Sunday, February 7, 2010

Αννα Βισση - Interview @ Life Style (ALTER) 06/02/2010

Anna Vissi Interview @ Life Style (ALTER) 06/02/2010




Η Ελληνίδα σταρ μίλησε στην εκπομπή "LifeStyle" για τους έρωτες που έχουν σημαδέψει -ή όχι- τη ζωή της και τον Νίκο Καρβέλα. Η Άννα, ακόμη, αναφέρθηκε στους δύο φίλους της που έχασε μέσα στο 2009, τον Γκρεγκ Λαντάνι και τον Άντη Χατζηκωστή.

Για το ερωτικό της παρελθόν: «Το παρελθόν μου αποδεικνύει ότι έχω ερωτευτεί παράφορα και πολλές φορές χωρίς λόγο. Δηλαδή αν με ρωτήσεις γιατί ερωτεύτηκα παράφορα δεν μπορώ να το εξηγήσω λογικά. Αυτό είναι το ωραίο του έρωτα, ότι έρχεται σε βαράει και λες μετά από χρόνια, "εγώ ήμουν ερωτευμένη με αυτό τον κύριο;". Δεν το λέω υποτιμητικά απλά δεν θα μου πήγαινε τώρα, δεν θα τον ερωτευόμουν ξανά. Το έχω πει αυτό, πολλές φορές. Στον έρωτα έχω αφήσει να με εκμεταλλευτούν από αφέλεια. Την ώρα που συνέβαινε το ήξερα, δεν είμαι χαζή, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς να το ελέγξεις, αφήνεις κάτι να σε παρασύρει. Μπορεί και να το θέλεις. Είναι και μαζοχιστικός ο έρωτας πιστεύω».

Έχει βιώσει τον λεγόμενο «απόλυτο έρωτα»; «Ο απόλυτος έρωτας είναι να τρελαίνεσαι με τον άλλον απλά όπως τον βλέπεις και όσο τον γνωρίζεις τον ερωτεύεσαι ακόμα περισσότερο. Αυτό για μένα μετράει, περισσότερο έχει να κάνει με το πνεύμα. Έχω ερωτευτεί απόλυτα δυο φορές».

Πως ήταν τα χρόνια που απήχε από τα μουσικά δρώμενα; «Οι 3-4 χρονιές που πέρασαν, με τη δημοσιότητα της Eurovision που δεν μου άρεσε, μετά κάποια προσωπικά που με πικράνανε, μετά όλο αυτό με το σπίτι και τη δίκη που όλα μαζί έφτιαξαν μια φάση που έπρεπε να την περάσω».

Για τον θάνατο του Γκρεγκ Λαντάνι και του Άντη Χατζηκωστή: «Είναι σαν να μην έχουν φύγει. Απλά είχαμε και με τους δύο αναπτύξει μια φιλία γιατί και οι δυο άξιζαν, και οι δυο με αγαπούσαν, και οι δυο είδαν πέρα από την "Άννα Βίσση". Ειδικά ο Άντης Χατζηκωστής ο οποίος ήταν ένας φίλος μου χρόνων. Μας συνέδεαν πολλά με τον Άντη και αυτό που θυμάμαι και θα θυμάμαι για πάντα είναι η αλήθεια του ακόμη και αν οι άλλοι έλεγαν ότι αυτό που έκανα, για παράδειγμα, ήταν θεϊκό. Είχε του μικρού μου αδελφού την όρεξη και την αγάπη. Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω αυτό που συνέβη, έγινε και άσχημα».

Πώς είναι η "μετά Καρβέλα" εποχή στην επαγγελματική της ζωή; «Δεν θα ήθελα να χωρίσω την καριέρα μου σε προ και μετά Καρβέλα εποχή. Αν το κάνω έτσι είναι σα να δηλώνω ότι ο Καρβέλας έχει τελειώσει. Νομίζω ότι θα ξανασυναντηθούμε στην επόμενη κατάλληλη χρονικά στιγμή και θα σημαίνει και για τους δυο μας μια ανανέωση. Επίσης πόσα χρόνια τραγουδούσα μόνο Καρβέλα. Έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει και συμφωνούμε και οι δυο σε αυτό. Περιμένω όμορφα την επόμενή μας στιγμή. Θα μας έρθει ξαφνικά το πότε θα ξαναδουλέψουμε παρέα. Εκεί που θα συναντηθούμε δεν θα είναι συμβατικό και γι’ αυτό δεν βιαζόμαστε. Γιατί να παρουσιάσουμε ξανά τα ίδια; Δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι τόσο εύκολο».

Για την κίνηση του Νίκου Καρβέλα να είναι στην επιτροπή του Greek Idol και την τελική του αποχώρηση: «Βλέπω, απ’ όσο τον ξέρω, ότι ήθελε να δώσει κάτι άλλο. Να βγει να πει μια άλλη αλήθεια, όχι να κοροιδέψει τα παιδιά. Όμως αυτά τα σόου έχουν ένα φορμάτ στο οποίο νομίζω ότι ο Καρβέλας ειδικά δεν μπορεί να ταιριάξει. Είχε πλάκα πάντως το τρέιλερ».

Τι θα ήθελε να μείνει στην ιστορία από εκείνη; «Αυτό που θα μείνει από μένα είναι αυτή η φωνή που μου έδωσε ο θεός. Έχει έναν χαρακτήρα, "α" ή "β", όπως θέλετε πείτε τον, που έχω δει να αφορά ανθρώπους στις καταστάσεις του, στις δικές τους προσωπικές στιγμές, να τους ζεσταίνει, να τους λύνει το άγχος τους, να τους δίνει πράγματα και αυτό είναι το τιμητικό για μένα. Όλα τα υπόλοιπα, ντίβα, απόλυτη σταρ, καλοπληρωμένη, κακοπληρωμένη δεν είναι κάτι σημαντικό. Το "απόλυτη σταρ" δεν είναι κάτι που πάει στη δική μου γλώσσα και λογική».

Πως καταφέρνει κάθε χρόνο να δείχνει διαφορετική και ακόμη πιο επίκαιρη; «Ζούσα στο 1970, 1980, 1990, 2000 και 2010. Φρόντιζα να ενημερώνομαι τόσα χρόνια, να είμαι παρούσα και να είμαι σύγχρονη με τις δεκαετίες, με τον κόσμο. Μετράω την τέταρτη δεκαετία μου πια και βλέπω ότι έρχονται πολλές και διαφορετικές ηλικίες να με δούνε, να με ακούσουν και όταν με βλέπουν χαμογελάνε».

yupi.gr

15 comments:

Anonymous said...

Ok, είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Άννα είναι μια όμορφη γυναίκα, αλλά και τι δεν θα ΄δινα ρε παιδιά για να 'βγαζε λίγη σιλικόνη από το στήθος και το στόμα! Sorry που το λέω αλλά την προτιμούσα όπως πριν! Με λίγο μικρότερο στήθος και λιγότερο έντονα χείλη! Ξέρω ότι θα με βρίσετε, απλά λέω την άποψή μου για την Άννα!Ευχαριστώ

Anonymous said...

Kai poly kala kaneis. O kathenas einai eleftheros na ekfrazei tin gnomi tou.

Anonymous said...

to stithos tis ine mia xara.

anna_rxikos said...

Den einai ypervoliko to stoma kai to stithos re sy! ego allou thelo na kano focus. sto gegonos oti exei parei svarna ola ta programmata kai ta periodika. ego tin protimo pio akrivothoriti kai as exei oso vyzi thelei!!!!giati annoula mou?? min les nai se oti sou lene agapi mou...

Anonymous said...

Η δημοσιογράφος απαράδεκτη... "Ρε 'συ Άννα" και "Ρε 'συ Άννα"... Λες και μιλάει στην αδελφή της! Αυτή η ψευτο-άνεση και η έλλειψη μέτρου πολύ κακό πράγμα! Ή που θα τη γλείφουν σε σημείο σιχαμάρας ή που θα την ισοπεδώνουν και θα την κάνουν ένα με τα μούτρα τους σε σημείο εκνευρισμού!

Anonymous said...

File Anonyma,
i Anna exei parei svarna ta programmata kai ta periodika giati thelei o kosmos na synexisei na pigainei sto Arena. Exete dei ton Mitropano kai tin Zina na dinoun apanotes synentefkseis; Oxi. Ton Remo; Oxi. Ton Xatzigianni; Oute. Ki o logos einai aplos, ta shows tous vgazoun lefta kai den xreiazontai diafimisi. Mporei to Arena na gemizei, alla gemizei apo neaniko kosmo ki oxi apo to synithes koino pou ksodevei xrima. Opotan anagakastika kai mi to xrima tha vgei apo tin maza ki oxi apo ta deka prota trapezia pou anoigoun ta portofolia tous kai plironoun polla lefta. Ayto i Anna to gnorizei kai gi ayto synexizei na dinei synentefkseis kai na kanei fotografiseis.

Anonymous said...

To proigoumeno post proorizotan gia ton filo Anna-rxiko.

Lysasmeni Tsaousa

Anonymous said...

exo pai se polla sximata afto to xeimona. ta megalitera toulaxiston, ke o xamos apo garifala pou ginete sto arena den ginete pouthena allou.

i anna me tis efanisis tis se tileoptikes ekpompes ne kani diafimisi. giafto ke ine i proti fora pou to arena ine katamesto se kathe efanisi tis annas eki.

Anonymous said...

PARA TO OTI TO ARENA EFETOS EINAI PANTOTE GEMATO DEN EINAI TO KENTRO ME TIS MEGALYTERES EISPRAKSEIS. PROTOI SE TZIRO EINAI OI MITROPANOS-ZINA, DEFTEROS O REMOS KI APO PISO ERXONTAI I ANNA KI O XATZIGIANNIS STO REX.

Anonymous said...

Pigainete prota ston Mitropano kai ton Remo kai meta na milate gia louloudia kai katanalosi. I diafora einai terastia. Aplos sto Arena ginetai perisotero davadouri ki o kosmos den vlepei tin pragmatiki katastasi. Aftos einai ki o logos pou i Anna dinei synentefkseis kai fotografizetai gia ta defteras epilogis periodika san to Celebrity. Gnorizei poly kala oti xoris 100% xoritikotita to Arena den vgainei pera oikonomika. Ena ki ena kanoun dyo, einai poly aplo.

Anonymous said...

Η ΑΝΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΖΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Η ΑΝΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΦΕΤΟΣ.
ΟΣΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ
ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ Κ.Τ.Λ, ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΥΤΕ
ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.

ΣΝΙΦ...

anna_rxikos said...

Apla emena mou fainetai pos i tha eprepe na elattosei tis emfaniseis i toulaxiston oi dimosiografoi na ginoun pio eurimantikoi me tis erotiseis tous! Nisafi pia me ta 4 xronia apousias kai me to xorismo me ton karvela!! se ayto elpizo na symfonoume oloi! Lysasmeni tsaousa filia polla!!!!

Anonymous said...

Exo varethei na akouo tin Anna na leei tis idies kai tis idies saxlamares. Arketa pia me ton Karvela kai tous pathiasmenous erotes. Anna mou, den eisai i proti pou exei eroteftei parafora. Pes mas kati to sygkekrimeno gia tin mellontiki sou douleia ki ase tis ksanazestamenes malakies. Ayta einai gia tis xazes tou Fannatics. Katalavaino oti prepei na gemiseis to Arena ton Flevari kai ton Marti (kali tyxi) alla oxi me to na les tis idies kai tis idies mpourdes.

Anonymous said...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ!!!ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ,ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ!ΦΑΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!

anna_rxikos said...

Ela re sy! min ginesai epithetikos! Alla pragmatika toses fores pou ta exei pei, an mou valoun ena diagonisma TI KSERETE GIA TI ZOI TIS ANNAS VISSI KAI GIA TA 4 XRONIA APOSIAS M.E. (META EUROVISION), tha grapso arista!!! I malea einai pio epilektiki stis synentefkseis tis kai panta leei kati pou pano kato den gnorizoun oi thaymastes tis. Ki milame gia ena tsokaro pou i moni nota pou kserei, einai i nota gavala!!!