείται τη Μιμή. Ο ίδιος πάντως ο performer είναι αρνητικός απέναντι σε κάτι τέτοιο. Το θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά του να μιμείται όποιον θέλει.

Από το περιβάλλον της Μιμής Ντενίση όμως, το σενάριο είναι τελείως διαφορετικό. Τι εννοούμε; Το story περί εξώδικου διαψεύδεται κατηγορηματικά: «Μέχρι πότε θα κάνουν διαφήμιση στην πλάτη μου;» φέρεται να λέει η Μιμή στους δικούς της ανθρώπους, «Η Μιμή δεν έστειλε εξώδικο ούτε στον επιχειρηματία ούτε στον Ζαχαράτο και δεν πρόκειται να το κάνει. Δεν θα ασχολούταν ποτέ με κάτι τέτοιο. Προφανώς, κάποιοι έφτιαξαν αυτό το σενάριο για να διαφημίσουν τη δουλειά τους. Ακόμη μία φορά τη χρησιμοποιούν, γιατί το όνομά της “πουλάει”, με σκοπό να διαφημιστούν».

Από το περιβάλλον της Βάνας Μπάρμπα, πάλι, υποστηρίζουν: «Ο δικηγόρος της Μιμής πήρε τηλέφωνο τον επιχειρηματία και είπε ότι αν παιχτεί το βίντεο του Ζαχαράτου όπου μιμείται τη Μιμή θα υπάρξει και εξώδικο και θα φτάσουμε μέχρι και στα δικαστήρια».

Ο Τάκης Ζαχαράτος όμως, όπως μαθαίνουμε, έχει διαφορετική άποψη. Θεωρεί ότι είναι «δημοκρατικό του δικαίωμα» να μιμηθεί όποιον θέλει, άρα και τη Μιμή. Ο,τι και να γίνει πάντως, η παράσταση δεν πρόκειται να τιναχτεί στον αέρα. Με ή χωρίς Μιμή, ο Τάκης θα σκάσει μύτη στη fun πιτσαρία και θα δώσει το σόου του!


espressonews.gr

3 comments:

Anonymous said...

den nomizo na lei psemata i vanna mparba

Anonymous said...

telika ixate dikeo malon meta tis 20 tha akousoume to parelthon tis vissi...

ke ixa mia elpida oti i pliroforia pou edose to blog edo ke polles meres den tha itan alithis.

anyway
Love Radio
MAD TV
ke oli emis api internet tha promotaroume kala to neo tragoudi

ANNA VISSI fans said...

AFTO TO PROGRAMA ME VANA BARBA KE ZAXARATO THA EXI POLI PLAKA...

O ZAXARATOS THA KSESPATHOSI.. :p

AKOUSA OTI TRAGOUDA KE KOMATI APO TO PARELTHON TIS ANNAS