Monday, May 11, 2009

Η Βίσση στο πλευρό του Παναθηναϊκού

Στην ομάδα της… καρδιάς της βρέθηκε η Άννα Βίσση το Σάββατο (9/5), καθώς η τραγουδίστρια εθεάθη στις εξέδρες στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου να υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα μπάσκετ με τον Άρη.

Φαίνεται πως οι αγαπημένες συνήθειες δεν ξεχνιούνται ακόμα και αν κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, όπως για την Άννα Βίσση. Στο παρελθόν, η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε παραβρεθεί πολλές φορές στις εξέδρες γηπέδων να υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού με συντροφιά τον πρώην άντρα και συνεργάτη της, Νίκο Καρβέλα.
Ντυμένη αθλητικά, με ζακέτα και καπέλο στα χρώματα του αγαπημένου της συλλόγου, παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-Άρης για την ημιτελική φάση των play off, στον οποίο οι «πράσινοι» νίκησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 84-80.

Όσον αφορά τα προσωπικά της τραγουδίστριας, πριν από λίγες μέρες γύρισε από πολύμηνη παραμονή της στο εξωτερικό για να μείνει στην Ελλάδα και μάλιστα δήλωσε πως είναι αρκετά συγκινημένη από την επιστροφή της. Η σχέση της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο μπορεί να ανήκει επίσημα στο παρελθόν, όμως, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και πρόσφατα ο πρώην σύντροφός της τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πως θα τη στηρίζει για πάντα.

Στα επαγγελματικά της, ήδη κυκλοφορεί το video clip του τραγουδιού «Στην πυρά» και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της το Φθινόπωρο στο «Αθηνών Αρένα» έπειτα από τριετή απουσία από τις νυχτερινές πίστες.

Απο cosmo.gr


-----------------------------------------------------------------------------

«πράσινη» φιέστα για το Ευρωπαϊκό
Εντυπωσιακό παρών έδωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη χθεσινή φιέστα που στήθηκε στον αγώνα με τον Άρη για την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού τροπαίου. Την παράσταση έκλεψαν τα νέα λάβαρα στην οροφή του ΟΑΚΑ, η νέα εμφάνιση με τα πέντε αστέρια, οι πανέμορφες τσιρλίντερς και φυσικά οι διασημότητες στις κερκίδες (ή μάλλον στους... καναπέδες) όπως η Άννα Βίσση με την κόρη της.















Απο sportdog.gr

----------------------------------------------------------------------------------

Και η Βίσση στη φιέστα
10-05-2009 11:05

Η Άννα Βίσση δεν έχει κρύψει ποτέ τα παναθηναϊκά της αισθήματα και στον πρώτο ημιτελικό με τον Άρη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για να πανηγυρίσει με τους φίλους του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του πέμπτου ευρωπαϊκού…

Απο superbasket.gr

2 comments:

Anonymous said...

Den einai i Sofia avti.H christine crocos einai.

Anonymous said...

ne ekanan lathos afti pou to egrapsan se ekini tin istoselida...