Tuesday, November 16, 2010

SKar: By Sofia Karvela!


www.SKar.gr
http://blogs.gossip-tv.gr/politi/
H ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ T-SHIRTS! -
H Σοφία Καρβέλα γεννήθηκε με μία γνήσια rock n roll ψυχή που την οδήγησε στη Νέα Υόρκη. Το στιλ της ταιριάζει περισσότερο με του πατέρα της που είναι πιο λιτό , πιο dark και αποδομημένο. Η συνεργασία της με την Patricia Field λειτούργησε σαν καταλύτης για να δημιουργήσει τη δική της σειρά ρούχων με το genial όνομα SKar. Μόλις λάνσαρε την πρώτη της κολεξιόν από t shirts που είναι rock μεν αλλά grecian δε και επιδέξια σκισμένα σαν ιστούς αράχνης στα πλάγια...

Δεν τα σχεδιάζει η ίδια μόνο αλλά “τα χειρουργεί ποιητικά” με τα ίδια της τα χέρια στα σημεία που βρίσκει πως τους ταιριάζουν γράφοντας πάνω ανατρεπτικά και παράλληλα ρομαντικά μότο. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι γεμάτο δύναμη και ευαισθησίες. Εχει την ίδια ιδιότητα με τη μητέρα της “να ξαναγεννιούνται από τις στάχτες τους”. Ετσι δεν ξεχνά να αυτοσαρκάζεται και αφιερώνει τη σειρά αυτή στους κυνικούς, στους ευαίσθητους, στα αγόρια που θέλουν να είναι κορίτσια και στα κορίτσια που θέλουν να είναι αγόρια και γενικά σε όλες τις αντιφατικά δυναμικές αλλά και ευάλωτες ψυχές.

Η σειρά SKAR θα λανσαριστεί τέλη Νοεμβρίου 2010 στο www.SKar.gr και στη μπουτίκ της Patricia Field στη Νέα Υόρκη.

www.skar.gr


cosmopoliti

1 comment:

Anonymous said...

Το Αθηνών Αρένα γεμίζει ασφυκτικά και οι θαμώνες του νυκτερινού κέντρου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα. Έτσι η Άννα Βίσση αναγνωρίζοντας την υποστήριξη του κοινού είπε ένα μεγάλο ευχαριστηστώ δείχνοντας έτσι το πόσο σέβεται και αγαπά τους fun της.