Sunday, November 14, 2010

Eνας κουμπάρος στα (uber όλων) μπουζούκια / Part Deux - Αννα Βισση, by Cosmopoliti

Ξύπνησα με ένα τέλειο κεφάλι -γιατί δεν μπέρδεψα τα ποτά- και φριχτές ενοχές -τις οποίες έχω πάντα όταν κοιμάμαι το πρωί. Ο Αλεξ μου έβαλε να χορέψουμε το “Μαναμανά Τυρί Τυράκι” αλλά στο δικό μου το κεφάλι έχω αντίλαλο τη φωνή του Σάκη να φωνάζει “Ψηλά! Ψηλά!”.“Kαλά εδώ είναι σούπερ! Γίνεται κλαμπ. Ο Σάκης στρώνει πίστα που μετά μπορεί να βγει μέχρι και ο Πανταζής!” μου σχολίασε χθες ο Λευτέρης Κεφαλάς τον οποίο -και την hip παρέα ( κατηγορία νέων που διασκεδάζουν στο Gagarin αλλά γουστάρουν μόνο Βίσση-Ρουβά) “ξενάγησα” χθες βράδυ στης “κουμπάρας τα μπουζούκια“…Οκ, εκεί δεν είναι κέντρο. Είναι συναυλία- διαδήλωση. Οι Cabin 54 ροκάρουν μια χαρά πριν βγει ο Σάκης που (εκτός του ότι έχει ρεμιξάρει καταπληκτικά τα τραγούδια του σερβίροντάς άψογα τα σε ένα απολύτως σύγχρονο σόου) και φωνή πια έχει, και αίλουρος παραμένει και συγκαταλέγεται άνετα στους ωραιότερους άντρες του κόσμου. Είναι ο μόνος που ενεργειακά αντέχει και απογειώνει την Αννα (όλους τους άλλους καλλιτέχνες τους άθελα της τους έλιωνε) η οποία σίγουρα έχει μιά στάλα από εξωγήινο στο dna της .Δεν παίζεται η γυναίκα -απ όλες τις απόψεις...

Γελάω πολύ με τις τραγουδιάρες που νομίζουν πως κάνουν την ίδια δουλειά μαζί της. Οπως με τους “βαρύκοους” που έχουν καταλάβει πιά θέσεις κλειδί και επιρρεπείς στο γλύψιμο και στις προσωπικές τους συμπάθιες και εμπάθιες μας φλομώνουν με συμπεθερίστικα σχολιάκια και τεχνητά πρόμος είτε ατάλαντων είτε μέτριων ανθρώπων που για να επιβιώσουν φοράνε ακριβά τσέτια και κάνουν δημόσιες σχέσεις λες και ανήκουν στο Σύλλογο Ελπίδα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Η Αννα είναι πρώτη (“Χωρίς δεύτερη και τρίτη”, όπως είχε πει ο monsieur Παπαθεοχάρης παλαιότερα). Ανασταίνει και τον πιο stuck up τύπο ,όπως τον κουμπάρο μου Κώστα Μπογδάνο που όταν βλέπει Βίσση καταλαβαίνεις πως είναι διχασμένη προσωπικότητα.Δεν έχω καμία διάθεση να τη δω να τραγουδάει με ακριβές τουαλέτες στο Παλάς και ΟΚ και το Δώδεκα αλλά η δύναμη της είναι πάντα τα φρέσκα της τραγούδια. Οσα λέει στο πρόγραμμα σκίζουν. Η φωνή της κρύσταλλο, το σώμα της φίδι , το βλέμμα της κοφτερό και η κίνηση όλο και πιο elegant και επιδέξια. Ο Κώστας τόσο πολύ αγαπάει την Αννα που στο καμαρίνι έκανε και το guest στιλίστα φορόντας της τη δαντελένια ροκ μπλούζα που της έστειλε ο Gaultier (Βλ φωτο). Οσοι δε με πιστεύετε πηγαίνετε να δείτε από μόνοι σας. (Αχρηστη πληροφορία : Στη μέση του προγράμματος παρατηρείστε τους κοσμικούς φυγάδες από άλλα μαγαζιά. Χθες από κάπου απέδρασαν η Πηγή Δεβετζή με τον Κωσταντίνο Χριστοφόρου και η Ρεγγίνα Κουρή).

Α επίσης, σούπερ είναι τα ρούχα του μπαλέτου που επιμελήθηκε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Θυμηθείτε το ,ο Αpollo έχει μέλλον… Και τέλος πάντων, αν δεν έχετε την πολυτέλεια να ξενυχτάτε και πρέπει να διαλέξετε ένα μέρος, να πάτε στην Αννα και στο Σάκη. Αν αντέχετε καθείστε μέχρι το τέλος. Είναι η καλύτερη φυσική ντόπα διασκέδασης by πάαααρα πολύ far. Αντε τώρα να σηκωθούμε να πάμε να ψηφίσουμε. Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει παρά το συνεχές ολοκάυτωμα της γούνας μας.

Cosmopoliti

gossip-tv.gr

No comments: