Wednesday, February 3, 2010

Η Άννα Βίσση στη θεατρική παράσταση «Rent»




Την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου επέλεξε η Άννα Βίσση για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Rent», του Τζόναθαν Λάρσον.

Η Ελληνίδα σταρ έφτασε στο Θέατρο Χώρα, στην Κυψέλη, λίγο μετά τις 21:00 για να παρακολουθήσει το πασίγνωστο μιούζικαλ, την απόδοση του οποίου έκανε ο φίλος της, Γιώργος Καπουτζίδης. Η γενιά του MTV, η σκοτεινή Νέα Υόρκη και μια παρέα περιθωριακών νέων που ακροβατούν ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο (ΑIDS, ναρκωτικά αλλά και θέληση για ζωή) σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική του έργου αποτελούν τα συστατικά μιας μοναδικής παράστασης, τα οποία ενθουσίασαν, φυσικά, την Άννα Βίσση.

Μετά το τέλος της παράστασης και το ασταμάτητο χειροκρότημα προς τους συντελεστές της, η Άννα Βίσση δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ηθοποιούς, όπως και στη σκηνοθέτιδα, Θέμιδα Μαρσέλλου.

Το επόμενο ραντεβού του θιάσου και της Άννας δόθηκε στο Αθηνών Αρένα για να παρακολουθήσουν το «Fabulous Show», ύστερα από πρόσκληση της ίδιας. Πιθανή μέρα γι' αυτή τη σύμπραξη (η πρόσκληση περιλαμβάνει και συμμετοχή των ηθοποιών στη σκηνή μαζί με την Άννα) είναι η Παρασκευή.

yupi.gr

19 comments:

Anonymous said...

orea parastasi

silver ;( said...

8a bris alon best ego sxolasa.sorry alla kourastika den antexo allo mi ksanastilis me kanis xirotera.mia filiki simbouli .mi koitas mono tin parti sou boitha kai tous giro sou.antio bro kai good luck.

Anonymous said...

kali diafimisi tous ekane i annoula :P

silver said...

wraio to spot apo ton love radio gia tin annoula .to partiiiiiiii arxizi

Anonymous said...

TΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS! ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ.

ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ LOVE, ΘΑ ΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ... :(

Anonymous said...

Ti synavlia tou Love, makari o Love na ti vgalei se cd!!!! As ksekinisoume na to zitame apo twra! E?

[ANALYSE CHRIS] said...

Κοίτα τώρα εδώ για να συνέλθεις μιαν Κύπρο αθώα και πανέμορφη, καθρέφτη των παιδικών μου χρόνων, και μιαν Άννα με φωνή-βάλσαμο στις πληγές μου, να με κάνει περήφανο για την καταγωγή μου! Anna for president!

http://antidoto1980.blogspot.com/2010/02/blog-post_04.html

Anonymous said...

po pdiavasa to post to chris ke trelathika. kale to pedi exi talento sto grapsimo.

chris exis grapsi vivlia?

Anonymous said...

diafono i anna den kani gia proedros....


INE VASILISA

QUEEN ANNA

Anonymous said...

Μόνο στην κοσμική Αθήνα γίνονται αυτά τα περιστατικά. Η Βάνα Μπάρμπα σύμφωνα με όσα λένε πήγε στο "Αθηνών Αρένα" να δει με τον σύντροφο της και μια φίλη της , την Άννα Βίσση. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους εκεί η φίλη της Μπάρμπας άρχισε να...


κοιτάει και να κάνει...ματάκια στον σύντροφο της Μπάρμπα! Τότε σηκώθηκε - λένε - η Μπάρμπα και έδωσε χαστούκι στην φίλη της. Προκλήθηκε αναταραχή αλα Κωστέτσος(όταν έφαγε γροθιά) αλλά το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.
Καλά έχουν τρελαθεί όλοι εκεί στον λαμπερό κόσμο στης showbiz;

Anonymous said...

Η Μπάρμπα, της Μπάρμπας... χα χα

Anonymous said...

I alliws: ts Vana Mparmpas!

www.chatfun.gr said...

para poly wraia parastash....
tyxeroi osoi tin eidan

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=KhSPW6BT5uA

Anonymous said...

Mparmpoutsala.

Anonymous said...

Esy pou parapempeis sto diafimistiko tou love, den eides oti exei idi to blog ksexwristo link apo mono tou? Tesp.

Glykitati kai sto Alter xtes i Annoula, an kai den itan ki aparaitito na emfanistei s afta ta knodala... Ta idia kai ta idia ti rwtisane.

A! Opoios tyxeros einai sti synavlia tou Love, na anevasei video!!!

Anonymous said...

re paidia na rotiso kati asxeto i anna den eprepe na vgalei to video clip tou fabulous...?nmizo pos exei kathisterisei.....

w.3R said...

xaxa kai na itan to mono pouu exei ka8isterisi h anna kala 8a itan :(

Anonymous said...

POU EINAI TO CLIPPPPPPPPPPPPPPP?