Sunday, May 17, 2009

Άννα Βίσση - Εγκαίνια στην κοσμική Αθήνα

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα κοσμήματα γνωστού οίκου

Ο οίκος Cartier δημιούργησε το 1924 το δαχτυλίδι Trinity, ένα από τα πιο διάσημα δαχτυλίδια-σύμβολα στον κόσμο, το οποίο αποτελείται από τρεις ενωμένους κρίκους στα τρία χρώματα του χρυσού: ροζ, λευκόχρυσο και κίτρινο χρυσό, συμβολίζοντας αντίστοιχα την αγάπη, τη φιλία και την πίστη.

Τιμώντας την επιτυχημένη πορεία της συλλογής κοσμημάτων Trinity στην Ελλάδα και την αγάπη των πιστών του φίλων, ο οίκος Cartier διοργάνωσε την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων Trinity.

Τα νέα κοσμήματα της συγκεκριμένης συλλογής εμπλουτίζονται με διαμάντια διατηρώντας την διαχρονικότητα του αρχικού σχεδίου. Το κλασσικό δαχτυλίδι Trinity παρουσιάζεται σε νέες μορφές και δίνει έμπνευση για την εξέλιξη της υπόλοιπης συλλογής σε μεγάλα βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ. Πρωτοπόρα και μοναδικά σχέδια όπως το Trinity crash (παραλλαγή του αρχικού κλασσικού σχεδίου) και το TwoforTrinity (σχέδια με 6 κρίκους χρυσού) συμπληρώνουν την συλλογή κοσμημάτων Trinity.

Η παρουσίαση της νέας συλλογής Trinity του οίκου Cartier πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας ΛάκηςΓαβαλάςΑ.Ε. στην Παιανία - οι πόρτες των οποίων άνοιξαν για πρώτη φορά στο κοινό χάρη στην ευγενική συνεργασία του προέδρου της κου ΛάκηΓαβαλά ειδικά για το event του οίκου Cartier. Τα χρώματα της συλλογής TrinΒity αποτέλεσαν την έμπνευση για την διαμόρφωση του χώρου της παρουσίασης σε τόνους χρυσού, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν το εντυπωσιακό χορευτικό show με βάση τους 3 χρυσούς κρίκους του Trinity.

Στα πλαίσια της βραδιάς, ο οίκοςCartier κάλεσε γνωστές προσωπικότητες, όπως η Αννα Βίσση και o Λάκηs Γαβαλάs, να εκφράσουν 3 προσωπικές αξίες που τους χαρακτηρίζουν, ακολουθώντας το παράδειγμα διάσημων προσωπικοτήτων που έχουν αγαπήσει τα κοσμήματα Trinity του οίκουCartier όπως, η NicoleKidman, η DemiMoore και η MonicaBelucci.

entertainment.gr

12 comments:

valentinovissi said...

PWS THS PANE AYTA TA FOREMATA,GIA AKOMH MIA FORA RESPECT!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Apistefti! O,ti kai na foresei afti i gynaika apo blue jean skismeno mexri panakrivi toualeta einai gynaikara!

Anonymous said...

pedia simmera pira to periodiko..

pedia en9usiastika p i anna dini polla msgs mesa apo tn sinef3e afti..anna m kai mis mazi su.padakukla kai toso eftixismeni oso eise tr!!yiotavissiki

Anonymous said...

apo mytilinio

Τι είπε ο Αντώνης Πρέκας στον ΑΝΤ1; Την έκανε σκόνη την Άννα Βίσση. Και δεν είπε ψέματα. Την αποκάλεσε miss Πετράλωνα της Ευρώπης. Και το κακό για τη Βίσση είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο. Είπε ότι: "Eίναι παντελώς άγνωστη στην Ευρώπη, είναι η miss Πετράλωνα της Ευρώπης και πως ήταν πολύ εκνευριστικό το 2006 να βλέπεις ένα κρατικό φορέα να προσπαθεί να ικανοποιήσει τα καπρίτσια και το όνειρο 2 καλλιτεχνών (Βίσση - Καρβέλας) και του management τους να προσπαθήσουν να γίνουν γνωστοί στο εξωτερικό ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από miss Πετράλωνα". troktiko
Showbitch λέει: Προς...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ για την ανάρτησή μου Το comeback της Άννας Βίσση, οι "αρπαχτές" και το ζεϊμπέκικο του... Φαραώ! Εγώ δεν είπα... τίποτα για την "απόλυτη"!... Ο Πρέκας το είπε, το troktiko το δημοσίευσε και εγώ το αναδημοσιεύω...



AINTE OUST PALIO NTAVANO-PREKA

Anonymous said...

"Ρώτησε σήμερα ο Μπόμπος τη μαμά του: «Τι σχέση έχει, μαμά, η αερόβια γυμναστική με τη Eurovision;»
Η ερώτηση έφερε τη μαμά του Μπόμπου σε δύσκολη θέση και σκέφτηκε αρκετά πριν απαντήσει. Κατάλαβε πού το πήγαινε ο πανέξυπνος Μπόμπος και εν..

όψει του τελικού δεν ήθελε η απάντησή της να προκαλέσει δυσφήμιση στο εθνικό σύμβολο της Ελλάδας, και μάλιστα μια μέρα πριν από τον τελικό. Έπρεπε ν’ απαντήσει διπλωματικά ώστε ούτε ψέματα να πει στον περίεργο αλλά πανέξυπνο γιο της, το Μπόμπο, ούτε την αλήθεια να κρύψει.

«Παιδί μου, Μπόμπο», του απάντησε, «βιάζεσαι να σου δώσω την απάντηση τώρα; Δώσε μου δυο μέρες προθεσμία, και θα σου εξηγήσω. »

«Όχι, μαμά, θέλω την απάντηση τώρα» απάντησε ο Μπόμπος, χτυπώντας το δεξί του πόδι στο πάτωμα. Προσέξτε, το δεξί χτύπησε!

«Καλά, καλά, παιδί μου, θα σου απαντήσω, αλλά παρακαλώ μην το διαδώσεις στο σχολείο μήπως μεταδοθεί η άποψή μου έξω από τα σύνορα και πάθει η χώρα μας καμιά συμφορά .»

«Εντάξει μαμά, αν πρόκειται για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας, δε θα πω τίποτα.»

«Λοιπόν, αγαπητέ μου Μπόμπο, η απορία σου είναι πολύ εύλογη, και για μια ακόμη φορά με κάνεις υπερήφανη με την εξυπνάδα σου. Αναφέρεσαι φαντάζομαι στο Σάκη και στην αερόβια εκτέλεση του τραγουδιού του στη Eurovision.»

«Ναι βρε μαμά, άντε μ’ έπρηξες με τις περιστροφές σου! Έμπα στο θέμα επιτέλους!»

«Κοίταξε, παιδάκι μου, η αερόβια γυμναστική (aerobics) δεν έχει και μεγάλη σχέση με το τραγούδι, δηλαδή δεν έχει καμία σχέση! Όμως αν είσαι ο Σάκης Ρουβάς και είχες καλές επιδόσεις στη γυμναστική από μικρός, μπορείς να την υποχρεώσεις να σχετιστεί, και μάλιστα να πάρεις και τις ευλογίες του Πατριάρχη. Κανείς δε θα τολμήσει να σε σχολιάσει αρνητικά, διότι είσαι ο Ρουβάς. Κατάλαβες;»

«Τι να καταλάβω, ρε μαμά; Εσύ δε μου είχες μάθει πως η μουσική και η μελωδία βγαίνουν από το λαρύγγι; Εδώ έχουν έλθει τα πάνω κάτω και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μελωδία βγαίνει ανάμεσα από τα σκέλη. Έλεος!»

«Μπόμπο! Πολλά λες. Πήγαινε να φας τα cornflakes σου τώρα, έχουν ήδη μουλιάσει. Νομίζω πως σου απάντησα.»

«Άσε με κι εσύ με τα cornflakes! Εδώ κοντεύει να μουλιάσει το κεφάλι μου με αυτά που βλέπω και ακούω. Ήξερα ότι ο άνθρωπος έχει πολύ προοδέψει στην τεχνολογία, αλλά το να βγάζει “ήχους” μέσα από τα σκέλια του, χοροπηδώντας πάνω κάτω στη σκηνή, επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους μύες του, και ιδιαίτερα του μηρούς, κάνοντας αισθησιακές κινήσεις για να "διεγείρει" το πλήθος, δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα γινόταν αναπόσπαστο συστατικό της μουσικής.»

«Αμ εγώ τι να πω που είμαι και παλιότερη, κι έζησα σε άλλες καλύτερες εποχές που η μελωδία έβγαινε από το λαρύγγι του καλλιτέχνη και δεν απευθυνόταν στα ζωικά ένστικτα του ανθρώπου αλλά στην ίδια την ψυχή του; Για έλα στη θέση μου; Στην εποχή μας όλα έχουν εκφυλιστεί παιδί μου. Ακόμη και η μουσική… Μην το ψάχνεις και μην απογοητεύεσαι. Άλλωστε, τι τον βρίσκει τον άνθρωπο και δεν το περνάει;»

«Μαμά μη φεύγεις, δεν τελείωσα», είπε ο Μπόμπος με πεσμένη τη φωνή από την απογοήτευση. «Έχω κι άλλη μια ερώτηση: Γιατί διάλεξαν τους στίχους “This is our night” για να στείλουν στη Eurovision;»

«Έλα τώρα, που καμώνεσαι πως δεν καταλαβαίνεις! Κάτι τέτοιες ερωτήσεις κάνεις και σου έχει βγει τ’ όνομα για χαζός, ενώ δεν είσαι!»

«Πες το!», επιμένει ο Μπόμπος.

«Λοιπόν, αφού θέλεις να τ’ ακούσεις, ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο διαγωνίζεται ο εθνικός μας αερόβιος τραγουδιστής είναι αλληγορικός. Αυτή είναι η νύχτα μας! Αυτή είναι η νύχτα της Ελλάδας σε όλους τους τομείς, και η τέχνη δε θα μπορούσε ν’ αποτελέσει εξαίρεση. This is our night! Κατάλαβες;»

«Κατάλαβα, μαμά! Άλλωστε τη νύχτα αυτή σε κάθε τομέα τη ζω καθημερινά. Αλήθεια, πότε θα ξημερώσει στην Ελλάδα; Πότε τελειώνει αυτή η μακρά νύχτα;»

«Δύσκολη η απάντηση, παιδί μου Μπόμπο! Πάντως, αν πρόκειται ποτέ να δούμε το λυκαυγές, αυτό πρέπει ν’ αρχίσει από τις τέχνες, και κυρίως από τη μουσική. Δυστυχώς προς το παρόν δε βλέπω γλυκοχάραμα. Πήγαινε τώρα να φας τα cornflakes σου, και μη σκέπτεσαι πολύ. Όσο σκέπτεσαι τόσο θα μαραζώνεις…»

«Μαμά, ύστερα από αυτά που μου είπες μου κόπηκε η όρεξη. Δώσε τα μουλιασμένα cornflakes στο γάτο μου. Αμφιβάλλω αν ο γάτος έχασε την όρεξη με το τραγούδι του Σάκη μας. Ζώο είναι, τι να καταλάβει από μουσική;» "
http://seferou.blogspot.com/2009/05/eurovision.html

Share on Facebook

loucas said...

siga re min perimene i vissi na gino gnosti mesa apo tin eurovision? opos eipa kai prin..pios egine gnostos? ta terata tis fillandias? i tourkalla i sertab? i paparizou?

Leopold said...

o Prekas! Xa xa xa! Aftos anoikei stin katigoria twn TV imianthrwpwn pou proferoun to onoma "Anna Vissi" apla kai mono mipws kai gyrisei kapoios kai tous koitaksei!

Anonymous said...

Ean den ithele na ginei gnosti stin Evropi, tote giati i Anna epige stin Eurovision;
Toso stin Evropi oso kai stin Ameriki i Anna einai agnosti. Oi monoi pou tin gnorizoun einai oi Ellines tis apodimias kai kaneis allos. O logos pou enas kallitexnis emfanizetai se paromoies ekdiloseis einai na proothisei tin xora tou kai synxronos na ginei gnostos sto diethnes koino. Ola ta alla einai logia xoris noima.

Ελευθέριος Α. Μανδαλιανός said...

egw ena 8a pw...
osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria....

Anonymous said...

15η Συνάντηση Νέων Άρδας
13 Μαΐου 2009, 08:06



Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός

Στο βορειοανατολικότερο άκρο της ελληνικής γης, στο Δήμο Βύσσας, δίπλα από το χωριό Καστανιές, λίγα μέτρα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συμβολή του ποταμού Έβρου με τον παραπόταμό του Άρδα, δίνουν ραντεβού φέτος ένα από τα μεγαλύτερα θρυλικά συγκροτήματα παγκοσμίως, οι Scorpions, καθώς επίσης και μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άρδας 2009».

Το πενθήμερο από 22 Ιουλίου μέχρι 26 Iουλίου οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος τους χώρους του φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται για 15η συνεχή χρονιά, θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τους Άννα Βίσση, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Πλούταρχο, ONIRAMA κ.α.

Η διαφοροποίηση του φεστιβάλ του Άρδα σε σχέση με τις υπόλοιπες διοργανώσεις παρόμοιου χαρακτήρα έγκειται στο γεγονός ότι προσπαθεί να προσεγγίσει, στη νέα περίοδο που διανύει, επισκέπτες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Στόχος είναι να τους προσφέρει μια μουσική πανδαισία με πολλαπλές αποχρώσεις αλλά και μια ευρύτατη γκάμα παράλληλων εκδηλώσεων ώστε να καλύψει τα ενδιαφέροντα και των πιο απαιτητικών.

Όσοι επιλέξουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις «Άρδας 2009», θα μπορούν να κολυμπήσουν, να ψαρέψουν, να κάνουν κανόε – καγιάκ, να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, να παίξουν beach soccer, να συμμετάσχουν σε αγώνες motocross, endurο, trial 4x4 και σκακιστικούς αγώνες, να κάνουν ιππασία, να επισκεφθούν διάφορες εκθέσεις, να συμμετάσχουν σε ενημερωτικές συζητήσεις, να περιηγηθούν στα περίπτερα διαφόρων οικολογικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων κλπ.

Οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται σε ένα χώρο, ο οποίος είναι περιφραγμένος και διαθέτει πολύ καλή υποδομή με ειδικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι αρμονικά δεμένες με το φυσικό περιβάλλον, όπως: αναψυκτήριο, παιδικές χαρές, υπαίθριο θέατρο, κιόσκια, χώρους WC και λουτρών, μεγάλο αριθμό παροχών ρεύματος για δραστηριότητες εξοχής και μόνιμες υποδομές ηλεκτρικού και υδρευτικού δικτύου.

Στον Άρδα μπορεί να φτάσει κανείς εύκολα, με αυτοκίνητο, με μοτοσυκλέτα, με λεωφορείο, με τρένο ή με αεροπλάνο μέσω Αλεξανδρούπολης. Χρήσιμες πληροφορίες με χιλιομετρικές αποστάσεις, τηλέφωνα επικοινωνίας για δρομολόγια και χάρτης υπάρχουν στο site του Άρδα στη διεύθυνση http://www.ardas.gr/.

Πέμπτη 23 Ιουλίου



Τετάρτη 22 Ιουλίου



Βασίλης Παπακωνσταντίνου ΟNIRAMA



Παρασκευή 24 Ιουλίου



Σάββατο 25 Ιουλίου



SCORPIONS

Άννα Βίσση

Κυριακή 26 Ιουλίου



Γιάννης Πλούταρχος

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγώνες 5x5
Beach Soccer
Ποδηλασία
Αγώνες Beach volley
Δράσεις στο ποτάμι από τη Riverland
Εθελοντική αιμοδοσία
Σεμινάρια ενημέρωσης από ΜΚΟ
Επίδειξη 4x4
Σκακιστικοί αγώνες
Αγώνες moto cross
Θέατρο
Ιππικός Όμιλος
Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων
E-mail: info@ardas.gr

Anonymous said...

ΑΡΧΙΚΗ WEB TV ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ MEDIA SPORTS ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

LIFESTYLE ΑUΤΟ-ΜΟΤΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΡΑΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ GAMES ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ZOUGLAPRESS ΤΑΡΖ@Ν TOP STORY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ







Η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο;
11 Μαΐου 2009, 18:29

Νάντια Χαλαμανδάρη


Πρόταση να ερμηνεύσει στο Ηρώδειο τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγαλύτεροι συνθέτες της χώρας μας είχε η Άννα Βίσση, όπως αποκάλυψε η ίδια χθες το βράδυ, όταν έκλεισε την Ελληνική εβδομάδα μουσικής.

Θα έχουμε την ευκαιρία, λοιπόν, να την ακούσουμε να τραγουδάει Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και όλους όσους έχουν γράψει ιστορία με τις συνθέσεις τους; Μακάρι.

Η ίδια η Άννα, πάντως, δίσταζε στην αρχή να αποκαλύψει την είδηση, μην τυχόν και εκτεθεί σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί.

Η άλλη δήλωση της Άννας όμως, στην οποία θα θέλαμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση, είναι ότι έχει βαρεθεί να βλέπει celebrities που ξαφνικά αρχίζουν να κρύβονται και ενοχλούνται από τον κόσμο ή τους δημοσιογράφους που τους πλησιάζουν για να τους δουν ή να τους μιλήσουν. «Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ ότι σε αυτόν τον κόσμο τα χρωστάω όλα», διαφοροποιήθηκε η Άννα.

Ένα «μάθημα», λοιπόν, για όσους Έλληνες καλλιτέχνες έχουν αρχίσει να τη «ψωνίζουν» και να υιοθετούν αυτή τη συμπεριφορά. Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι, χωρίς τη στήριξη αυτών των ανθρώπων, τη μία μέρα είναι, την άλλη… δεν είναι.

Anonymous said...

ENTAKSEI AFOU DEN THELEIS NA PSYFISOUME TIN MALEA THA PSYFISOUME OLOI TIN VANDI. FILOS EISAI KAI THA PSYFISOUME OTI THELEIS.