Saturday, February 27, 2010

Η κατάθεση ψυχής της Λίας Βίσση - Με την Ελίτα

Καλεσμένη στην εκπομπή Με την Ελίτα ήταν η Λία Βίσση σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής μιλώντας για την Άννα Βίσση και για τα δυό της παιδιά Ζανίνα και Νικόλα. «Είναι η πρώτη φορά που μίλησα τόσο ανοιχτά.

Για το πόσο συχνά συναντιέται με την Άννα και την Νίκη «Δεν βρίσκομαι όσο συχνά θα ήθελα με της αδερφές μου Νίκη και Άννα. Έχουμε χαθεί. Συναντιόμαστε μόνο όταν συντρέχει λόγος υγείας της μαμάς ή του μπαμπά μας. Μαθαίνουμε η μία τα νέα της άλλης από την μαμά μας που ξέρει τα πάντα.

Για την Άννα Βίσση «Ουδέποτε ένιωσα ανταγωνιστική με την Άννα. Επέλεξα να μείνω πιστή στην κλασσική μουσική…Η Άννα μας έπαιρνε πάντοτε όλα μας τα ρούχα ένα συνήθειο που έχει μέχρι σήμερα να είναι κοκέτα»

Για την σύγκριση του δικού της χωρισμού με αυτόν της Άννας και του Νίκου Καρβέλα «Ο χωρισμός της Άννας με τον Καρβέλα ήταν ανώδυνος και αμοιβαίος και πήρε πολύ καιρό να γίνει . Στην δική μου περίπτωση έφυγα εγώ»

showbiz.com.cy

7 comments:

Anonymous said...

http://www.simakampana.gr/0037201
make a good and vote for it!!!

Anonymous said...

Yperoxi i Lia!

Anonymous said...

H Lia Vissi einai yperoxos evesthitos anthropos, elpizo tora me ta Live show tis @Kyttaro-Athina 01/03-15/03 kai @Red-Lefkosia mazi me ton Yianni Savvidaki, Strato Tzortzoglou, Aferfoi Myroladaki, na tin ypostiriksei to Koino kai ta Media kai na kerdisei autopepithisi. H Lia Vissi tha einai kai Kritis sto mousiko show "Performance" apo to RIK TV stin Kypro

Anonymous said...

pou mporooume na doume ayth th synenteyksh?

Anonymous said...

http://totefteri.blogspot.com/2010/03/blog-post_7028.html

oli isinentefksi edo

GOLD said...

nea anna tha exoyme pote;

Anonymous said...

"Εδώ και κάμποση ώρα καίγεται το Sclub που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς!"