Monday, May 11, 2009

Αννα Βισση - The Forbidden Live Show at FUZZ CLUB, 10/05/2009 - videos

Μας αποκάλυψε ότι 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα δώσει δύο συναυλίες στο Ηρώδειο με τίτλο "Η Άννα ερμηνεύει μεγάλους συνθέτες", όπου έχει επιλέξει η ίδια τα αγαπημένα της κομμάτια που θα παρουσιάσει ζωντανά, ενώ νωρίτερα, στις 29/6 δίνει την πρώτη μεγάλη της συναυλία στο στάδιο του Εθνικού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Την Άννα Βίσση μετά την συναυλία της στο Fuzz, πήγε με τους συνεργάτες της για φαγητό στο Mamaca's. Εκεί ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς με την Νταίζη Μανιατοπούλου και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.









46 comments:

music-bug.blogspot said...

Ή αλλιώς, λατρεμένο το απαγορευμένο, ζωντανά!:-)

To post που ακολουθεί είναι αυστηρώς απαγορευμένο προς ανάγνωση από άτομα που δεν γουστάρουν την Άννα, οι υπόλοιποι, just keep reading άφοβα:-)
Πριν λίγο γύρισα από την πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση έπειτα από περίπου 3 χρόνια αποχής από τα live δρώμενα. Είχα λοιπόν τη χαρά να βρεθώ στην ειδική συναυλία που έδωσε η Άννα σήμερα στο Fuzz Club, με αφορμή την "Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής" από το MAD και τον Sfera. Τη συναυλία ξεκίνησαν οι Vegas, που αποτελείται από έναν έγχρωμο rapper και μια κοπελιά τη Μελίνα, και τραγούδησαν το "Της μάνας σου", το οποίο ταίριαζε γάντι στη γιορτή της μητέρας, για να πάρει τη σκυτάλη ο συμπαθέστατος και πολύ καλός Stereo Mike.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συνέλθει ακόμη, μιας κι όποτε την βλέπω την Άννα live, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά και ποικίλλα συναισθήματα, αλλά οκ θα προσπαθήσω να χαλαρώσω (μόλις ήπια 1 λίτρο νερό κι έφαγα μισό τσουρέκι) για να σας παρουσιάσω τα highlights της βραδιάς αυτής!

***Τα φώτα σβήνουν, τα video wall δείχνουν photos και videos της Άννας. Ένα έντονο φως τρεμοσβήνει μέχρι να φτάσει στην απόλυτη του λάμψη, ενώ στο άσπρο σεντόνι που'χει καλύψει την σκηνή, φαίνεται η σιλουέτα της Άννας κι ο κόσμος παραληρεί. Ακούγονται χτυποκάρδια, και ξαφνικά, μετά από μια έντονη λάμψη φωτός, εξαφανίζεται το σεντόνι κι εμφανίζεται η Άννα τραγουδώντας το "Απαγορευμένο" με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία.

***Η Άννα ερμήνευσε συνολικά 9 κομμάτια από το νέο της album, "Απαγορευμένο", "Στη πυρά", "Ένα λεπτό", "Ρίσκο" (το οποίο το αφιέρωσε στους fans), "Κόντρα", "Το παρελθόν μου", "Ανακωχή" (το οποίο μας είπε ότι είναι το αγαπημένο της τραγούδι από το cd), "Αλήτισσα ψυχή" και το αγαπημένο μου "Από μακριά κι αγαπημένοι".

***Μας αποκάλυψε ότι 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα δώσει δύο συναυλίες στο Ηρώδειο με τίτλο "Η Άννα ερμηνεύει μεγάλους συνθέτες", όπου έχει επιλέξει η ίδια τα αγαπημένα της κομμάτια που θα παρουσιάσει ζωντανά, ενώ νωρίτερα, στις 29/6 δίνει την πρώτη μεγάλη της συναυλία στο στάδιο του Εθνικού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

***Εκτός από τα νέα της τραγούδια ερμήνευσε και classics όπως "Τρένο", "Είσαι", "Ψυχεδέλεια", "Λόγια και σιωπές", "Nylon", "Δώδεκα" και "Αγάπη υπερβολική".

***Στο "Nylon" τραγούδησε χαρακτηριστικά σε κάποια φάση "Όμως όλοι ζούμε σ'έναν κόσμο που όλα είναι σκατά":-)

H Άννα τελικά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα, αυθόρμητη, δυναμική, προσγειωμένη, δοτική, star, χαβαλές, τρελή, rock, παιδί, και φυσικά φωνάρα! Τραγούδησε για 1 ώρα και κάτι και πραγματικά όπως σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση τα έδωσε όλα και έδειξε να το ευχαριστιέται πλήρως όπως κι όλοι εμείς φυσικά, μιας και η γυναίκα έχει φοβερή μεταδοτικότητα και θετική ενέργεια!

klv said...

Aννουλα σε αγαπαμε!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

epitelous! bravo!!! ke mia kanoniki piotiki megaloprepis emfanisi me kalitexniki aksia opos aksizi sti vissi! etsi pragmata ine kenotomia. emfanisi sto IRODIO! ante ke me to kalo ke sto megaro. ftani efkoles ke gri gores emfanisis sto podi ke na htipiete ke na ksehna ta logia. irthe i ora gia well planned emfanisis me skinothesia ktl. na pi tragudia oxi sukse ke efkola.

Nick said...

taraxi.

afto tha pi epistrofi :P

ta kalitera ERXONTE

Anonymous said...

Αννούλα μου όμορφη! Τι να πω ρε παιδιά...Είναι λίγο ό,τι και να πω.Ηταν τέλεια.Δυστυχώς δεν βρήκα πρόσκληση να έρθω και το είδα μόλις τώρα στο site.Hταν τέλεια.Ανυπομονώ για το Ηρώδειο.Ελπίζω να βρούμε εισιτήριο!Αννα είσαι απίστευτη γυναίκα! Σ'αγαπάω πολύ!

ΚΩΣΤΑΣ.. said...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΕΧΘΕΣ.
ΑΝΝΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ...

loucas said...

epitelous..emfaniseis sto irodeio..elpizo na kanei kai kati paromoio sti kipro..sto omorfo kourio theatro ti lemeso..(arxaio kai afto)

Anonymous said...

@ Κώστας: Μα δεν υπάρχει λόγος να ειπωθεί κάτι κακό! Σε αυτή την εμφάνιση η Άννα ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές της. Ήταν, πράγματι, φωνάρα!!! Έτσι όπως την ξέρουμε! Επιτέλους, επέστρεψε, στη φυσική της θέση... την ΚΟΡΥΦΗ!!

Anonymous said...

den mas noiazei ti leei i etairia k poso tis poulise to apagorevmeno!ama itan etsi tha akougame mono oti ginetai platina!makari na sinexisei sto idio stil i anna.alla kai laiko na einai to programa sto arena pali thea tha nai i annoula mas.to apagorevmeno sto live itan super btw!!

Anonymous said...

Xwris nees laikes epityxies min perimenete na deite tin Anna sto Athinwn Arena. Osoi lene oti oi isxnes pwliseis tou Apogorevmenou kai to ti thelei i SONY den metrane einai anideoi. Xwris nea laika soukse i Vissi den exei mellon. Den xwraei amfivolia oti se ligous mines tha yparksei ena neo laiko CD kai i synergasia tis Annas me ena allo laiko tragoudisti einai sxedon sigouri.

Anonymous said...

TERMA OI AMERIKANIKES SAXLAMARES KAI TO NEO AMERIKANIKO CD POU AP'OTI FAINETAI DEN PROKEITAI NA KYKLOFORISEI POTE. ANNA KANE ENA KALO ELLINIKO LAIKO DISKO, TRAGOUDISE ME TON ANTONI REMO KAI THA GINONTAI OURES EKSO APO TO ATHINON ARENA.

Leopold said...

ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ womenonly ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ψ Ε Μ Α Τ Α ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ!
ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ! BLOGGERS ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 1004 ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ!

Anonymous said...

To Womenonly.gr einai ena apo ta sites pou oi anthropoi tis Vissi xrisimopoioun gia diaroes opotan den tha viazomoun na tous aporipso toso efkola.

Anonymous said...

RE PAIDIA TI LEME TWRA; SYNAVLIA STO LONDINO, PERIODEIA ANA TIN ELLADA, IRODIO TON SEPTEMVRI, NEOS LAIKOS DISKOS, PROGRAMMA STO ATHINWN ARENA TON OKTOVRI KAI DEN SYMMAZEVETAI. SAN LIGO POLLA DEN AKOUGONTAI OLA AFTA;

Anonymous said...

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_7703.html

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_7923.html

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_1546.html


http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_1249.html


http://www.yupi.gr/gossip/c9650/Άnna_Bissh.html

ola auta stin anna anaferrontai...mpeite..

Anonymous said...

http://battles.gr.msn.com/Entertainment/StarsBattles.aspx?cateId=1663

psifiste ti pio sexy ellinida

Anonymous said...

Μια βραδιά με πολύ θετική ενέργεια ολοκληρώθηκε στο Fuzz και η Άννα Βίσση έλαμψε ακόμα μια φορά μπροστά στο κοινό.

Με RʼnʼB ρυθμούς και τους δυναμικούς Vegas ξεκίνησε το party για την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής ενώ λίγο αργότερα το μικρόφωνο παρέλαβε ένας από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της ελληνικης hip hop, o Stereo Mike!

Και μετά από ένα δυνατό warm up, η σκηνή πλημμύρισε με κόκκινο φως και η Άννα εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ, με το κοινό πραγματικά να την αποθεώνει!

Με παλιά και νέα τραγούδια η Άννα Βίσση διασκέδασε και ενθουσίασε το κοινό, ενώ ανακοινώσε ότι ετοιμάζει συναυλία στα τέλη Ιουνίου, αλλά και μια διπλή εμφάνιση έκπληξη στο Ηρώδειο, ερμηνεύοντας τους καλύτερους έλληνες συνθέτες, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.



Με την "Κόντρα", η Άννα "ταξίδεψε" τον κόσμο που βρέθηκε στη συναυλία, ενώ μετά από λίγο χορέψαμε όλοι "Στην Πυρά" της λατρεμένης τραγουδίστριας!





Tο MAD TV, το Ράδιο Sfera 102.2 και η Amstel γιόρτασαν και φέτος μαζί σας, την ελληνική μουσική με το πιο εντυπωσιακό φινάλε της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής!

Τη μοναδική Άννα Βίσση!

Anonymous said...

«Hummel by Anna Vissi»!!!
Της Φωτεινής Ναουμίδη
Στη showbiz υπάρχει μια μεγάλη λίστα γυναικών, οι οποίες αν και καμία σχέση δεν έχουν με τις πασαρέλες και τα ντεφιλέ, το όνομά τους υπογράφει collections πολλών και διάσημων εταιρειών ρούχων. Στην λίστα αυτή λοιπόν, έρχεται τώρα να προστεθεί και το όνομα της αγαπημένης Άννας Βίσση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία hummel δημιουργεί μια νέα σειρά ενδυμάτων με την υπογραφή “hummel by Anna Vissi”, που θα αποτελεί την πρώτη προσωπική της συλλογή. Η hummel στο πλαίσιο αυτό, ξεκινάει μια σειρά προγραμματισμένων ενεργειών σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας την Ελληνίδα τραγουδίστρια ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την χώρα μας.

Εξ’ αυτού ορμώμενοι, οι παράγοντες της εταιρείες διοργάνωσαν ένα μοναδικό event, το οποίο αποτέλεσε και την σφραγίδα της παραπάνω συνεργασίας. Το interactive party της hummel, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο loft της στην Πειραιώς. Εκεί, το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της εταιρείας και οι Έλληνες μέτοχοι προκειμένου να υποδεχτούν την Άννα Βίσση και να ολοκληρώσουν με τον τρόπο αυτό το «κλείσιμο» της συνεργασίας τους.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι από το χώρο του modeling, των ΜΜΕ, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, της showbiz και πολλοί ακόμη φίλοι και συνεργάτες, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτοποριακό εναλλακτικό fashion-show και να απολαύσουν μουσικές από διάσημους djs.

Φυσικά το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Άννα Βίσση, η οποία απ’ ό, τι φαίνεται έχει αμείωτη διάθεση για καινούρια πράγματα και ενεργοποιείται σε έναν χώρο που δεν την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Η σχέση της με την μόδα πάντως, εδώ και πολλά χρόνια είναι άψογη, καθώς οι εμφανίσεις της πάντα έχουν κάτι να ‘διδάξουν’ και τραβούν τα βλέμματα. Πόσο μάλλον τώρα που κουβαλάει και τον αέρα του εξωτερικού.

Το καλοκαίρι η Άννα θα ξεκινήσει ένα κύκλο συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αφετηρία το Λονδίνο στις 23 Μαΐου. Οι συναυλίες αυτές θα αποτελούν ένα μοναδικό και ξεχωριστό show με την τελευταία τεχνολογία εικόνας και ήχου, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τα συνηθισμένα. Η μακρόχρονη αποχή της απόλυτης Ελληνίδας σταρ από τις πίστες, έχει κάνει το κοινό της ακόμα πιο ανυπόμονο και την ίδια πιο ανανεωμένη και φρέσκια από ποτέ.

Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το νέο της άλμπουμ, αλλά και τις πιο αγαπημένες ερμηνείες της. Αφετηρία λοιπόν, το Royal Festival Hall του Λονδίνου και μετά περιοδείες στα Βαλκάνια και σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Αναμένουμε εναγωνίως…

Anonymous said...

http://www.kolonaki-press.com/hummelbyannavissi.html

Anonymous said...

Η Βίσση στο πλευρό του Παναθηναϊκού
Κυριακή, 10 Μάϊος 2009
Στην ομάδα της… καρδιάς της βρέθηκε η Άννα Βίσση το Σάββατο (9/5), καθώς η τραγουδίστρια εθεάθη στις εξέδρες στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου να υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα μπάσκετ με τον Άρη.




Φαίνεται πως οι αγαπημένες συνήθειες δεν ξεχνιούνται ακόμα και αν κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, όπως για την Άννα Βίσση. Στο παρελθόν, η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε παραβρεθεί πολλές φορές στις εξέδρες γηπέδων να υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού με συντροφιά τον πρώην άντρα και συνεργάτη της, Νίκο Καρβέλα. Ντυμένη αθλητικά, με ζακέτα και καπέλο στα χρώματα του αγαπημένου της συλλόγου, παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-Άρης για την ημιτελική φάση των play off, στον οποίο οι «πράσινοι» νίκησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 84-80.
Όσον αφορά τα προσωπικά της τραγουδίστριας, πριν από λίγες μέρες γύρισε από πολύμηνη παραμονή της στο εξωτερικό για να μείνει στην Ελλάδα και μάλιστα δήλωσε πως είναι αρκετά συγκινημένη από την επιστροφή της. Η σχέση της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο μπορεί να ανήκει επίσημα στο παρελθόν, όμως, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και πρόσφατα ο πρώην σύντροφός της τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πως θα τη στηρίζει για πάντα.
Στα επαγγελματικά της, ήδη κυκλοφορεί το video clip του τραγουδιού «Στην πυρά» και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της το Φθινόπωρο στο «Αθηνών Αρένα» έπειτα από τριετή απουσία από τις νυχτερινές πίστες.

cosmo.gr



Βαθμολογήθηκε με 4.81 από 5 άτομα [?]


Οι αναγνώστες μας προτίμησαν επίσης
ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΑΚΗΗΗ
Η γιορτή της μητέρας....

Anonymous said...

KAMIA SXESI TA PERI LAIKOU DISKOU. O EPOMENOS DISKOS, OTAN ERTHEI, PITHANWS SE ENAMISI-DYO XRONIA, THA EINAI S' AFTA TA AKOUSMATA PERIPOU, OPWS TO APAGOREVMENO! OSOI THELOUN LAIKA NA PAN STI THEODORIDOU! DROMO APO EDW!

Anonymous said...

TO THEMA DEN EINAI TO TI THELOUN ORISMENOI EDO MESA POU AGAPOUN TA LAIKA, TO THEMA EINAI TO TI THELEI I ANNA. KI AFTO POU I ANNA THELEI EINAI NA KANEI EPITYXIA. GIATI TO THEOREITE TOSO ADYNATO NA KANEI ENA LAIKO DISKO KSANA; DEN MILAME GIA LAIKO DISKO EPIPEDOU GONIDI KAI KARRA, ALLA GIA ENA AKSIOPREPES ALBUM ME ORISMENES GERES LAIKES EPITYXIES POU THA ANOIKSOUN TON KYKLO TON FANS TIS ANNAS KAI THA EKSASFALISOUN TIN EPITYXIA TIS TON EPOMENO XEIMONA STON XORO POU THA TRAGOUDAEI.

Anonymous said...

Προς απαντηση στην αναρτηση:"Η Βίσση αντέγραψε την είσοδο της Βανδή;" παραθετω την εναρξη της Αννας Βισση στον Βοτανικο το 2005 με το τραγουδι Nylon:
Τη θεαματικη εισοδο της Αννας Βισση αντεγραψε η Δεσποινα Βανδη στα MVA 2006. Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους."

Anonymous said...

Feu tis malakias!

Anonymous said...

ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΝΝΓΚΛ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ''ΑΛΥΤΙΣΣΑΣ ΨΥΧΗΣ''!ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!

Anonymous said...

Μια βραδιά με πολύ θετική ενέργεια ολοκληρώθηκε στο Fuzz και η Άννα Βίσση έλαμψε ακόμα μια φορά μπροστά στο κοινό.

Με RʼnʼB ρυθμούς και τους δυναμικούς Vegas ξεκίνησε το party για την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής ενώ λίγο αργότερα το μικρόφωνο παρέλαβε ένας από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της ελληνικης hip hop, o Stereo Mike!

Και μετά από ένα δυνατό warm up, η σκηνή πλημμύρισε με κόκκινο φως και η Άννα εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ, με το κοινό πραγματικά να την αποθεώνει!

Με παλιά και νέα τραγούδια η Άννα Βίσση διασκέδασε και ενθουσίασε το κοινό, ενώ ανακοινώσε ότι ετοιμάζει συναυλία στα τέλη Ιουνίου, αλλά και μια διπλή εμφάνιση έκπληξη στο Ηρώδειο, ερμηνεύοντας τους καλύτερους έλληνες συνθέτες, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Anonymous said...

MPRABO RE ANNA TETOIES EMFANISEIS NA KANEIS EINAI LIGI BARU TO PROGRAMMA DEN 8A8ELA MEXRI TO SEMPTEMBRIO NA KOURASEIS THN FONH SOU GIATI STO HRODEIO PREPEI NA KLEISOUN POLLA STOMATA KAI AUTO POU 8A8ELA EINA NA MHN EINAI POLU KOURASTIKH H PERIODEIA KAI META KAPAKI H SYNAULIA STO HRODEIO

Anonymous said...

i anna exi antoxes polles. kathimerina na tragouda gia ena xrono ke na lei tragoudia pou ta goustari den kourazete

Anonymous said...

Μέρες που είναι ας κάνουμε μερικές προβλέψεις...
Δωρεάν καλέ δεν θα σας χρεώσω.
Ποιος θα πάει τα επόμενα 10 χρόνια στην Eurovision ?
Θα σας πω εγώ
Το είδα στο φλιτζάνι

1. Καλομοίρα.
Γιατί στην Ελλάδα όποιος βγαίνει τρίτος πάει ξανά για να σηκώσει την κούπα της νίκης.

2. Δέσποινα Βανδή
Μα η Βίσση έχει πάει 3 φορές για την Ελλάδα και 5 για την Κύπρο..
Δεν λέει να την ξαναστείλουν.
Ας πάει κάποια που της μοιάζει ..

3.Χατζηγιάννης
Είναι από πίσω ο ΟΤΕ conex και μάλλον θα τον ψήσουν.

4. Πέγκυ Ζήνα
Γιατί και η κουμπάρα του Ψιψινάκη θέλει την διεθνή καριέρα.

5. Νίνο
Γιατί μετά το Ρουβά και ελλείψει Ρουβά ποιος να πάει? Ο Σαρμπέλ δεν τους έκατσε.

Anonymous said...

Η μια και μοναδική Άννα Βίσση μας χάρισε μετά από 4 ολόκληρα χρόνια , ένα live που πραγματικά θα μείνει αξέχαστο! Η ίδια έδειχνε να το διασκεδάζει το ίδιο με τον κόσμο κάτω , αφού είχε τόσα χρόνια να νιώσει αυτή την αίσθηση!
Τώρα όπως η ίδια δήλωσε την περιμένει το Ηρώδειο , αφού άλλωστε είναι η μόνη τραγουδίστρια που ενώ τραγουδάει Pop λαϊκό , μπορεί να υποστηρίξει και άλλα είδη μουσικής!

Anonymous said...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ Η ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.
ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΝΑ CD, Η ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΤΗ, ΤΟ ΜΟΥΚΙΔΗ, ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ...

Anonymous said...

...aksioprepes laiko album...oxi epipedou karra(!)...geres laikes epityxies...eleos pia!stin pyra!!

Anonymous said...

Ean omws i Anna telika kanei ton laiko disko, oloi eseis twra pou ton thewreitai anaksio logou kai gelate me tin idea, oloi eseis tha eiste prwtoi ekeinoi pou tha ton dexteite kai tha vreite dekades dikaiologies giati eprepe na ginei kai gia to poso anagkaios tha einai gia tin kariera tis Annas.

Anonymous said...

Fili i Fili, adika ksodeveis ta logia sou. Edo mesa oti ki an kanei i Vissi einai kalos kamomeno. Kai to Ena Nero Kyra Vaggelio na pei se rap version pali oraio tha to vroun oi bloggers.

Anonymous said...

Ennoeitai pws o,ti kanei i Anna einai t e l e i a kamwmeno kai oxi apla kalws! i Vissi einai i apolyti kallitexnis kai oxi mia prwtovgalti, filodoksi paidiski! Valte to kala sto myalo sas! Kratiste ti "sofia" kai tis symvoules gi allou.
O,ti kanei i Vissi to kanei gia sygkekrimeno logo i logous panta. Akoma kai "lathi" pou ekane itan toso glyka kai omorfa pou mas aresan.
Opote mi stenaxwriesai. Kai tin Itia kai to ena nero na pei, ontws tha yparxei logos pou tha to kanei kai tha to xaroume kiolas! Ante geia!

loucas said...

oso kairo erege laika legate..pote tha allaksei stil i vissi..tora pou ekane mia allagoula... oloi trogeste pote tha vgalei laika.. katalavete to..stin anna den aresei na lei mono laika.. apla ta elege ekseteias tis karieras pou dialekse na kanei...kai kala ekane...kai sto kato kato to apagoreveno exei panemorfa laika komatia mesa... alla pou na katalavete eseis...nia nia

Anonymous said...

kal re!!ti malakies eine aftes!!axaristoi iste!!i anna apo sa ida edo itan opos pantya 9ea!!kai vevea fonara!!edo su lene gia irodio kai 9 arni9i enas papa9eoxaris na sinergasti me tn apoliti??eleos..oti kai na pi i anna telia ta lei ti trogeste??oti kani lete to anti9eto sava eiste??yiotavissiki!!

Anonymous said...

http://www.freegossip.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=341:2009-05-09-18-44-35&catid=34:freegossip-blog&Itemid=78

Anonymous said...

Yiota, Yiota, Yiota, esy pou eisai i megalyteri fan tis Annas tha prepei na to ksereis oti edo mesa yparxoun diaforon eidon Vissikoi fans. Paradeigmatos xarin, enas filos simera poly sosta anarotithike giati i Anna den tragoudaei tin Itia. Nomizo oti exei apolyto dikio. Tha itan katapliktiki, ki an to kanei pote tha kserei gia pio logo to kanei. Prokeitai gia ena tragoudi agno, voukoliko kai pano ap'ola patriotiko. Fantazesai tin Annoula mas sto Irodeio na to leei me tin Akropoli apo pano tis fotismeni; Kai pou to skeptomai anatrixiazo.

Anonymous said...

Mipos gnorizete to pote tha kykloforisoun ta eisitiria gia to Irodeio; Den exo paei pote mou ekei, tora omos pou tha tragoudisei i Annoula mas tha pao. Proti tha statho stin oura giati panta mou aresei na exo kali thesi. Lete na pei Xatzidaki, Theodoraki, Xarhako, Loizo kai Markopoulo; Emena mou aresei ki o Akis Panou para poly. Tha skisei i Annoula mas efetos na to deite.

Anonymous said...

aporo meta tin dilosi tis annas oti tha vgi i alitisa psihi prin tin arena pos katheste ke lete tetia psemata oti tha kikloforisi cd single.....eleos re ti nomizete oti kanete??an itan na kikloforisi single den tha evgaze to vc gia tin alitis psihi ala isos kapio apo ta kenuria songs...
afiste tis psefties sas epitelus...ke stin teliki an pistewete oti ehete dikio as mas exigisete ke pos to xerete..ke ego boro na po oti eho idi to xeno album...

Anonymous said...

http://show-bitch.blogspot.com/2009/05/star.html

Anonymous said...

Mipws kserei kaneis pote akrivws kykloforei to CD tis Lias Vissi?

Anonymous said...

Min dinete simasia se osa grafontai edo mesa. Einai stin pleionotita tous fantasioseis kai oneira ton fans oi opoioi prospathoun na kanoun tous pothous tous pragmatikotita. To xeirotero einai o Anonymos X o opoios me poly sovaro kai varygdoupo tropo anakoinonei diskous, emfaniseis, afikseis ki anaxoriseis tis Annas pou den exoun kammia sxesi me tin pragmatikotita.

Tasoula_Cy said...

Nomizwoti oti kai na leme,to"Apgorevmeno"san cd den exei kanei akoma ton kyklo tou-exei polles eityxies akoma na dwsei,min to rixnoume stin"Pyra"!An h Anna apofasisei-pragma pou einai dyskolo-na tragoudisei laika-doxa tw Thew-osa onomata synthetwn kai Stixourgwn exoun akoustei-makari na tis edinan tragoudia!!!
As xaroume pou exoume kai pali tin Anna konta mas-to kalokairi provlepetai kafto kai akrws vissiko-me to tour tis Annas stin Ellada kai tis emfaniseis sto Hrwdeio,kai oso gia ta ypoloipa afiste tous allous na lene-min asxoleiste!!!

Anonymous said...

H LIA VISSI FILE POU RWTAS, KYKLOFOREI TELI MAIOY! TO CD THA LEGETAI APOUSIA KAI THA EXEI KAI 2 EPANEKTELESEIS TIS GNWSTIS OMWNYMIS EPITYXIAS.
TO CD THA EINAI ONTWS POLY KSEXWRISTO KAI BLOGGERS PLEASE NA AFIERWSETE LIGO XWRO STO SITE SAS KAI S' AFTO MOLIS KYKLOFORISEI!

TO AIMA NERO DE GINETAI... :)