Tuesday, November 23, 2010

Η Άννα Βίσση στην Νέα Υόρκη! - Happy Birthday Sofia

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για τα τα 27α γενέθλιά της Σοφίας Καρβέλα και για την παρουσίαση της κολεξιόν αυτης, η οποία θα έρθει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο.

Η Σοφία Καρβέλα διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού η ιδέα για τα SKar Τ-shirts πωλούνται πλέον στο μαγαζί της Πατρίσια Φιλντ. To όνομα της συλλογής της προέρχεται από τα αρχικά του ονόματός της (Sofia KARvelas).

Χθες βράδυ η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ βρέθηκε στην εκδήλωση του Jim Gianopoulos "Hollywood & Hellinism" που διοργάνωσε ο Έλληνας πρόεδρος της Fox -και προσωπικός φίλος της Άννας- Τζιμ Γιαννόπουλος. Παρέα με την Αννα, η Καλομοίρα, η Patricia Field και η Σοφία Καρβέλα.



2 comments:

Anonymous said...

«Με αγάπη από μένανε για σένα…», τραγουδάει σήμερα η Άννα Βίσση στην κόρη της, Σοφία. Η μονάκριβη κόρη της τραγουδίστριας σήμερα έχει γενέθλια και αυτό κάνει ευτυχισμένη την Άννα Βίσση. Μπορεί να μεγαλώνει ακόμα ένα χρόνο αλλά για εκείνη είναι πάντα παιδί, το δικό της παιδί. Η τραγουδίστρια, επέλεξε να στείλει τις ευχές της, στη Σοφία και μέσω twitter, γράφοντας πως είναι πολύ χαρούμενη όταν ζει τέτοιες οικογενειακές στιγμές. Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση έγραψε: «Οικογενειακές στιγμές ξανά… Χρόνια Πολλά στην κόρη μου… πολλά φιλάκια»gossiptv

Anonymous said...

http://inlimassol.com/