Thursday, February 25, 2010

Γιώργος Ντάβλας - Γιόρτασε με τη σύζυγό του στη Βίσση



Βάνα Μπάρμπα, Ναταλίας Δραγούμη
Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Γιώργος Ντάβλας στην Άννα Βίση.

Ο Mr. PR πήρε τη σύζυγό του και πρόσφατα μητέρα του παιδιού του, Έλενα Μητσοπούλου, και μερικούς επώνυμους φίλους του και πήγε πρώτο τραπέζι - πίστα στο «Αθηνών Αρένα»!

Η Άννα του ευχήθηκε, ο προβολέας έπεσε πάνω στο ζευγάρι και η τούρτα σοκολάτα με τα δυο κεράκια έφτασε στον εορτάζοντα δια χειρός... Βίσση!

Οι θαμώνες χειροκρότησαν, όλο το τραπέζι διασκέδασε μέχρι το πρωί, ενώ η τραγουδίστρια έκανε τις αφιερώσεις της σε έναν έναν ξεχωριστά!

More in panoramapress.gr

4 comments:

Anonymous said...

o apolytos xamos sto arena kathe vradi pou efanizete i Anna.

Atyxia. said...

Και πάνω που όλα έδειχναν ότι τα πράγματα για τη Δέσποινα Βανδή είχαν μπει σε μια σειρά, μια ακόμα συνεργασία για εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής "ναυάγησε". Η τραγουδίστρια έγινε πάλι θεατής στο ίδιο έργο, σε αυτό που είχε «παιχτεί» για εκείνη στην αρχή της χειμερινής σεζόν, όταν τα σχέδιά της για live εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας γκρεμίζονταν το ένα μετά το άλλο. Και μπορεί η τραγουδίστρια μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη (οι οποίες μάλιστα πήραν και παράταση) να πίστεψε ότι η περίοδος αβεβαιότητας τελείωσε, η ακύρωση όμως όχι μιας, αλλά δυο προτάσεων που συζητούσε τελευταία, άλλαξαν τα δεδομένα της. Η τραγουδίστρια, μετά τη συμπρωτεύουσα, ετοιμαζόταν να κάνει ένα δυνατό come back στις Αθηναϊκές πίστες και συγκεκριμένα στο “Θάλασσα Live”. Μάλιστα, σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα, το πρόγραμμα θα ξεκινούσε μετά το Πάσχα (αφού η Βίσση δεν εμφανίζεται στην Αθήνα μετά το Πάσχα αλλά Θεσσαλονίκη), οπότε και ξεκινούν σιγά σιγά τα θερινά σχήματα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η συνεργασία της με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, έληξε πριν ακόμα ξεκινήσει. Η Δέσποινα Βανδή όμως πριν ξεκινήσει συζητήσεις για το «Θάλασσα» βρισκόταν σε συζητήσεις για να ξεκινήσει εμφανίσεις στα «Αστέρια». Όπως ακούσαμε όμως, οι οικονομικές απαιτήσεις που είχε η τραγουδίστρια από το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν ιδιαίτερα υψηλές, γεγονός που έκανε τους υπεύθυνους των «Αστεριών» να αναθεωρήσουν αυτή τη συνεργασία. Έτσι, τώρα η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται για ακόμα μια φορά μέσα στη χρονιά σε αναζήτηση επαγγελματικής «στέγης» για την καλοκαιρινή σεζόν.

mahler76 said...

Η Μενεγάκη πότε θα γιορτάσει τον χωρισμό της στην Απόλυτη?

Anonymous said...

ton exi giortasi idi... apla tote den ixe akousti akoma o xorismos...